True organiseert op 29 september 2016 een partnerdag voor ICT-dienstverleners

Op donderdagmiddag 29 september 2016 organiseert digitale werkplekkenspecialist True workspace op het kantoor in Amsterdam Zuidoost een tweede partnerdag met interessante sprekers en workshops.

De partnerdag van True workspace richt zich op ICT-dienstverleners die online werkplekken inrichten bij hun klanten. Thema’s die tijdens deze middag de revue zullen passeren zijn de Internet of Things (IoT), Mobile Device Management (MDM) en User Provisioning.

Internet of Things (IoT)

Tony Krijnen, werkzaam als CSP Program lead bij Microsoft, zal op boeiende wijze uiteenzetten wat de gevolgen zullen zijn van de Internet of Things (IoT) in relatie tot de samenleving en bedrijfsleven. In de toekomst zullen steeds meer apparaten op een intelligente manier via het internet aan elkaar gekoppeld zijn. Wat heeft dat voor consequenties voor onze manier van werken? Hoe garanderen bedrijven die Internet of Things (IoT) inzetten de veiligheid en privacy voor hun medewerkers en klanten? Tony Krijnen zal al deze vragen tijdens deze middag beantwoorden.

De rest van de middag is ingeruimd voor een tweetal workshops over Mobile Device Management en User Provisioning. Thema’s die tijdens deze workshop centraal staan zijn security, toegankelijkheid en rechtenbeheer.

Mobile Device Management

Steeds meer medewerkers maken gebruik van mobiele apparaten bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Wat zijn de factoren waarmee ICT-dienstverleners rekening moeten houden? Mobiele apparaten betekenen in beginsel een risicofactor als u bepaalde zaken niet goed heeft geregeld. In deze workshop leren ICT-dienstverleners hoe ze met de tools voor Mobile Device Management veiligheidsrisico’s kunnen uitsluiten en bij verlies of diefstal op afstand vertrouwelijke bedrijfsdata op een mobiel apparaat wissen.

User Provisioning

Multrix zal een uitgebreide workshop geven over de mogelijkheden van de User Provisioning Tool. Met deze online applicatie kunnen ICT-dienstverleners heel gemakkelijk en snel digitale werkplekken voor hun klanten aanmaken. Hoe dat precies gaat, leert u tijdens deze workshop. De User Provisioning Tool kunnen ICT-dienstverleners ook inzetten als bij hun opdrachtgevers personeelsleden de organisatie verlaten. Met een paar muisklikken verwijdert u een digitale werkplek en heeft de medewerker die vertrekt geen enkele toegang meer tot vertrouwelijke bedrijfsgegevens.

Bijwonen?

De middag start om 13.00 uur en u bent vanaf 12.00 uur welkom. Indien gewenst kunt van een gratis lunch genieten in ons bedrijfsrestaurant. U kunt zich online inschrijven voor de partnerdag.

Heeft u zelf een interessante case of specifieke vragen, laat het ons weten via het contactformulier. Dan zullen we hier rekening mee houden en uw vragen of case tijdens de workshops behandelen.

Na afloop van de presentatie en de workshops kunt u deelnemen aan de informele borrel, waar u de gelegenheid heeft om rechtstreeks met de sprekers van gedachten te wisselen en uw specifieke vragen voor te leggen.

Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 26.01.2016

Vanaf 11 februari 2016 lanceert digitale werkplekkenspecialist True workspace haar hybride samenwerkingsmodel voor ICT partners om marktsegmenten nog beter te bedienen. Wouter van de Westelaken is sinds oktober 2015 werkzaam als Partner Sales Manager bij True en het ontwikkelen van innovatief partnermodel is een van zijn uitdagingen. Op 11 februari 2016 lanceert True het partnermodel […]

Workspace - 23.08.2018

Wat heeft een medewerker nodig om productief te zijn? Vijftig jaar geleden ging het om notitieblokken, pennen, nietmachines en paperclips. Tegenwoordig is productiviteit het werkgebied van de IT-manager en willen medewerkers dat zakelijke IT net zo werkt als consumenten IT. Hoe zorg je er voor dat digitale werkomgevingen medewerkers productief maken? In de blogreeks ‘De […]

News - 21.12.2018

Lokale support op ICT en 25 jaar kennis en ervaring belangrijke motivator voor overname Bekijk onze Managed Workspace dienst Goed nieuws! Vandaag heeft ons moederbedrijf Broad Horizon bekend gemaakt dat zij Square One Solutions overnemen. Square One Solutions is ruim 25 jaar specialist in het moderniseren van infrastructuren en digitale werkplekken, (mobile) device management en […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief