veeam-award-true

True wint Veeam-award voor beste cloudserviceprovider

AMSTERDAM, 9 maart 2018 – Managed serviceprovider voor web- en cloudhosting True heeft op donderdag 8 maart de ‘Best Veeam Service Cloud Provider Partner van het jaar’ ontvangen op de Veeam Partner Summit. De VCSP-award is een prestigieuze award voor cloudserviceproviders die jaarlijks uitgereikt wordt aan de Veeam-partner die de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan het inzetten van Veeam-technologieën.

Het winnen van de prijs is mede te danken aan de groei die True en moederbedrijf Broad Horizon hebben gemaakt in 2017.  Een andere belangrijke reden is de intensieve, succesvolle samenwerking op het gebied van innovatie tussen de drie partijen. Zo wordt er onder andere samen gewerkt aan producten voor multi-cloud en SaaS-omgevingen waardoor klanten altijd en overal beschikking hebben over hun data.   

Geen ‘single point of failure’

De technologie van Veeam bieden de Nederlandse hostingprovider snelle, flexibele en met name uiterst betrouwbare back-up-, disaster recovery- en availability-oplossingen voor haar gevirtualiseerde omgevingen en overige data-oplossingen.

Back-ups bij de hostingprovider kunnen op dit moment op een andere fysieke locatie binnen Nederland opgeslagen worden dan de locatie waarop de server, applicatie of data-oplossing actief is. Naast geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit is het mogelijk om on-premise back-ups te maken (op basis van Veeam Cloud Connect).

Klanten van True die de dienst afnemen hebben daarmee de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar zijn. Bij eventueel dataverlies of ransomware-aanvallen komen applicaties, data- en workloads binnen minuten of zelfs seconden weer beschikbaar. Hiermee levert True een unieke oplossing waarbij er zelfs tot de back-up geen ‘single point of failure’ meer is, True stelt daarmee haar klanten in staat om optimaal controle te behouden over alle bedrijfsdata wat, zeker met de introductie van de GDPR-wetgeving, nog veel belangrijker is geworden.

Multi-datacenterplatform

True heeft op dit moment reeds een modern multi-datacenter-back-up-platform actief op basis van Veeam-software. Ondanks dit uitstekend werkend en presterend platform ligt er een compleet nieuwe architectuur op de tekentafel wat dit jaar uitgerold zal gaan worden.

Als dit nieuwe platform beschikbaar is, is het niet meer nodig na te denken over naar welk datacenter een back-up gestuurd moet worden. De back-up staat dan opgeslagen binnen elk datacenter van True. Daarnaast kan True op elk moment een compleet datacenter uitschakelen zonder dat dit impact heeft op de beschikbaarheid van de applicaties en data van haar klanten, back-up- en restore-processen.

Always-on beschikbaarheid

Erik van Laar, Partner Broad Horizon (moederbedrijf van True) over de samenwerking: “Veeam is niet alleen een partner die ons helpt met een hoge beschikbaarheid van data, maar ook een partner waarmee we naar de toekomst kunnen kijken. Een voorbeeld daarvan zie je in de beschikbaarheid van data in SaaS-applicaties. SaaS-leveranciers beperken zich tot de uptime en beschikbaarheid van de software, maar de data blijft de verantwoordelijkheid van de klant. Veeam werkt samen met True aan oplossingen om data van SaaS-aanbieders veilig te ontsluiten, zodat bedrijven altijd en overal eigenaar kunnen blijven van de data. Een toekomstvisie die we samen delen.”

Over True en Broad Horizon

True houdt zich dagelijks bezig met het inrichten, beheren en verbeteren van geavanceerde IT-omgevingen. Dat doen ze voor klanten als Tweakers, De Vegetarische Slager, VakantieVeilingen, 24Kitchen en Hardware.info.

De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave en GreatCircle, Set Range en House of Engagement. Het bedrijf heeft ruim 275+ medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Maastricht en Gent (België). Meer informatie: broadhorizon.nl

veeam-award-true
Kilian Drewel
Contentmarketeer
Deel dit artikel via sociale media:
Emerce100-2016-hosting

Awards - 13.04.2016

Nieuwsmedium Emerce publiceert elk jaar de Emerce100, waarin de beste e-business bedrijven van Nederland staan vermeld. True staat in 2016 in de categorie shared en managed hosting op de eerste plaats en dat is een resultaat waar we enorm trots op zijn!  Voor de samenstelling van de Emerce100 hebben 650 lezers meegedaan aan het onderzoek. […]

Diensten - 03.04.2013

Uit recent onderzoek is gebleken dat driekwart van de bedrijven in Europa niet zeker is of zij hun essentiële data veilig hebben opgeslagen. Meer dan de helft van deze bedrijven gaf aan dat er data verloren was en 40% gaf aan dat ze slechts maandelijks of met onregelmatige tussenpozen back-ups van hun data maken. Hoe […]

square-one-solutions-broad-horizon

News - 21.12.2018

Lokale support op ICT en 25 jaar kennis en ervaring belangrijke motivator voor overname Goed nieuws! Vandaag heeft ons moederbedrijf Broad Horizon bekend gemaakt dat zij Square One Solutions overnemen. Square One Solutions is ruim 25 jaar specialist in het moderniseren van infrastructuren en digitale werkplekken, (mobile) device management en securitydiensten. Square One Solutions heeft daarnaast veel ervaring met het lokaal beheren van ICT-oplossingen zoals connectiviteit op de werkvloer en end-point management (thin clients, laptops). Deze kennis komt goed van pas bij de ambitie van True om volledig managed support te leveren op digitale werkomgevingen.  Volledige support op zakelijke werkplek “De gebruiker is definitief aan zet; een eindgebruiker […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.