veeam-award-true

True wint Veeam-award voor beste cloudserviceprovider

AMSTERDAM, 9 maart 2018 – Managed serviceprovider voor web- en cloudhosting True heeft op donderdag 8 maart de ‘Best Veeam Service Cloud Provider Partner van het jaar’ ontvangen op de Veeam Partner Summit. De VCSP-award is een prestigieuze award voor cloudserviceproviders die jaarlijks uitgereikt wordt aan de Veeam-partner die de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan het inzetten van Veeam-technologieën.

Het winnen van de prijs is mede te danken aan de groei die True en moederbedrijf Broad Horizon hebben gemaakt in 2017. Een andere belangrijke reden is de intensieve, succesvolle samenwerking op het gebied van innovatie tussen de drie partijen. Zo wordt er onder andere samen gewerkt aan producten voor multi-cloud en SaaS-omgevingen waardoor klanten altijd en overal beschikking hebben over hun data.

Geen ‘single point of failure’

De technologie van Veeam bieden de Nederlandse hostingprovider snelle, flexibele en met name uiterst betrouwbare back-up-, disaster recovery- en availability-oplossingen voor haar gevirtualiseerde omgevingen en overige data-oplossingen.

Back-ups bij de hostingprovider kunnen op dit moment op een andere fysieke locatie binnen Nederland opgeslagen worden dan de locatie waarop de server, applicatie of data-oplossing actief is. Naast geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit is het mogelijk om on-premise back-ups te maken (op basis van Veeam Cloud Connect).

Klanten van True die de dienst afnemen hebben daarmee de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar zijn. Bij eventueel dataverlies of ransomware-aanvallen komen applicaties, data- en workloads binnen minuten of zelfs seconden weer beschikbaar. Hiermee levert True een unieke oplossing waarbij er zelfs tot de back-up geen ‘single point of failure’ meer is, True stelt daarmee haar klanten in staat om optimaal controle te behouden over alle bedrijfsdata wat, zeker met de introductie van de GDPR-wetgeving, nog veel belangrijker is geworden.

Multi-datacenterplatform

True heeft op dit moment reeds een modern multi-datacenter-back-up-platform actief op basis van Veeam-software. Ondanks dit uitstekend werkend en presterend platform ligt er een compleet nieuwe architectuur op de tekentafel wat dit jaar uitgerold zal gaan worden.

Als dit nieuwe platform beschikbaar is, is het niet meer nodig na te denken over naar welk datacenter een back-up gestuurd moet worden. De back-up staat dan opgeslagen binnen elk datacenter van True. Daarnaast kan True op elk moment een compleet datacenter uitschakelen zonder dat dit impact heeft op de beschikbaarheid van de applicaties en data van haar klanten, back-up- en restore-processen.

Always-on beschikbaarheid

Erik van Laar, Partner Broad Horizon (moederbedrijf van True) over de samenwerking: “Veeam is niet alleen een partner die ons helpt met een hoge beschikbaarheid van data, maar ook een partner waarmee we naar de toekomst kunnen kijken. Een voorbeeld daarvan zie je in de beschikbaarheid van data in SaaS-applicaties. SaaS-leveranciers beperken zich tot de uptime en beschikbaarheid van de software, maar de data blijft de verantwoordelijkheid van de klant. Veeam werkt samen met True aan oplossingen om data van SaaS-aanbieders veilig te ontsluiten, zodat bedrijven altijd en overal eigenaar kunnen blijven van de data. Een toekomstvisie die we samen delen.”

Over True en Broad Horizon

True houdt zich dagelijks bezig met het inrichten, beheren en verbeteren van geavanceerde IT-omgevingen. Dat doen ze voor klanten als Tweakers, De Vegetarische Slager, VakantieVeilingen, 24Kitchen en Hardware.info.

De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave en GreatCircle, Set Range en House of Engagement. Het bedrijf heeft ruim 275+ medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Maastricht en Gent (België). Meer informatie: broadhorizon.nl

veeam-award-true
Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra
Categorie: News
Tags: ,

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 07.02.2017

True vult het portfolio regelmatig aan met nieuwe producten en diensten. Zo zijn de workspaces geüpgraded naar nieuwere versies bij een aantal omgevingen en is de User Provisioning functionaliteit verbeterd. Daarnaast biedt True nu ook hosted VoIP aan, kunnen we uw WiFi points beheren met de nieuwe dienst managed WiFi, en is het back-up platform […]

News - 28.04.2021

True behoort ook in 2021 tot de vijf beste shared & managed hosting aanbieder in de Emerce 100 in de categorie ‘Hosting shared & managed’. Een resultaat waar we als True enorm trots op zijn! Een resultaat van jarenlang resultaatgericht en gemotiveerd werken aan de beste hosting diensten van Nederland. Op zoek naar een hostingprovider? […]

News - 16.03.2021

Emerce stapt over naar True voor het hosten van emerce.nl en aanverwante domeinen. Als True zijn we enorm trots dat een mediaplatform als Emerce voor ons kiest. Waarom Emerce op zoek ging naar een nieuwe hostingprovider De verschillende websites en diensten in het portfolio van Emerce spelen een belangrijke rol in het succes van de […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.