Compliance in een alsmaar veranderende wereld

True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat we onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst door auditors.

Compliance Management

Partner voor compliance in de cloud

Jij bent bij True aan het juiste adres als het gaat om compliancy binnen de ICT-omgevingen die we neerzetten. We helpen niet alleen vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk.

Regelmatige toetsing

Wet- en regelgeving binnen de ICT-wereld is continu in verandering. Daarom laat True regelmatig haar informatiebeveiligings- en werkprocessen toetsen. De ISO-standaarden en ISAE 3402-rapportages zijn daar het bewijs van.

Oog voor verandering

De digitale wereld om ons heen verandert snel, en daarmee ook de wettelijke richtlijnen voor privacy en security. True houdt de compliance ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en is tijdig in het doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving.

Compliance cloud team

Het compliance cloud team van True houdt zich bezig met conformering. Zij zijn nauw betrokken met de veiligheids- en privacyprocessen en initiëren de toetsingsmomenten voor certificeringen en rapportages.

ISO-certificeringen

True beschikt over de volgende certificeringen in relatie tot compliance:

ISO 27001

True is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat houdt in dat True de veiligheidsprocessen van informatie en data van klanten in kaart heeft gebracht en dat deze gewaardborgd zijn in richtlijnen en procedures.

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat is bewijsvoering dat True zich onder andere conformeert aan processen die te maken hebben met klanttevredenheid, consistente communicatie en wijzigingen in wet- en regelgeving.

NEN 7510

True is NEN 7510 gecertificeerd, een van de hoogste standaarden in informatiebeveiliging. Het betekent dat wij diverse handvaten voor datamanagent hebben opgesteld en dat we conformeren aan nieuwe wet- en regelgeving.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.
Security & compliance voor digitale organisaties - E-book

Download ons e-book over security

Het veilig houden van bedrijfskritische data is een spel dat continu verandert. Er ontstaan nieuwe gevaren en wet- en regelgeving verandert regelmatig. In ons e-book ‘Security & Compliance voor digitale organisaties’ leest u een aantal recente veranderingen waarmee je te maken kan krijgen.