Diepgaand onderzoek naar de beveiligingsrisico’s van websites, webshops en webapplicaties

Hackers verzinnen steeds slimmere manieren om web-omgevingen aan te vallen. Het security-team van True zit bovenop deze trends. Met een security audit laten wij de kwetsbaarheden in jouw web-omgeving zien. Je ontvangt een rapport met alle kwetsbaarheden en advies hoe je deze aan kan pakken.

Factsheet: Security audit - teaser
Factsheet: Security audit - teaser

1. Security-onderzoek

Ons security-onderzoek bestaat uit een brede aanpak. We zetten geautomatiseerde scans in en doen online onderzoek naar kwetsbaarheden de webomgeving. Met het rapport zie je waar die kwetsbaarheden zitten en krijg je advies om ze aan te pakken.

2. Twee varianten

Het onderzoek kent twee varianten: Blackbox en Graybox. Bij Blackbox-onderzoek kijken we naar de meest voorkomende exploits. Bij Greybox-onderzoek kijken we uitgebreid naar specifieke kwetsbaarheden middels human interpretation.

3. Cybersecurity-experts

Ons security-onderzoek wordt uitgevoerd door de beste security-experts. Onze security engineers hebben veel technische kennis en uitgebreide ervaring met ethical hacking. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten de fijnste kneepjes van het vak.

4. Uitgebreid rapport

Na de uitgebreide security audit ontvang je een op maat gemaakt, overzichtelijk rapport. In dit rapport staan alle bevindingen en de impact van de kwetsbaarheden.

5. Hulp bij een hack

Het kan voorkomen dat een kwetsbaarheid diepgeworteld in uw systemen zit. Onze security engineers kunnen helpen indien je moeilijkheden ondervindt in het verhelpen van een kwetsbaarheid.

6. Security audit re-scan

Is het probleem écht verholpen of bestaat er nog twijfel? Met een security audit re-scan haal je alle twijfel weg. Onze security engineers kijken uitvoerig of de problemen zich nog voordoen. Dit wordt wederom gerapporteerd.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.