Private Cloud

Maak gebruik van een volledig eigen cloudomgeving. Geen investering in infrastructuur, hardware en softwarelicenties, maar een kant-en-klare oplossing. True faciliteert de hardware en virtualisatietechniek, u kunt naar hartelust de cloud indelen met een overtal aan resources.

Private cloud cluster geoptimaliseerd voor jouw webapplicaties

Krijg een offerte

Omschrijf hieronder jouw webproject en we vertellen je wat True voor je kan betekenen.

3 redenen voor een private cloud bij True

  • Veel prestaties – Met de uitgekiende opstelling en A-klasse configuraties halen we zeer veel prestaties uit een private cloud.
  • Lage investering per eenheid – Het aantal virtual dedicated servers delen door de totale kosten van een private cloud geeft een lage eenheidsprijs.
  • Expertsupport – True helpt met een juiste inrichting, configuraties van web- en databaseclusters en kan elke dienst faciliteren binnen de private cloud.

Controle over uw omgeving

Nooit last van anderen

Een private cloud wordt geleverd op een infrastructuur die uitsluitend voor jouw organisatie geïsoleerd is. De servers zullen geen last hebben van drukte die servers van anderen kunnen veroorzaken.

Autonoom indelen

Iedere indeling is mogelijk. Binnen een private cloud is er veel capaciteit beschikbaar om combinaties te maken. True adviseert graag welke configuratie het beste voor uw organisatie doelen kan worden ingezet.

Hybride

Er kunnen zowel publieke virtuele servers als hardwarematige servers worden aangesloten aan het netwerk van uw private cloud. Zo kunnen we alle combinaties maken en de oplossing volledig op maat samenstellen.

Budgetteer vaste kosten

Private cloud van True heeft aantrekkelijke vaste kosten. Bij uitbreiding kunnen virtuele servers binnen uw eigen private cloud worden aangemaakt zonder dat u iedere keer extra maandelijkse kosten heeft.

Met virtuele functionaliteiten

Virtuele tooling voorhanden

U hoeft geen investering te doen in virtualisatiesoftware of uw engineers op te leiden en bij te scholen. De True supportengineers staan u dag en nacht bij om wijzigingen binnen uw private cloud door te voeren.

Uitbreiden of verkleinen

Met de beschikbare tooling kan een wijziging binnen een server gemakkelijk worden doorgevoerd. Ook kan een extra server direct worden geconfigureerd en worden toegevoegd binnen uw private cloud.

De beste CPU, geheugen, opslag en connecties voor jouw Private Cloud

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.