Craft Commerce hosting

Craft Commerce is de e-commerce-licentie van Craft CMS, een relatief jong contentmanagementsysteem (CMS). In Craft Commerce staan content en flexibiliteit op de eerste plaats. Dankzij een flexibele contentmatrix zijn webshops zonder al te veel programmeerwerk snel te realiseren en aan te passen. Een next-generation e-commerce-webshop op maat gemaakt voor snelle schaalbaarheid.

We volgen de ontwikkelingen van van Craft Commerce op de voet. True weet hoe je een hostingomgeving het best af kunt stemmen op Craft Commerce zodat de beste prestaties ontstaan en uw webshop de maximale conversieboost krijgt die het verdient. Onze servers draaien net als Craft Commerce op PHP 7, waardoor we met slimme configuraties betere en snellere performances kunnen realiseren.

Craft Commerce

Vertel ons uw Craft Commerce hosting uitdagingen

Wij stemmen Craft Commerce hosting naadloos af op uw webomgeving

Waarom Craft Commerce hosten bij True?

  • Op maat ingerichte infrastructuur en serversoftware;
  • Constante, proactieve monitoring op prestaties en capaciteit, 24/7;
  • Experts die ingrijpen bij ondermaatse prestaties, zodat we deze op het gewenste niveau kunnen houden;
  • Pro-actief doorvoering van nieuwe, slimmere technologieën;
  • Altijd up-to-date kennis over de nieuwe ontwikkelingen van Craft Commerce hosting.

Handige functionaliteiten in Craft Commerce

Alle bouwblokken voor een moderne webshop

In Craft Commerce vindt u alle bouwblokken die nodig zijn voor een goed converterende, succesvolle webshop. Denk aan product & voorraad features, dynamische prijzen features (voor kortingscodes), features voor een maatwerk check-out procedure, btw-instellingen, orderbeheer en meer. Alles wat nodig is voor een volwassen webshop te vinden.

De nieuwste features & snelle updates

Craft Commerce maakt gebruik maakt van veel ‘nieuwe’ technologieën, zoals bijvoorbeeld PHP7. Alle features die moderne webshops nodig hebben om goed te converteren, zitten erin. Het CMS biedt daarnaast veel vrijheid voor eigen beheer. Updates zijn er regelmatig en zijn met een paar simpele klikken te realiseren.

Ontstaan uit jarenlange ervaring

Craft Commerce is gebouwd in de schuur van Pixel & Tonic. Dit zijn ervaren ontwikkelaars die eerder het CMS ExpressionEngine hebben ontwikkeld. Veel van de flexibiliteit van ExpressionEngine is ook terug te vinden in Craft Commerce, maar er zijn daarnaast veel aanvullende e-commercefeatures toegevoegd.

Handig contentblokken inbouwen met ‘drag and drop’ functies

Net als Craft CMS maakt Craft Commerce gebruik van de Matrix-functionaliteit. Daarmee kunnen designers vooraf speciale blokken vormgeven voor de website, waardoor de contentbeheerder zelf eenvoudig en snel pagina’s kan bouwen met verschillende contentblokken. De gebruiker hoeft daardoor niet constant bij de designer aan te kloppen, maar kan gewoon zelf aan de slag.

Voordelen Craft Commerce

  • Maakt gebruik van dezelfde krachtige ‘Matrix’ uit Craft CMS, waarmee content is op te delen in vooraf vormgegeven blokken waardoor snel verschillen de webcontent is te combineren.
  • Direct zien met een handige ‘Live Preview’-functie hoe content-wijzigingen eruit zien in de webshop.
  • Craft Commerce is relatief nieuw. Dat betekent dat er constante nieuwe technologieën en updates voor worden ontwikkeld.
  • Door agencies wordt Craft Commerce gezien als mogelijk alternatief voor Magento 2, een van de populairste CMS’en voor e-commerce.
Craft Commerce voor webshops

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit Craft Commerce hosting met een webomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Meer over e-commerce

CMS - 28.03.2017

Waar de term webshop valt, wordt al snel Magento als oplossing genoemd. Maar sinds enige tijd is er ook een alternatief platform voor e-commerce: Craft Commerce. Zeker nu de ondersteuning op Magento 1 gaandeweg afloopt, oriënteren bedrijven zich op de mogelijkheden van nieuwe systemen. De overstap op Magento 2 is immers niet naadloos of kosteloos. […]

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

CMS - 06.04.2018

Eindelijk: Craft CMS versie 3 is hier. Wat is er allemaal nieuw? Een korte opsomming van de nieuwste functies van het CMS dat steeds vaker de voorkeur krijgt bij ontwikkelaars, agencies en content creators. Bekijk ook Craft CMS hosting Waarom ook alweer Craft CMS? Craft CMS is een intuïtief te gebruiken contentmanagementsysteem (CMS) dat enorm […]