Managed MS SQL database hosting

Met managed MS SQL database hosting van True profiteert u maximaal van de sterke eigenschappen van Microsoft SQL. MS SQL is de meest gebruikte database software ter wereld en staat voor uitstekende prestaties, hoge betrouwbaarheid, hoge snelheid, schaalbaarheid en gebruikersgemak. Ook onze klanten maken vaak gebruik van een MS SQL-database.

Managed hosting voor MS SQL

Vertel ons over uw uitdagingen.

En wij stemmen de hostingomgeving precies op uw applicatie(s) af.

MS SQL database hosting bij True. Maatwerk inbegrepen.

Onze Windows engineers stemmen de configuratie van uw MS SQL-database precies af op uw applicatie. Wij kijken ook naar het database design van MS SQL.True is expert op het gebied van database clustering. We helpen u met het inregelen hiervan, zodat u zo min mogelijk wijzigingen in applicaties hoeft door te voeren.

True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching.We zoeken naar de optimale performance, door database-taken via een replicatie uit te voeren.

De specialisten van True tweaken de standaardinstellingen van de database zodanig dat de database steeds het beste aansluit op de behoeften van het moment. We monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van de MS SQL database, zodat u en wij via statistieken inzicht krijgen in het effect van aanpassingen.

FAQ Microsoft SQL database hosting

De performance van uw website staat en valt met de prestaties van uw databases. True gaat verder dan een standaard installatie. Wij configureren de MS SQL database optimaal voor uw webapplicatie. We leveren maatwerk en zorgen doorlopend voor optimalisatie. Wilt u meer weten, kijk dan eens bij onderstaande FAQ’s. Of neem contact met ons op: via telefoonnummer 020 305 97 50, via chat of via het contactformulier.

True is een van de grootste partners van Microsoft in Nederland. Wij streven naar een zo optimaal mogelijk klimaat voor het inzetten van softwarelicenties. Dit doen wij door het aangaan van strategische partnerships met softwareleveranciers en het deelnemen aan relevante programma’s die mogelijkheden bieden tot optimalisaties van licentievormen en structuren. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft Certified Partner-niveau, op basis van de Hosting-specialisatie, moet een provider aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit betreft ondermeer bewezen expertise op het gebied van Microsoft-technologieën en uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en implementeren van (op Microsoft gebaseerde) hosting oplossingen.

Voordelen Microsoft SQL:

  • Microsoft SQL Server staat bekent om schaalbaarheid, performance en beschikbaarheid;
  • Ideaal voor organisaties die van Microsoft applicaties gebruikmaken door de vele integratiemogelijkheden met business apps;
  • Geavanceerde geïntegreerde analytics opties

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.