Managed Firewall

Beschermt tegen online bedreigingen

Kwaadwillenden willen uw netwerk in om bedrijfskritische gegevens te stelen. Houd ze er buiten met een managed firewall van True – hoog beschikbaar, elk uur back-ups, 24×7 gemonitord én met VPN voor veilig internetverkeer voor medewerkers.

Managed firewall voor digitale werkplekken

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over managed firewall vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Connected

De firewall staat centraal in ons datacenter waar al uw verbindingen samenkomen. De firewall werkt als een verkeersregelaar.

Veilig

De firewall zorgt dat kwaadwillend verkeer niet op het netwerk komt. Met policies bepalen we wie er naar binnen mag en wie niet.

24 x 7 monitoring

De firewall wordt door security-specialisten geconfigureerd en up-to-date gehouden. Trends en incidenten houden we nauw in de gaten.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Wat onze managed firewall kan

1. Hoog beschikbaar

De firewall van True is dubbel uit te voeren. Mocht er één firewall uitvallen, dan neemt de andere het binnen drie seconden over.

2. Elk uur back-ups

Elk uur maakt True back-ups van de configuraties van de firewall. Na een storing zijn we snel weer up-and-running.

3. Veilige verbindingen

De firewall kan aparte verbindingen maken voor telefoonverkeer en digitale werkplek. Dit zorgt voor veiligheid en snelle verkeersstromen.

4. Beschermt tegen virussen

Met anti-virus, anti-spam, content- en webfiltering beschermt de firewall tegen virussen, ransomware en andere bedreigingen.

5. Houdt verdachten tegen

De firewall beschermt tegen bekende lekken in applicaties, databases en besturingssystemen. Is het verdacht? Dan houdt de firewall het verkeer tegen.

6. Same-day support

Vaak kan een defecte firewall dezelfde dag nog vervangen worden. Een defect in de hardware is dus geen struikelblok voor de continuïteit.

Firewall nodig?

Stel je vragen aan een van onze security-specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een managed firewall.

Waarom een managed firewall bij True?

  • 24×7 monitoring op de bereikbaarheid en stabiliteit
  • Regelmatige controle op configuratie-wijzigigingen
  • Elk uur een automatische back-up
  • Incidenten snel opgelost door security-specialisten
  • Firewall snel gemaakt (soms dezelfde dag nog)
  • Kortom: een omgeving zonder zorgen

Lees meer over security

Security - 20.03.2019

Steeds meer organisaties krijgen ermee te maken: CEO-fraude. Deze vorm van digitale impersonatie kost bedrijven jaarlijks miljoenen euro’s of reputatieschade omdat belangrijke bedrijfskritische data wordt gelekt. Hoe herken je CEO-fraude en wat kun je er als organisatie tegen doen? Cloudspecialist Eelco Huurdeman schrijft erover in dit artikel. Bekijk onze Managed Workspace dienst Wat is CEO-fraude? […]

Security - 31.10.2018

Verlies en diefstal van zakelijke laptops, smartphones en tablets is een groot probleem. Niet alleen heeft het vervelende praktische gevolgen, er kan ook gevoelige informatie op straat komen te liggen. Het is daarom belangrijk dat organisaties bedrijfskritische informatie veilig houden zonder de vrijheid om overal te kunnen werken in te perken. Lees wat wij voor […]

Security - 17.08.2017

Wereldwijd neemt het aantal ransomware-aanvallen drastisch toe, WannaCry en (Non)Petya als meest recente voorbeelden. Volgens diverse onderzoeken zijn steeds meer organisaties, ook in Nederland, slachtoffer van ransomware. Over het algemeen geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Hoewel 100% veiligheid nooit te garanderen is, zijn er diverse maatregelen te nemen om uw organisatie maximaal te […]