+15% rendement

De groei van je webapplicatie, shop of site versnellen? True garandeert 15% meer rendement! Wij beheren en optimaliseren je (cloud) infrastructuur.
Haal 15% meer rendement met True
Welke (cloud) infrastructuur je webapplicatie, shop of website ook nodig heeft, wij managen het voor je. Of dat nu op fysieke servers, onze Private Cloud, een Public Cloud of op Kubernetes is. Klaar voor groei van je business? 🚀

Hoe halen we dit rendement voor je?

We doen dit door ons in je businessmodel te verdiepen en een unieke oplossing voor je op te zetten die naadloos aansluit op je dienstverlening, op de snelste infrastructuur van Nederland of op een public cloud. Wij nemen de installatie, het beheer en het onderhoud van je servers, cloud of container platform uit handen. Zo kun jij je weer 100% op je business focussen.

22+ jaar in rendementsverbetering

True zet haar 22+ jaar expertise en best practices dagelijks in om jouw business optimaal te ondersteunen.We nemen de lead bij het aanpakken van uitdagingen in jouw business, we verkorten je leercurve én je time-to-market.

Een platform met de beste performance

We doen alles voor de beste performance van ons platform. Denk aan snelle SSD storage, hardware, netwerkverbindingen, slimme configuraties en monitoring, caching en object storage en redundantie door platformen in verschillend datacentra.

Voorsprong in gebruik van technologie

Beter en wijzer door onboarding, kennissessies en workshops van True. We ondersteunen je bij de leercurve van bijvoorbeeld containerisatie, cloud native, en Kubernetes. Onze kennis en expertise delen we openlijk en in alle rust met je.

Grip op cloud kosten

Onze engineers beschikken over een drang om meer uit technologie te halen. Kan je omgeving compacter, dan laten we het niet na je omgeving aan te passen. Zo halen we met minder kosten meer prestaties uit je infrastructuur.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Benieuwd hoe wij voor jou 15% meer rendement gaan behalen? Plan een vrijblijvend gesprek met ons in! In dit gesprek gaan we dieper in op je bedrijfsvoering, ambities en technische uitdagingen. Klaar voor meer groei?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Terug

Advies

15% meer rendement, geen infrastructuur zorgen15% meer rendement, geen infrastructuur zorgen
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  15% meer rendement, geen infrastructuur zorgen15% meer rendement, geen infrastructuur zorgen
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.