Webinar – 26.09.2019

Verbeter je online security

Leer hoe het Advanced Security Platform van True jouw applicatie op de beste manier beveiligt tegen invloeden van buitenaf.

advanced security platform webinar

Webinar: Verbeter je online security

Het up-to-date houden van de beveiliging van je website, -shop of -app wordt steeds belangrijker, zo niet prioriteit nummer 1. Hackpogingen en DDoS-aanvallen worden steeds vaker geautomatiseerd uitgevoerd. De vraag is dus niet of je gehackt wordt, maar wanneer. Met de securitydiensten van True is het platform waar jouw applicatie op draait op de beste manier beveiligd tegen invloeden van buitenaf.

Wat ga je leren?

In dit webinar praten Kilian Drewel en Eddie Bijnen je bij over de laatste ontwikkelingen van True binnen online security. Ze geven inzicht geven in hoe kwaadwillenden online te werk gaan, hoe ze je online applicatie binnen kunnen komen en wat je er tegen kan doen.

In een uur kom je te weten

  • Welke trends en ontwikkelingen er zijn op gebied van cybercrime
  • Wat de gevaren van DDoS-aanvallen zijn
  • Welke OWASP top 10 aanvallen vaak voorkomen
  • Wat de voordelen van het Advanced Security Platform zijn
  • Wat afkortingen ASP, DDoS, IDS en WAF betekenen

Talk: Dagelijkse gevaren op het internet

Wat is de actuele stand van zaken op gebied van cybersecurity? Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op, dit geldt ook voor technologie die kwaadwillenden inzetten om hun doelen te bereiken. Eddie vertelt over belangrijke ontwikkelingen hoe cybercriminelen te werk gaan, en hoe ze tegen gehouden kunnen worden.

Live demo: Hackpogingen door security-engineers van True

De security-engineers van True hacken twee (speciaal voor dit doeleinde opgezette) websites. Beide websites staan op een server bij True en zijn bereikbaar via dezelfde infrastructuur. Een van de websites staat op het Advanced Security Platform, terwijl de andere website geen specifieke extra veiligheidsmaatregelen genomen heeft. Met deze hackpoging worden de verschillen tussen een website binnen een standaard hostingomgeving en een website op het ASP duidelijk.

Datum

26 september 2019
11:-00u - 11:45u

Evenement gesloten

Sprekers

Kilian Drewel
Content Chef, True

Eddie Bijnen
Senior Security Engineer

Voor wie?

IT managers, Lead developers en CTO's van (middelgrote) digitale bureaus, e-commerce organisaties, Software-as-a-Service & ISV's en (tech) bedrijven met een serieuze online ambitie.

Partners

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door ICTRecht.

Meld je direct aan:

Meer informatie over het webinar

Head of Communications bij True: Kilian Drewel

Kilian Drewel
kilian.drewel@true.nl