Basecamp

Business Creatives

Onze specialiteiten

Basecamp Business Creatives werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en we worden blijer naarmate deze complexer worden en we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken. In resultaat, of door onze onderscheidende aanpak. We respecteren heilige huisjes, maar stellen ze wel graag ter discussie als dat ons dichter bij het doel brengt. Van creatief idee, naar partnership, tot aan resultaat. Wij zijn er klaar voor. Dit is Basecamp. Door de inzet van jouw kennis over de markt en onze kennis van commerciële communicatie werken we nauw samen. We ontwikkelen een steekhoudende strategie en een sterk idee dat zorgt voor resultaat met de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print. We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen. Want met een open blik zie je meer mogelijkheden op weg naar het doel.

logo: marketing en reclamebureau Basecamp

Specialismes:

Creative Devolopment, Webdesign, Webdevelopment, Creative Strategy, Online Marketing, Marketing Communications, Sales, Mobile, Native App Development, Social Media, Online Dashboards en Web App Development.

Cases van Basecamp

User Interface en User Experience voor chatapplicatie Safebay

Safebay is een veilige chatapplicatie waarmee je als consument eenvoudig persoonlijke informatie en privacygevoelige documenten kunt uitwisselen. Wij maakte voor hen een duidelijke website.

UX, UI en mail campagne voor lichtleverancier Trilux

TRILUX is een van de grootste lichtleveranciers ter wereld. Om hun sponsorship en doelgroep verder uit te dragen bouwden wij een Porsche LMP1 racesimulator.

Website, UX UI voor Brezan Automaterialen

Offline stond Brezan Automaterialen al. Aan ons hun principes te vertalen naar een website. Belangrijkste kenmerken: een totaaloplossing bieden aan elke autoliefhebber en uitmuntende service leveren.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.
Terug

Advies

BasecampBasecamp
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  BasecampBasecamp
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.