Basecamp

Business Creatives

Onze specialiteiten

Basecamp Business Creatives werkt op het snijvlak van commercie en creatieve communicatie waarbij we het onderste uit de kan halen voor onze opdrachtgevers. We snappen commerciële processen en we worden blijer naarmate deze complexer worden en we er echt onze tanden in kunnen zetten. Waarbij visie essentieel is en we echt het verschil kunnen maken. In resultaat, of door onze onderscheidende aanpak. We respecteren heilige huisjes, maar stellen ze wel graag ter discussie als dat ons dichter bij het doel brengt. Van creatief idee, naar partnership, tot aan resultaat. Wij zijn er klaar voor. Dit is Basecamp. Door de inzet van jouw kennis over de markt en onze kennis van commerciële communicatie werken we nauw samen. We ontwikkelen een steekhoudende strategie en een sterk idee dat zorgt voor resultaat met de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print. We zien geen beperkingen en zijn niet gebonden aan media of technische toepassingen. Want met een open blik zie je meer mogelijkheden op weg naar het doel.

logo: marketing en reclamebureau Basecamp
Ferdi Jetten van Basecamo

‘Jij bepaalt het doel, samen bepalen we de route. Van strategie naar realiteit.’

Ferdi Jetten - Basecamp

Specialismes:

Creative Devolopment, Webdesign, Webdevelopment, Creative Strategy, Online Marketing, Marketing Communications, Sales, Mobile, Native App Development, Social Media, Online Dashboards en Web App Development.

Cases van Basecamp

User Interface en User Experience voor chatapplicatie Safebay

Safebay is een veilige chatapplicatie waarmee je als consument eenvoudig persoonlijke informatie en privacygevoelige documenten kunt uitwisselen. Wij maakte voor hen een duidelijke website.

UX, UI en mail campagne voor lichtleverancier Trilux

TRILUX is een van de grootste lichtleveranciers ter wereld. Om hun sponsorship en doelgroep verder uit te dragen bouwden wij een Porsche LMP1 racesimulator.

Website, UX UI voor Brezan Automaterialen

Offline stond Brezan Automaterialen al. Aan ons hun principes te vertalen naar een website. Belangrijkste kenmerken: een totaaloplossing bieden aan elke autoliefhebber en uitmuntende service leveren.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

Hosting - 06.08.2019

Onlangs werd Laravel 6 aangekondigd. De nieuwste versie van het populaire PHP-framework is eind augustus beschikbaar en gaat gepaard met nieuwe branding én een nieuwe website. Wij vroegen aan Robert Verboon en Ruud Schaaphuizen van de nieuw opgerichte Dutch Laravel Foundation wat Laravel nou uniek maakt en waarom PHP-ontwikkelaars er vandaag nog mee aan de […]

Achtergrond - 11.09.2019

Al 15 jaar is True de managed hosting provider van TodaysArt, het Haagse kunstfestival waar cutting edge technologie en kunst centraal staat. True sprak met David Veneman; ontwerper, kunstenaar en mede-oprichter van Buurmen, het internetbureau dat sinds 2013 de website van TodaysArt samen met True verzorgt. Wat is de geschiedenis van de website en hoe […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.