Bravoure

Digital Design Agency

Hi, wij zijn Bravoure

Een digitaal ontwerpbureau gespecialiseerd in de strategie en creatie van digitale identiteiten en online producten. Vanuit hartje Amsterdam en met een holistische kijk ontwikkelen wij duurzame digitale producten met een verhaal.

Op een missie naar een gelukkigere wereld, geloven wij in merken die menselijk zijn. Dus maken we merken sociaal en emotioneel toegankelijk. Want wanneer mensen zich verbinden aan een merk dat hun persoonlijkheid weerspiegelt creëert dat zingeving en dat geeft een gevoel van geluk.

Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zodat de uiteindelijke strategie, ontwerp en product doen wat het moet doen: verbinden met je publiek en converteren op de juiste sales en marketing-doelstellingen.

We hebben een gedreven en enthousiast team van strategen, creatieven, designers, programmeurs en projectmanagers, met ruim 10 jaar ervaring in de sectoren evenementen, sport en cultuur. We zijn trots op wat we maken, zijn bij voorkeur strategisch partner en worden erg blij van mooi werk en tevreden opdrachtgevers.

Gedreven, scherpzinnig, betrokken en een tikkeltje eigenwijs, dat is Bravoure.

Logo van partner Bravoure
Kim Krauwel van partner Bravoure

“Think big, start small, grow smart!”

Kim Krauwel - Bravoure

Specialismes:

Strategie, Merkontwikkeling, Positionering, Visuele identiteit, Conceptontwikkeling, UX, Websites (design & development), Inbound Marketing, Cultuur/events/sport

Cases van Bravoure

ADE Case van Bravoure

Al ruim acht jaar zijn wij met trots de strategische & digitale partner van Amsterdam Dance Event. ADE is werelds grootste festival- en zakelijke conferentie voor elektronische muziek.

Case 365 Dagen Succesvol van Bravoure

365 Dagen Succesvol heeft een grote ambitie: Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. We transformeerde hun bestaande blog-website naar een mobile first en conversie gedreven content platform.

Paradiso als case van Bravoure

Paradiso was toe aan een nieuw platform dat past hun iconisch karakter en geheel ingericht is om de bezoeker gemakkelijk en snel kennis te laten maken met de meer dan 1.500 programma’s die Paradiso jaarlijks organiseert.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 14.10.2019

Al jaren is het Amsterdamse digital designbureau Bravoure betrokken bij de website en digitale strategie van Amsterdam Dance Event (ADE), hét grootste elektronische muziekevenement ter wereld. True sprak met Koen Straatman, Sr. Project Manager bij Bravoure, over de uitdagingen die komen kijken bij een website die jaarlijks miljoenen verschillende bezoekers opvangt. Bekijk ook onze Managed […]

News - 11.09.2019

Al 15 jaar is True de managed hosting provider van TodaysArt, het Haagse kunstfestival waar cutting edge technologie en kunst centraal staat. True sprak met David Veneman; ontwerper, kunstenaar en mede-oprichter van Buurmen, het internetbureau dat sinds 2013 de website van TodaysArt samen met True verzorgt. Wat is de geschiedenis van de website en hoe […]

Development - 06.08.2019

Toen Laravel 6 werd uitgebracht, vroegen we aan Robert Verboon en Ruud Schaaphuizen van de Dutch Laravel Foundation wat Laravel uniek maakt en waarom dit framework geschikt is voor complexe webapplicaties. Dat interview lees je hieronder. Bekijk ook onze Managed Laravel hosting dienst Wat is Laravel? “Laravel is een relatief jong code-framework binnen de PHP-wereld”, […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.