Digital Natives

“Onze klanten stellen hoge eisen op het gebied van security, gebruiksvriendelijkheid en performance”

Werken voor organisaties met een duidelijke online doelstelling

Digital Natives maakt digitale platformen en webapplicaties voor verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. “De meeste klanten komen bij ons voor vooruitstrevende online oplossingen. We werken voor zowel commerciële als niet-commerciële partijen”, vertelt CTO Sander van der Vliet.

“Maar wel altijd partijen die duidelijke online doelstellingen hebben en online resultaten willen boeken. We werken niet alleen voor banken en verzekeraars, maar we doen ook klussen voor non-profit organisaties zoals Voordekunst.nl en de VPRO.

Oprichter Erik de Vreede: “We merken dat we altijd heel erg betrokken raken bij de klant. We worden heel erg close op strategisch gebied en dat uit zich in lange relaties en een hoge mate van betrokkenheid. “

Sander van der Vliet: “Ik heb mijn eigen hostingbedrijf gehad en heb eigenlijk best wel veel ervaring met het inrichten en beheren van Linux servers. Maar ik kwam erachter dat het beheren van die Linux server best wel veel tijd en continuïteit vraagt. Ik heb weleens op de piste gestaan om mijn eigen server te rebooten. Op vakantie met je hoofd bij je werk is iets wat je liever niet wilt. Bij een hostingpartij als True kun je 24×7 terecht met je problemen.”

“Van huis uit ontwikkelen we in PHP en gaandeweg zijn er veel meer technologieën bijgekomen, waaronder PHP Frameworks, zoals Cake PHP, Laravel en GIT om versiebeheer goed op orde te hebben. De meeste klanten komen bij ons voor vooruitstrevende online oplossingen. Ze stellen hoge eisen op het gebied van security, gebruiksvriendelijkheid en performance.”

Digital Services - Digital Natives - partner

Specialismes:

Digital Platforms, Digital Services, Prototyping, Websites en Mijn-omgevingen, Email, Messaging, User Experience (UX) Design, Mobile apps, API & CMS Ontwikkeling, Progressive Web Apps

Cases van Digital Natives

Sint Maartenskliniek Digital Natives Business Case
De Sint Maartenskliniek is expert op het gebied van menselijke beweging.. Als digitaal bureau ontwikkelt en waarborgt Digital Natives de website voor Sint Maartenskliniek en lanceren ze digitale services voor andere uitdagingen binnen het ziekenhuis.
We make the city Digital Natives Business Case
WeMakeThe.City is hét festival dat steden beter maakt. Als digitaal partner helpt Digital Natives WeMakeThe.City met een passende strategie om alle festivalbezoekers te bedienen – of dat nu professionals in stedelijke vernieuwing, partners of toevallige passanten zijn.
Fair wear foundation Digital Natives business case
Fair Wear Foundation is een non-profitorganisatie die werkt aan betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Digital Natives helpt met digitale strategie en ontwikkelt platforms en services die kennisdeling en social dialogue mogelijk maken.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.