Dolphiq

Jouw online partner

Dolphiq: developers voor innovatieve software-oplossingen

Als Dolphiq zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties en software op maat. Met een team van gedreven developers werken we dagelijks aan innovatieve software oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Omdat we geloven dat specialisme je verder brengt dan generalisme in software ontwikkeling, werken we voor diensten als UI/UX-design, hosting en CMS samen met onze partners. In TRUE hebben we een betrouwbare hosting partner gevonden die dezelfde kwaliteit nastreeft als wij.

Wij streven ernaar een duurzame relatie aan te gaan en werken niet alleen vóór, maar vooral ook mét onze opdrachtgevers. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we hun behoeften als geen ander kennen en we onze technische expertise in kunnen zetten om samen tot de beste oplossing te komen voor de uitdagingen waar zij voor komen te staan.

Het is onze missie om innovatieve software oplossingen te ontwikkelen die er voor zorgen dat de technologie werkt voor de mens in plaats van andersom. Te vaak zien we dat bedrijven hun bedrijfsprocessen moeten aanpassen aan de software die ze gebruiken. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij software die aansluit bij hun werkwijze en het verschil maakt voor de mensen die er mee werken. Met TRUE als partner kunnen we niet alleen hoogstaande webapplicaties ontwikkelen, maar kunnen we ook op het gebied van hosting altijd een passende oplossing bieden.

Logo Dolphiq

Specialismes:

Webapplicaties, Software op maat, CRM-systeem, Online portalen, Online platform, Laravel, MySQL, Vue.js, Craft CMS

Cases van Dolphiq

Online portal luchtvaartindustrie - Dolphiq case

In samenwerking met Bose Aviation ontwikkelden we een online portaal voor de luchtvaartindustrie. Hiermee kunnen wereldwijd promoties worden gefaciliteerd voor piloten.

Online tool persoonlijke ontwikkeling - Dolphiq case

ME+U is een op maat ontwikkelde online tool die gericht is op persoonlijke ontwikkeling, samenwerking van teams en het neerzetten van een krachtige organisatiecultuur.

E-Learning omgeving studiemateriaal cursisten - Dolphiq case

Als online partner van Lindenhaeghe ontwikkelden we een complete E-Learning omgeving waarmee de opleider haar studiemateriaal online aanbiedt aan cursisten.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.