Fabrique

Wij ontwerpen verandering

Wij zijn een strategisch ontwerpbureau

We geloven in de vernieuwende kracht van design. Ontwerp als kracht om dingen te veranderen, te verbeteren, om impact te hebben. Niet slechts om dingen mooi of bruikbaar te maken.

Ons motto: ‘Challenge reality!’. Samen met onze klanten maken we dingen die wij – of de wereld – eerst niet voor mogelijk hielden. Bijvoorbeeld een eigen collectie beheren bij het Rijksmuseum. Of als Nederlands bureau citymarketing in India op de kaart zetten. Het kon niet, en nu wel.

Verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk. Hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. Door vakmanschap weten we hoe we gedrag beïnvloeden en hoe we onze klanten kunnen helpen. Maar zonder verbeeldingskracht staan we alsnog met lege handen. We zorgen er daarom altijd voor dat we de wereld niet alleen begrijpen, maar ook echt verrijken met goed ontworpen services en producten.

Optimistische, uitdagende ontwerpers. Wij zijn honderd nieuwsgierige mensen in drie vestigingen. We geloven in de kracht van design. We bijten ons graag vast in een probleem en we houden ervan om onze successen te vieren!

Wat we maken? Alles wat nodig is voor impact. Herkenning, verwondering, verbinding of rendement. Wat het doel ook is, we ontwerpen en bouwen wat daarvoor nodig is. Websites, apps, hard-softwarecombinaties, huisstijlen, trainingen, noem maar op.

Fabrique - partner van True

Specialismes:

Service design, Merkontwikkeling, Design research, E-commerce en retail, Mobiele apps en websites, Visuele identiteit, Ruimtelijk ontwerp

Cases van Fabrique

Rijksmuseum app door Fabrique

De collectie op grootse én eenvoudige wijze dicht bij het grote publiek brengen. Dat is het doel van Rijksmuseum online. Met de nieuwe app kan dat nu overal en altijd. In de trein, op de bank én in het museum zelf.

Schiphol digitale grenspassage door Fabrique

Hoe ga je om met het toenemende reizigersaanbod op Schiphol? We gingen kijken op locatie. We draaiden de strenge douanebalies 90 graden en ontwikkelden automatische grenspassages. E-gates die naadloos passen in de flow en beleving van Schiphol.

HEMA case van Fabrique

HEMA is van iedereen. Overal klopte de merkbeleving, behalve online. En juist daar heeft HEMA grote ambities. Door de kunst van het weglaten maakte Fabrique hema.nl weer echt HEMA.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.