Frismedia

Wij maken digitale producten die mensen met elkaar verbinden

Creatief in vorm en code

Van het bedenken van een verrassend concept en het ontwikkelen van een community website, tot het bouwen van een inventieve app. Zeer uiteenlopend dus, al is er één constante factor: ontwerp en techniek gaan hand in hand bij ons. Zo creëren we met een gemengd team van designers en developers de mooiste producten en diensten.

Wij geloven niet in slappe praatjes of verkoopverhalen. Noem het nuchter; wij zijn eerlijk en recht door zee, daar heeft iedereen meer aan. Wij gaan niet voor de korte termijn maar kijken (ver) vooruit en stellen doelen die ambitieus zijn maar haalbaar. Gezamenlijk werken we aan het project waarbij wij adviseren vanuit onze expertise. Wij leren van de opgedane ervaringen uit het verleden en vertalen dit door naar vernieuwende oplossingen. Wij zetten in op een lange termijn samenwerking. Na oplevering van het project blijven we monitoren, finetunen en doorontwikkelen zodat we het project tot bloei kunnen laten komen.

Vanaf de Biltstraat in Utrecht realiseren we op maat gemaakte digitale producten en diensten die mensen met elkaar verbinden. Producten die uitnodigen tot interactie en niet alleen een boodschap zenden. Zo creëren we bijvoorbeeld succesvolle online communities die hèt verschil maken en verandering in gang zetten.

Logo Frismedia

Specialismes:

Conceptontwikkeling, Huisstijlontwikkeling, Webdevelopment, Webdesign, Appdesign, Webapplicaties, Online Community, Mobile apps, Maatwerk, Laravel, Flutter, React Native

Cases van Frismedia

Frismedia en Yoga

Uitgebreid video-platform voor yoga liefhebbers. Met de website en app van EkhartYoga kunnen yogi’s overal ter wereld ook een yogales volgen via smartphone, tablet of computer.

Frismedia case Social Charging App

De Social Charging app heeft de oplossing voor een actueel probleem: De laadpaalklever, elektrische rijders die hun plek onnodig bezet houden. Een wereldprimeur voor de elektrische-rijders-community.

Frismedia Case Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart kun je jaarlijks naar zo’n 30.000 voorstellingen, concerten en festivals. Op de website kun je naast (digitale) cadeaukaarten kopen en verzilveren, ook je een unieke cadeaukaart zelf ontwerpen.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.