Marketing Makers

Wij maken slimme oplossingen voor marketingteams

Marketing Makers ontzorgt marketingteams

Als je werkt met abonnementen of diensten dan voldoen standaard (e-commerce) systemen vaak niet. Jouw product is te complex of de backend systemen niet geschikt voor online.

Wij ondersteunen de marketing- & salesactiviteiten van abonnementsbedrijven, met behulp van onze eigen slimme software die specifiek voor deze toepassing gemaakt is. Je kunt bij Marketing Makers terecht voor het ontwikkelen van software voor marketing en sales van complexe producten zoals abonnementen.

Marketing Makers bestaat uit een multidisciplinair team bestaande uit developers, designers en consultants. We maken software op het gebied van e-commerce, marketing tools en e-mailmarketing.

Klanten van Marketing Makers zijn abonnementsbedrijven zoals KPN, NS, Telfort en Engie. Ben jij op zoek naar een partner die je ontzorgt en helpt om meer voor elkaar te krijgen? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een kop koffie.

Marketing Makers partnerlogo
Peter - Contactpersoon Marketing Makers - Partner van True

“Marketing en IT gaan niet altijd goed samen. Wij ontzorgen marketeers zodat ze meer voor elkaar krijgen en meer klanten werven en behouden.”

Peter van der Schaar - Marketing Makers

Specialismes:

E-commerce, E-mailmarketing, Marketingtools, Leadgeneratie, Subscriptionmarketing, Campagnemanagement

Cases van Marketing Makers

Complexe webshop voor KPN door Marketing Makers

De webshop van KPN voor mobiele telefonie is een goed voorbeeld van een complexe webshop welke door Marketing Makers gerealiseerd is. Te complex voor een standaard applicatie, maar uitstekend geschikt voor ons!

Website van NS voor toeristen door Marketing Makers

Discover Holland is een website van NS gericht op toeristen, welke in Nederland een treinkaartje in combinatie met een uitje willen kopen. Het samenstellen van deze producten in een gebruikersvriendelijke webshop is typisch een klus voor Marketing Makers.

Gebruiksvriendelijk platform voor Engie, gemaakt door Marketing Makers

Het lead management platform van Engie draait om gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers krijgen inzicht en advies over hun energieverbruik en Engie kan deze bezoekers direct opvolgen.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

Managed hosting - 09.01.2019

Het maken van digitale producten zoals websites en applicaties is sterk onderhevig aan veranderingen. Nieuwe manieren van werken en technologieën verschijnen constant in het speelveld en maken het werk van de developer een stuk eenvoudiger. Ontwikkelingen die wij nauwlettend in de gaten houden het komende jaar? Public cloud, microservices, containers, Security-as-a-Service, no-code platforms en de […]

Cloud - 08.07.2020

Private cloud en on-premise lijken in eerste instantie op elkaar, maar zijn zeer verschillend. In deze blogpost leggen we de belangrijkste verschillen tussen de twee termen uit. Bekijk ook onze private cloud dienst Tegenwoordig zitten we volop in de containerrevolutie en helpen platforms als Kubernetes met het orkestreren van containerapps, ongeacht in welke cloud deze […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.