Tribe

De mens centraal in digitale transformatie

Tribe Agency
Tribe Agency

Digital by nature

“Bij Tribe Agency zijn we gek op het ontwikkelen van webapplicaties. Ze zijn de oplossing voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij denken vanaf het begin strategisch met onze klanten mee en zoeken samen naar de beste oplossing. Op die manier verbeteren we bedrijfsprocessen. Het enige dat onze klant daarna nog nodig heeft, is een internetverbinding”, zegt Daan Gönning, directeur van Tribe. “Samen focussen we op het behalen van meer rendement of efficiĂ«ntie voor de organisatie van onze klant. Dat doen we door samen complexe uitdagingen te doorbreken en door processen te digitaliseren en optimaliseren. Met schaalbare oplossingen die gebouwd, onderhoud en verbeterd zijn op een agile manier. Daarbij staat de mens altijd centraal.”

Cases van Tribe

Care for Coffee, Tribe Agency

In opdracht van Care for Coffee hebben we de CoffeeCloud ontwikkeld: een online platform om het operationele proces van Care for Coffee te digitaliseren én efficiënter in te richten. Alle 600 koffiemachines van Care for Coffee communiceren met de CoffeeCloud. Realtime wordt het verbruik, storingen en de voorraad doorgegeven.

Zorginstituut Nederland, Tribe Agency

Samen met het Zorginstituut Nederland heeft Tribe een modern publicatieplatform ontwikkeld voor het programma KIK-V. Met het platform kan het Zorginstituut Nederland hun document-producten publiceren zodat deze voor diverse stakeholders eenvoudig inzichtelijk zijn. Ook helpt het platform nieuwe gebruikers door middel van een paar simpele vragen richting de juiste documenten.

Specialismes

  • Digitale strategie
  • Development
  • NextJS
  • Storybook
  • Kotlin

Schaal je webprojecten maximaal

Het is ondoenlijk om als digital agency ook specialist te zijn op het gebied van hosting, server- en softwaretechnieken. Voorkom dat je developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word partner van True!

webbureau hosting
webbureau hosting small

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.