Managed Firewall

Beschermt tegen online bedreigingen

Kwaadwillenden willen uw netwerk in om bedrijfskritische gegevens te stelen. Houd ze er buiten met een managed firewall van True – hoog beschikbaar, elk uur back-ups, 24×7 gemonitord én met VPN voor veilig internetverkeer voor medewerkers.

Managed firewall voor digitale werkplekken

Connected

De firewall staat centraal in ons datacenter waar al uw verbindingen samenkomen. De firewall werkt als een verkeersregelaar.

Veilig

De firewall zorgt dat kwaadwillend verkeer niet op het netwerk komt. Met policies bepalen we wie er naar binnen mag en wie niet.

24 x 7 monitoring

De firewall wordt door security-specialisten geconfigureerd en up-to-date gehouden. Trends en incidenten houden we nauw in de gaten.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Wat onze managed firewall kan

1. Hoog beschikbaar

De firewall van True is dubbel uit te voeren. Mocht er één firewall uitvallen, dan neemt de andere het binnen drie seconden over.

2. Elk uur back-ups

Elk uur maakt True back-ups van de configuraties van de firewall. Na een storing zijn we snel weer up-and-running.

3. Veilige verbindingen

De firewall kan aparte verbindingen maken voor telefoonverkeer en digitale werkplek. Dit zorgt voor veiligheid en snelle verkeersstromen.

4. Beschermt tegen virussen

Met anti-virus, anti-spam, content- en webfiltering beschermt de firewall tegen virussen, ransomware en andere bedreigingen.

5. Houdt verdachten tegen

De firewall beschermt tegen bekende lekken in applicaties, databases en besturingssystemen. Is het verdacht? Dan houdt de firewall het verkeer tegen.

6. Same-day support

Vaak kan een defecte firewall dezelfde dag nog vervangen worden. Een defect in de hardware is dus geen struikelblok voor de continuïteit.

Firewall nodig?

Stel je vragen aan een van onze security-specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een managed firewall.

Waarom een managed firewall bij True?

  • 24×7 monitoring op de bereikbaarheid en stabiliteit
  • Regelmatige controle op configuratie-wijzigigingen
  • Elk uur een automatische back-up
  • Incidenten snel opgelost door security-specialisten
  • Firewall snel gemaakt (soms dezelfde dag nog)
  • Kortom: een omgeving zonder zorgen

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees meer over security

Digitale werkplek - 20.03.2019

Steeds meer organisaties krijgen ermee te maken: CEO-fraude. Deze vorm van digitale impersonatie kost bedrijven jaarlijks miljoenen euro’s of reputatieschade omdat belangrijke bedrijfskritische data wordt gelekt. Hoe herken je CEO-fraude en wat kun je er als organisatie tegen doen? Cloudspecialist Eelco Huurdeman schrijft erover in dit artikel. Wat is CEO-fraude? Bij CEO-fraude doet iemand zich […]

Security - 28.06.2017

Dinsdag zijn diverse bedrijven in India, Rusland, Oekraïne, het Verenigd Koningrijk en Nederland getroffen door ransomware, die door beveilingsdeskundigen benoemd is tot Petya. Onder de geïnfecteerden meldden zich onder andere grote banken, tv-stations en scheepvaartbedrijven. Voor zover bekend zijn er geen klanten van True getroffen bij de aanval. Petya Petya is een nieuwe ransomware-variant op […]

Technology - 02.10.2018

Tijdens Microsoft Ignite, het evenement voor IT-professionals, heeft het techbedrijf een aantal innovaties onthuld. De focus ligt daarbij op kunstmatige intelligentie (AI) en security. Hoe gaat AI de werkvloer veroveren? En hoe wil Microsoft medewerkers efficiënter en veiliger laten samenwerken? Een blog van Eelco Huurdeman.  Microsoft Ignite richt zich vooral op programmeurs en IT-professionals in […]

Ook een managed firewall nodig?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.