Website Security

Uitgebreide bescherming met het Advanced Security Platform

Optimaliseer je website security met real-time inzicht in veelvoorkomende aanvallen (SQL-injecties, XSS), bescherming tegen Layer 3, 4 en 7 DDoS-aanvallen, blokkeren van malafide IP-adressen en een gebruiksvriendelijk controlepaneel. Met het Advanced Security Platform krijgt de IT-omgeving net dat beetje extra bescherming.

Security measures

Intrusion Detection

Ziet verdacht verkeer van mijlenver aankomen en alarmeert wanneer de dreiging groots is.

Anti-DDoS

Houdt overvloedig verkeer tegen zodat de continuïteit van je webapplicatie niet in gevaar komt.

Web Application Firewall

Beschermt tegen veelvoorkomende aanvallen zoals cross-site scripting (XSS) en SQL-injections.

Ontvang direct een offerte

Als organisatie wil je gevoelige bedrijfsinformatie maximaal beschermen en kwaadwillenden buiten de deur houden. Onze specialisten denken graag me je mee over de meest optimale bescherming voor jouw website beveiliging.

Waarom Advanced Security voor jouw webapplicatie?

  • Compleet platform voor website-beveiling
  • Anti-DDoS, Intrusion Detection én Web Application Firewall
  • Zelf niets configureren, de dienst is volledig managed
  • Snel aan te sluiten op je bestaande omgeving (als je klant bent)
  • Redundant, dus blijft bij uitval van één locatie gewoon draaien
video over het advanced security platform

De ultieme securitycocktail

Combineer techniek (Advanced Security Platform) met menselijke interpretatie (Security Audit) om het beste van twee werelden te bereiken. Meer informatie over security audits.

Detecteert verdacht verkeer

Intrusion Detection System

Identificeert abnormaal verkeer

Het Intrusion Dectection System is in staat abnormaal verkeer en patronen op een website te identificeren. Tevens zijn IDS-alerts in te stellen zodat je direct actie kunt ondernemen bij mogelijke escalatie.

Detecteert specifieke aanvallen

Maakt je organisatie gebruik van applicaties die interessant zijn voor kwaadwillenden en binnen het risicogebied vallen? Het Intrusion Detection System houdt extra toezicht op deze applicaties.

True Intrusion detection system IDS

Website security met extra DDoS-protectie

Anti DDoS

Blokkeer specifieke browserversies

In het platform is het mogelijk om verkeer uit specifieke browsers te blokkeren. Denk bijvoorbeeld aan het verkeer van browsers die mogelijk kwetsbaar kunnen zijn.

Beperk aantal bezoeken per seconde

Bescherm je website door het aantal bezoeken per seconde in te perken. Als hier overheen gegaan worden de verbindingen gelimiteerd.

Anti DDoS Platform tegen DDoS aanvallen

Block IP-adressen van ongewenste locaties

In het anti-DDoS-platform zijn ongewenste IP-adressen te blokkeren. Handig, om bijvoorbeeld het verkeer uit bepaalde locaties of landen te blokkeren.

Bescherm tegen onvoltooide verbindingen

Het anti-DDoS-platform beschermt tegen de overbelasting van servers. Het signaleert onvoltooide verbindingen (TCP-flooding) zodat onze security-engineers tijdig kunnen acteren.

Uitgebreide
support

True heeft een proactief securityteam die dagelijks speurt naar mogelijke gevaren in de infrastructuur en het applicatielandschap en handelen snel wanneer calamiteiten plaatsvinden.

Signaleert veel voorkomende hackaanvallen

Web Application Firewall (WAF)

Blokkeert schadelijk (bot)verkeer

De Web Application Firewall (WAF) controleert data die naar de website wordt verzonden en houdt verdachte pakketjes tegen.

Houdt SQL-injecties tegen

Een SQL-injectie besmet een website met geïnfecteerde code via een invulformulier. De aanvaller kan hiermee broncode lezen van bestanden op de database-server en herschrijven.

Blokkeert directe aanvallen

Veel voorkomende hackaanvallen worden door het platform gesignaleerd en tegengehouden voordat ze schade toebrengen.

Blokkeert XSS aanvallen

Met cross-site scripting kan kwaadaardige code in een website geïnjecteerd worden. Hiermee kan de functionaliteit van websites worden gewijzigd of ongeautoriseerde acties voor een gebruikers worden uitgevoerd.

Web Application Firewall (WAF)

Schrijf je in voor ons webinar ‘Verbeter je online security’

Webinar over Advanced Security platform

Ga voor de beste online beveiliging. Stel ons al je vragen.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Lees meer over security

Security - 27.05.2019

Onlangs zijn er nieuwe lekken gevonden in de Intel-processoren. De ontdekkingen werden vrijwel gelijktijdig geïdentificeerd door verschillende onderzoekers, waaronder door een onderzoeksteam van de Vrije Universiteit in Amsterdam (VUSec). We zijn bijna twee weken verder en inmiddels is er veel gebeurd en gecommuniceerd. In deze blogpost lees je een korte recap van de gebeurtenissen en […]

Event - 26.09.2019

Webinar - 26.09.2019 Verbeter je online security Leer hoe het Advanced Security Platform van True jouw applicatie op de beste manier beveiligt tegen invloeden van buitenaf. Ik meld mij aan! Webinar: Verbeter je online security Het up-to-date houden van de beveiliging van je website, -shop of -app wordt steeds belangrijker, zo niet prioriteit nummer 1. [...]

Security - 23.05.2018

Op donderdag 17 mei 2018 vond The Art of Hacking plaats, een exclusieve masterclass voor digital agency partners van True. In deze sessie namen onze in-house ethical hackers Eddie en Patrick de ruim 21 deelnemers mee in de wonderbaarlijke wereld van “black hat hacking”. Veelvoorkomende kwetsbaarheden passeerden de revue en er werd uitgebreid stilgestaan hoe […]

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.