Managed Firewall

Beschermt tegen online bedreigingen

Kwaadwillenden willen uw netwerk in om bedrijfskritische gegevens te stelen. Houd ze er buiten met een managed firewall van True – hoog beschikbaar, elk uur back-ups, 24×7 gemonitord én met VPN voor veilig internetverkeer voor medewerkers.

Managed firewall voor digitale werkplekken

Connected

De firewall staat centraal in ons datacenter waar al uw verbindingen samenkomen. De firewall werkt als een verkeersregelaar.

Veilig

De firewall zorgt dat kwaadwillend verkeer niet op het netwerk komt. Met policies bepalen we wie er naar binnen mag en wie niet.

24 x 7 monitoring

De firewall wordt door security-specialisten geconfigureerd en up-to-date gehouden. Trends en incidenten houden we nauw in de gaten.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Veilig werken met een VPN

De dienst is inclusief een VPN (Virtual Private Network). Met een VPN kunnen (thuiswerkende) medewerkers op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk. Ook kunt u vestigingen veilig aan elkaar koppelen. Zo blijft uw data veilig, waar uw medewerker ook werkt.

Wat onze managed firewall kan

1. Hoog beschikbaar

De firewall van True is dubbel uit te voeren. Mocht er één firewall uitvallen, dan neemt de andere het binnen drie seconden over.

2. Elk uur back-ups

Elk uur maakt True back-ups van de configuraties van de firewall. Na een storing zijn we snel weer up-and-running.

3. Veilige verbindingen

De firewall kan aparte verbindingen maken voor telefoonverkeer en digitale werkplek. Dit zorgt voor veiligheid en snelle verkeersstromen.

4. Beschermt tegen virussen

Met anti-virus, anti-spam, content- en webfiltering beschermt de firewall tegen virussen, ransomware en andere bedreigingen.

5. Houdt verdachten tegen

De firewall beschermt tegen bekende lekken in applicaties, databases en besturingssystemen. Is het verdacht? Dan houdt de firewall het verkeer tegen.

6. Same-day support

Vaak kan een defecte firewall dezelfde dag nog vervangen worden. Een defect in de hardware is dus geen struikelblok voor de continuïteit.

Firewall nodig?

Stel je vragen aan een van onze security-specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een managed firewall.


  Waarom een managed firewall bij True?

  • 24×7 monitoring op de bereikbaarheid en stabiliteit
  • Regelmatige controle op configuratie-wijzigigingen
  • Elk uur een automatische back-up
  • Incidenten snel opgelost door security-specialisten
  • Firewall snel gemaakt (soms dezelfde dag nog)
  • Kortom: een omgeving zonder zorgen

  Lees meer over security

  Security - 20.03.2019

  Steeds meer organisaties krijgen ermee te maken: CEO-fraude. Deze vorm van digitale impersonatie kost bedrijven jaarlijks miljoenen euro’s of reputatieschade omdat belangrijke bedrijfskritische data wordt […]

  Terug

  Advies

  Managed FirewallManaged Firewall
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   Managed FirewallManaged Firewall
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.