Go hosting

Go hosting door True

De beste prestaties met Go hosting van True

Go (of Golang) is een programmeertaal ontwikkeld door Google. De taal is te compileren voor Linux, OS X, Windows en FreeBSD. True techneuten kennen alle slimmigheden om deze taal optimaal te hosten.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Go die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Go hosting

Bij True zetten we graag een stapje extra als het aankomt op Go hosting. We zorgen ervoor dat de Go versie die uw developers gebruiken, geïnstalleerd is op de webserver. Ook hosten wij de bijhorende frameworks. Wanneer u uw webapplicatie wilt laten installeren op een nieuwe versie van Go, dan kijken onze experts mee om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. We zullen er altijd voor zorgen dat de instellingen van de server leiden tot de beste prestaties.

Waar True u mee helpt

Containers

Go hosting in combinatie met containers en Kubernetes? Geen probleem. True helpt u met het implementeren en beheren van Docker containers en orkestratie met Kubernetes.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw Go applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Download gratis ons E-Book: 26 handige tools voor Kubernetes beginners

Application Modernization met Kubernetes

Met de 26 cloud-native tools voor Kubernetes uit dit e-book maak je serieuze stappen in het sneller ontwikkelen en uitrollen van je containerized applicaties.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Go hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Go hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Go hosting door True:

  Go hosting
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw Go hosting project te waarborgen;
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw Python hosting omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw Golang project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Go cluster hostingomgeving.

  Meer informatie over Go hosting

  Snelheid

  Golang is snel en compact. Dit heeft als voordeel dat er minder recources nodig zijn om een applicatie te draaien, maar ook minder geheugenopslag en energie verbruik. Golang is multithreaded en kan hierdoor meerdere taken tegelijk uitvoeren.

  Microservices & Cloud

  Go is een lichtgewicht programmeertaal die uitermate geschikt is voor het ontwikkelen van moderne cloudnative applicaties in combinatie met microservices.

  Opensource

  Go is door Google ontwikkeld maar is nu het een community driven opensource project, waar developers over de hele wereld aan werken. Doordat Google Golang gebruikt in veel eigen producten en diensten is de doorontwikkeling beter gewaarborgd.

  Makkelijk te leren

  Zowel voor experts als beginners is Go makkelijk aan te leren, begrijpen en gebruiken. De code is ongecompliceerd, waardoor je makkelijk met meerdere developers tegelijk aan een project kunt ontwikkelen.

  Populaire programmeertaal

  Go is door het gerenommeerde Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) opgenomen in de lijst geplaatst met favoriete programmeertalen waaronder Java, JavaScript, C ++ en Pyhton.

  Veelgestelde vragen over Python

  Wat is het verschil tussen Go en Python?

  Go 1.11 en verder

  Kom alles te weten over de laatste Go / Golang release.

  Go hosting