Java hosting

Java hosting door True

Managed hosting geoptimaliseerd voor Java applicaties

De programmeertaal Java is platform-onafhankelijk en is grotendeels gebaseerd op C++. True weet deze taal effectief in te zetten voor de hosting van uw webapplicatie, webshop of website.

Optimale prestaties

De cloudengineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor het Java hosting platform. U profiteert van de beste prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk Java cloud hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Het juiste recept voorJava hosting

Java is een krachtige programmeertaal voor algemene doeleinden. Het wordt gebruikt om desktop- en mobiele applicaties, big data-verwerking, embedded systemen en dergelijken te ontwikkelen. Volgens Oracle, het bedrijf dat eigenaar is van Java, draait Java op 3 miljard apparaten wereldwijd, wat Java tot een van de meest populaire programmeertalen maakt.

Waar True u mee helpt

Bij True zetten we graag een stapje extra als het aankomt op managed hosting. We zorgen ervoor dat de Java-versie die uw developers gebruiken, geïnstalleerd is op de webserver. Ook hosten wij de bijhorende frameworks. We zullen er altijd voor zorgen dat de instellingen van de server leiden tot de beste prestaties.

Maatwerkoplossingen

Geen enkele Java applicatie is hetzelfde. True levert daarom uitsluitend maatwerk hostingoplossingen om u te verzekeren van de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties.

De beste technologieën

Java wordt vaak gebruikt in combinatie met tools als Oracle, Spring Framework, Redis, Linux. Juist in deze innovatieve technieken is True gespecialiseerd. Samen met u zorgen we voor de snelste laadtijden en de beste prestaties voor uw project.

Tijdelijk meer capaciteit nodig?

Pieken in bezoekersaantallen kunnen vanuit een onverwachte hoek komen. Geen probleem! Laat pieken in websitetraffic managen en uw serverprestaties bijschakelen wanneer dat nodig is. De hostingomgeving schaalt mee met uw succes.

Java hosting
geoptimaliseerd

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw applicatie wordt de hostingoplossing zo efficient mogelijk ingericht. Daardoor heeft u meer tijd om te focussen op het verder ontwikkelen van uw applicatie.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag een advies op maat aan voor Java hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Java hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de architectuur van uw platform en uw ontwikkelroadmap.


  Java Cloud hosting door True:

  Java hosting door True
  • We denken op code-niveau mee, houden rekening met invloeden. En optimaliseren de configuratie van de website;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw webproject en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie.

  Meer informatie over Java

  Zeer populair

  Java is een van de meest gebruikte programmeertalen die voornamelijk is gemaakt voor webontwikkeling. Wereldwijd draait Java op meer dan 3 miljard apparaten.

  Platform onafhankelijk

  In tegenstelling tot veel andere programmeertalen, waaronder C en C++, wordt Java bij het compileren niet in een platformspecifieke machine gecompileerd, maar in platformonafhankelijke bytecode. Deze bytecode wordt over het web gedistribueerd en geïnterpreteerd door de virtuele machine (JVM) op het platform waarop deze wordt uitgevoerd.

  Write once, run anywhere

  Java beschikt over het write once, run anywhere (WORA) principe. Dit zorgt ervoor dat de code maar een keer geschreven hoeft te worden, Java zorgt er zelf voor dat de code op de juiste wijze wordt geconverteerd naar het OS waar deze op draait.

  Volwassen programmeertaal

  De ontwikkeling van Java is begin jaren 90 begonnen. In eerste instantie was het de bedoeling dat Java als programmeertaal voor elektronische apparaten zou worden gebruikt, zoals televisies, afstandsbedieningen en koelkasten. Echter met de komst van het internet werd Java ingezet om webomgevingen te creëren.

  Veelgestelde vragen over Java

  Wat is Java?

  Java is een hoogwaardige, objectgeoriënteerde, robuuste en veilige programmeertaal. Het is ontwikkeld door James Gosling in juni 1991. Het staat ook bekend ​​als het platform omdat het zijn eigen JRE en API biedt.

  Wat zijn de verschillen tussen C++ and Java?

  Vergelijkings Index C++ Java
  Platform-afhankelijk C++ is platform-afhankelijk. Java is platform-onafhankelijk.
  Voornamelijk gebruikt voor C++ wordt voornamelijk gebruikt voor systeemprogrammering. Java wordt voornamelijk gebruikt voor het programmeren van applicaties. Het wordt veel gebruikt in window-, webgebaseerde, zakelijke en mobiele applicaties.
  Design Goal C ++ is ontworpen voor het programmeren van systemen en applicaties. Het was een uitbreiding van de programmeertaal C Java is ontworpen en gemaakt als interpreter voor afdruksystemen, maar werd later uitgebreid als een ondersteunende netwerkcomputer. Het is ontworpen met als doel gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn voor een breder publiek.
  Goto C++ ondersteunt het goto statement. Java ondersteund het goto statement niet.
  Multiple inheritance C++ supports multiple inheritance. Java ondersteunt geen meervoudige overerving via klasse. Het kan worden bereikt door interfaces in java.
  Operator Overloading C++ ondersteunt operator overloading. Java ondersteund operator overloading niet.
  Compiler and Interpreter C ++ gebruikt alleen de compiler. C ++ wordt gecompileerd en uitgevoerd met behulp van de compiler die de broncode omzet in machinecode, dus C ++ is platformafhankelijk. Java gebruikt beide compiler en interpreter. Java-broncode wordt tijdens het compileren omgezet in bytecode. De interpreter voert deze bytecode tijdens runtime uit en produceert uitvoer. Java wordt geïnterpreteerd en daarom is het platformonafhankelijk.
  Object-oriented C ++ is een objectgeoriënteerde taal. In C-taal is een enkele root hiërarchie echter niet mogelijk Java is ook een objectgeoriënteerde taal. Alles (behalve fundamentele typen) is echter een object in Java. Het is een enkele root hiërarchie, aangezien alles wordt afgeleid van java.lang.Object.
  Thread Support C ++ heeft geen ingebouwde ondersteuning voor threads. Het is afhankelijk van bibliotheken van derden voor threadondersteuning. Java heeft ingebouwde thread-ondersteuning.

  Java voor beginners

  Onderstaande video legt uit wat Java is en hoe het werkt.

  Java hosting door True
  Terug

  Advies

  JavaJava
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   JavaJava
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.