Magento hosting

magento

Magento hosting voor webshops

Magento is een van de populairste webshop CMS-en ter wereld. Gaat uw voorkeur uit naar Magento hosting binnen de Nederlandse grenzen, of wilt u gebruikmaken van een public Magento Cloud? True stelt e-commerce organisaties in staat succesvol te zijn en het meeste uit hun Magento platform te halen.

Snellere laadtijd

Wordt u website trager naarmate uw succes groter wordt? Een veelvoorkomend issue dat ten koste gaat van de conversie. True praat intensief met de webontwikkelaars en voert tweaks door.

Beter vindbaar in zoekmachines

De vindbaarheid van uw webshop wordt mede beïnvloed door de laadsnelheid. True stelt hardware & software zodanig bij dat de snelheid, en daarmee de positie in de zoekmachines, verbetert.

Extra aandacht bij veel bezoek

Wanneer de webshop tijdelijk een hoge piek heeft, kijkt True mee. De manier waarop uw webshop beter presteert is niet altijd 1-2-3 aan te wijzen. Daarom kijkt True heel gericht naar de specifieke situatie en tweakt de prestaties.

De perfecte samenstelling voor Magento Cloud hosting

De hostingspecialisten van True selecteren op basis van uw eisen, wensen en type applicatie de beste technieken voor uw Magento webhosting: Wij hebben optimale configuraties voor u klaarstaan om de laadtijden van uw website en webapplicaties aanzienlijk te verlagen.

Magento hosting voor de
webshopeigenaar

De inrichting en doorontwikkeling van een webshop is een samenspel tussen de gebruikte applicaties en de achterliggende infrastructuur. Hoe zorg je ervoor dat er een goede balans is tussen de kosten om de webshop goed te laten functioneren en de inkomsten die je ermee genereert?

Hosting voor de Magento
ontwikkelaar

Ontwikkelen met Magento is een specialisme. Het aantal regels code van Magento zelf is vele malen groter dan vergelijkbare pakketten. True helpt Magento ontwikkelaars het platform te verstevigen en te versnellen.

Managed Operations

True neemt verantwoordelijkheid voor het grijze gebied tussen development en operations. We ontwerpen omgevingen waarbij we de juiste balans vinden voor de workloads van uw applicatie. Na installatie nemen we beheer en optimalisatie volledig voor onze rekening.

Security Management

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

Magento cloud hosting

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Magento hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Magento webhosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Magento webhosting bij True

  Magento
  • We richten infrastructuur, hardware en serversoftware in op maat.
  • We monitoren prestaties en capaciteit actief, 24/7.
  • We nemen zelfstandig initiatief om nieuwe technologieën door te voeren.
  • We zijn bekend met de meest voorkomende bottlenecks.
  • True communiceert en documenteert punten ter verbetering van prestaties en continuïteit voor jouw eCommerce platform.

  Meer informatie over Magento

  Technologie

  Redis, Varnish en meer. Bij True onderzoeken en optimaliseren we de nieuwste software en nemen best-practices vanuit andere platformen mee in nieuwe Magento cloud opleveringen.

  Tools

  Wat zijn de consequenties van bepaalde plug-ins op de prestaties? Welke extra tooling kunnen we samen inzetten? True zit dicht op de ontwikkelaars en kan expertise bij een bepaald project betrekken om integratie te verbeteren.

  Kennis en expertise

  Bij een uitverkoop of extreem hoge bezoekersaantallen kijkt True mee op het platform om direct prestaties te verhogen. Met de ervaring van vele Magento cloud projecten kunnen we veelal het uiterste uit het platform halen.