OpenJDK hosting

OpenJDK hosting door True

Managed hosting geoptimaliseerd voor OpenJDK applicaties

OpenJDK is een opensourceimplementatie van Java (Open Java Development Kit), terwijl Java onder licentie van Oracle valt. True is gespecialiseerd in het gebruik van OpenJDK. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

Optimale prestaties

De cloudengineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor het OpenJDK hosting platform. U profiteert van de beste prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk OpenJDK cloud hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De beste samenstelling voor OpenJDK hosting

OpenJDK is de opensource versie van Java en is net als zijn commerciële evenknie een krachtige programmeertaal voor algemene doeleinden. Het wordt gebruikt om desktop- en mobiele applicaties, big data-verwerking, embedded systemen en dergelijken te ontwikkelen.

Waar True u mee helpt

Bij True zetten we graag een stapje extra als het aankomt op managed hosting. We zorgen ervoor dat de OpenJDK-versie die uw developers gebruiken, geïnstalleerd is op de webserver. Ook hosten wij de bijhorende frameworks. We zullen er altijd voor zorgen dat de instellingen van de server leiden tot de beste prestaties.

Maatwerkoplossingen

Geen enkele OpenJDK applicatie is hetzelfde. True levert daarom uitsluitend maatwerk hostingoplossingen om u te verzekeren van de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties.

De beste technologieën

OpenJDK wordt vaak gebruikt in combinatie met tools als NodeJS, HAProxy, Python. Juist in deze innovatieve technieken is True gespecialiseerd. Samen met u zorgen we voor de snelste laadtijden en de beste prestaties voor uw project.

Tijdelijk meer capaciteit nodig?

Pieken in bezoekersaantallen kunnen vanuit een onverwachte hoek komen. Geen probleem! Laat pieken in websitetraffic managen en uw serverprestaties bijschakelen wanneer dat nodig is. De hostingomgeving schaalt mee met uw succes.

OpenJDK hosting
geoptimaliseerd

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw applicatie wordt de hostingoplossing zo efficient mogelijk ingericht. Daardoor heeft u meer tijd om te focussen op het verder ontwikkelen van uw applicatie.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag vrijblijvend advies op maat aan voor OpenJDK hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over OpenJDK hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de architectuur van uw platform en uw ontwikkelroadmap.


  OpenJDK Cloud hosting door True:

  OpenJDK hosting door True
  • We denken op code-niveau mee, houden rekening met invloeden. En optimaliseren de configuratie van de website;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw webproject en voeren we proactief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie.

  Veelgestelde vragen over OpenJDK

  Wat is OpenJDK?

  OpenJDK is de opensourceversie van Java en is net als zijn commerciële evenknie een krachtige programmeertaal voor ontwikkeling van desktop- en mobiele applicaties.

  Wie gebruiken OpenJDK?

  Linux-distributies zoals Ubuntu, Fedora of Red Hat Enterprise Linux bieden OpenJDK aan als hun standaard Java SE-implementatie. Bovendien ontdekte de Eclipse Community Survey 2010 dat hoewel de meeste Java-ontwikkelaars Oracle’s commerciële JDK-releases gebruiken, 21% van de ontwikkelaars die aan de enquête deelnamen, OpenJDK gebruikte. Last but not least publiceren veel academische instellingen onderzoeksreferenties of gebaseerd op OpenJDK.

  Wie draagt bij aan OpenJDK?

  De meeste OpenJDK contributers zijn engineers die in dienst zijn van bedrijven als Oracle om aan OpenJDK te werken. Bovendien heeft de OpenJDK-gemeenschap een sterke vertegenwoordiging van academici, ontwikkelaars van open-sourcebesturingssystemen en individuele softwareontwikkelaars die graag bijdragen aan de community. Oracle heeft geen plannen om het contributiemodel te veranderen en accepteert graag nieuwe medewerkers. Zie http://openjdk.java.net/contribute/ om te leren hoe u kunt bijdragen aan OpenJDK.

  Java of OpenJDK?

  Onderstaande video legt uit wat de verschillen tussen Java en OpenJDK zijn.

  OpenJDK hosting door True