PHP Hosting

php hosting door True

De beste prestaties met managed PHP hosting van True

Hypertext Preprocessor (PHP) is een scripttaal die gebruikt wordt om dynamische en interactieve webpagina’s te maken. True techneuten zijn experts op het gebied van deze taal en kunnen u op allerlei manieren helpen. Maak gebruik van de kennis en expertise van True om uw PHP server te optimaliseren voor uw webapplicatie.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor PHP die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Altijd de laatste PHP versie

Wij ondersteunen meerdere PHP versies en zorgen altijd voor een veilige en stabiele hostingomgeving. Daarom raden we aan altijd een recente PHP versie te gebruiken.

De perfecte samenstelling voor PHP hosting

Miljoenen websites worden dynamisch weergegeven met behulp van PHP. De stabiliteit van de software is daarbij een belangrijke factor. PHP is standaard veelzijdig. In de ruim twintig jaar van het bestaan, zijn er ook talloze modules gemaakt die het ontwikkelen van uw eigen applicatie veel gemakkelijker maken. Sinds de update naar versie 7 van PHP is er ook enorme snelheidswinst geboekt. De veelzijdigheid van de programmeertaal betekent dat het werkt met verschillende platformen. Bij True kunt u dan ook kiezen voor PHP managed hosting op Windows of Linux, net wat u wilt.

Waar True u mee helpt

De engineers van True hebben veel bedrevenheid in het hosten en optimaliseren van PHP frameworks en CMS-en. Ze hebben hostingconfiguraties ontwikkeld die uw PHP platform optimaal laten presteren. Ze optimaliseren alle connecties van de complete technologiestack en kunnen uw webapplicatie ook in een geclusterde omgeving hosten voor de meest optimale beschikbaarheid en prestaties.

Maatwerkoplossingen

Geen enkele PHP applicatie is hetzelfde. True levert daarom uitsluitend maatwerk hostingoplossingen om jou te verzekeren van de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties.

De beste technologieën

PHP wordt vaak gebruikt in combinatie met tools als Nginx, Varnish, Redis, MySQL. Juist in deze innovatieve technieken is True gespecialiseerd. Samen met u zorgen we voor de snelste laadtijden en de beste prestaties voor uw project.

Tijdelijk meer capaciteit nodig?

Pieken in bezoekersaantallen kunnen vanuit een onverwachte hoek komen. Geen probleem! Laat pieken in websitetraffic managen en uw serverprestaties bijschakelen wanneer dat nodig is. De hostingomgeving schaalt mee met uw succes.

PHP hosting
geoptimaliseerd

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw applicatie wordt de hostingoplossing zo efficient mogelijk ingericht. Daardoor heeft u meer tijd om te focussen op het verder ontwikkelen van uw applicatie.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag een advies op maat aan voor PHP hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over PHP hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  PHP hosting door True:

  php hosting door True
  • Vanaf dag 1 in het ontwikkelproject denkt True mee in de meest optimale structuur van uw webproject.
  • Maak gebruik van onze best-practice hostingconfiguratie voor PHP projecten.
  • Tuning en optimalisaties zijn een continu proces. True blijft ook na de oplevering meekijken naar de prestaties van uw project en voert pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde cluster hostingomgeving.
  • De True specialisten monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving.

  Meer informatie

  Zeer populair

  PHP is een van de meest gebruikte scripttalen die voornamelijk is gemaakt voor webontwikkeling. Wereldwijd maken meer dan 250 miljoen websites gebruik van PHP.

  Gebruiksvriendelijk

  Een van de belangrijkste eigenschappen van PHP is dat het eenvoudig te leren is voor nieuwkomers, maar ook veel geavanceerde functies biedt voor professionele developers.

  Volwassen scripttaal

  PHP is bijna net zo oud als het wereldwijde web. De taal is ontwikkeld door Rasmus Lerdorf in 1994. De eerste publieke versie verscheen in 1995. De meest actuele versie is 7.4.8 (uitgebracht op 9 juli 2020)

  Actieve community

  PHP is in de loop der jaren geëvolueerd, dankzij de voortdurende input van de actieve contributers community. Mede hierdoor is het nu de populairste server-side taal is geworden, die in meer dan 80% van de huidige websites gebruikt wordt.

  Veel mogelijkheden

  PHP is een van de meest gebruikte opensource scripttalen ter wereld. Populaire CMS-en als WordPress en Drupal maken gebruik van PHP, maar ook frameworks Laravel, CodeIgniter en Symfony hebben PHP als basis.

  Veelgestelde vragen over PHP

  Wat is PHP en waarvoor wordt het gebruikt?

  PHP is een opensource scripttaal vergelijkbaar met Python en Ruby en wordt vaak gebruikt in combinatie met databases als MySQL en PostgreSQL.

  Waarom PHP leren?

  Het leren van PHP kan een hoop opleveren gezien het feit dat de meeste websites wereldwijd op PHP draaien. De interesse voor PHP-developers op de arbeidsmarkt is groot en het loon is acceptabel. Veel sites draaien op PHP, mede door het gebruik van het WordPress CMS.

  AmsterdamPHP

  True is a vele jaren trotse sponsor en lokatiehost van de actieve usercommunity AmsterdamPHP, een Engelstalige groep developers in en rond Amsterdam. De groep heeft als doel de lokale developers community te laten groeien, nieuwe developers te leren kennen en kennis en resources beschikbaar te maken.

  PHP Amsterdam