Sitecore hosting

Sitecore ecommerce cms

Managed Sitecore hosting voor stabiliteit en de beste gebruikerservaring

True stelt organisaties in staat hun Sitecore platform te hosten op het cloudplatform van hun voorkeur: private binnen de Nederlandse grenzen, of in de public cloud van Microsoft Azure? True stelt jouw Sitecore hosting volledig samen op basis van jouw benodigde workloads.

Zorgeloos opschalen

Voor welke project je Sitecore hosting ook inzet: de cloud-engineers van True zorgen ervoor dat jouw CMS optimaal schaalbaar is wanneer nodig.

Deskundige support

True heeft ervaring met de grootste websites en e-commerceplatforms van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we jouw Sitecore hosting omgeving inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we je omgeving nauwlettend in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Sitecore hosting: Maak de juiste keuze voor je cloudplatform

De keuze om jouw Sitecore hosting on-premise, in de public cloud of in hybride vorm te hosten is een belangrijke beslissing. Er spelen een aantal factoren mee die de je moet afwegen alvorens de keuze te maken. True helpt organisaties de juiste beslissing te maken en te zorgen dat je controle houdt over kosten, capaciteit, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Waar True je mee helpt

Schaalbaarheid

Veel bezoekers of online campagnes? Dit vraagt om maximale wendbaarheid van je cloudplatform. De specialisten van True zorgen dat jouw platform optimaal presteert, ook in drukke tijden. Zo is schaalbaarheid een garantie.

Snellere time to market

Als je geen tijd moet besteden aan het bouwen en beheren van infrastructuur voor schaalbaarheid, is je time-to-market korter. Dit is waar een cloudoplossing echt voordelig kan zijn – omdat je snel kan inspelen op de markt.

Een moderne deploystrategie

Om jouw platform door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen voorsprong geven op jouw concurrent.

Cloud migratie

Nog een on-premise Sitecore CMS in gebruik? Het kan helpen om je e-commerce applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaag je bijvoorbeeld operationele kosten en is de beschikbaarheid en snelheid van jouw applicatie verhoogd.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Meer intershop hosting met Azure van True

Er zijn vele aspecten om rekening mee te houden bij de keuze van een cloudplatform voor jouw Sitecore CMS. In ons e-book vind je een handig overzicht met factoren om rekening mee te houden wanneer je kiest voor de cloud van Microsoft Azure

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Sitecore hosting:

Stel in onderstaand formulier al je vragen over Sitecore hosting aan onze hostingexperts. Graag zo specifiek mogelijk zijn over je huidige situatie. Bij voorbeeld hoeveel webservers er nu gebruikt worden en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  Sitecore hosting bij True:

  Sitecore ecommerce cms
  • We helpen je met het zo efficiënt mogelijk hosten van jouw applicatie;
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid van de webservers;
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen je doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit jouw Sitecore-omgeving.

  Sitecore features

  Sitecore is een op .NET gebaseerd CMS voor websites en e-commerce platformen voor enterprise organisaties die hun eindklanten de beste gebruikservaring mogelijk willen geven.

  Doordat het CMS is gebouwd op het Microsoft ASP.NET Framework beschikt het over de beveiligings -en koppelingsmogelijkheden die je van Microsoft applicaties gewent bent. Dit betekent dat het naadloos aansluit op bedrijfsapplicaties als Office 365 en Microsoft Dynamics.

  De belangrijkste componenten uit het Sitecore CMS zijn de Experience Manager, Experience Platform en Experience Commerce. Ook beschikt het over een Content Hub als vierde component van het Sitecore platform. Samen vormen deze elementen het Sitecore Experience platform waarmee Real-time personalisatie, marketing automation, A/B testen en omnichannel data capture mogelijk is. Dit maakt Sitecore een industry-leading CMS.

  Voordelen Sitecore:

  • Alle benodigde content management en marketing tools beschikbaar vanuit een geïntegreerde interface
  • Native integratie met het Microsoft Azure Cloud platform;
  • Content is volledig aanpasbaar naar de behoefte van individuele bezoekers;
  • Vele integratiemogelijkheden met software van derden door Microsoft-marktstandaarden.
  Terug

  Advies

  SitecoreSitecore
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   SitecoreSitecore
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.