Sitecore hosting

Sitecore ecommerce cms

Managed Sitecore hosting voor stabiliteit en de beste gebruikerservaring

True stelt organisaties in staat hun Sitecore platform te laten landen op het cloudplatform van hun voorkeur: private binnen de Nederlandse grenzen, of in de public cloud van Microsoft: Azure? True stelt uw Sitecore hosting volledig voor u samen op basis van uw benodigde workloads.

Zorgeloos opschalen

Voor welke project u Sitecore hosting ook inzet: de cloud-engineers van True zorgen ervoor dat uw CMS optimaal schaalbaar is wanneer het nodig is.

Deskundige support

True heeft ervaring met de grootste websites en e-commerceplatforms van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we uw Sitecore hosting omgeving inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we je omgeving nauwlettend in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Sitecore hosting: Maak de juiste keuze voor uw cloudplatform

De keuze om uw Sitecore hosting on-premise, in de public cloud of in hybride vorm te doen is een belangrijke beslissing. Er spelen een aantal factoren mee die de u moet afwegen alvorens u de keuze maakt. True helpt organisaties de juiste beslissing te maken en te zorgen dat u controle heeft over kosten, capaciteit, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Waar True u mee helpt

Schaalbaarheid

Heeft u veel bezoekers of online campagnes? Dit vraagt om maximale wendbaarheid van uw cloudplatform. De specialisten van True zorgen dat uw platform optimaal presteert, ook in drukke tijden. Zo is schaalbaarheid geen keuze, maar een garantie.

Snellere time to market

Als u geen tijd hoeft te besteden aan het bouwen en beheren van infrastructuur voor schaalbaarheid, zal uw time-to-market korter zijn. Dit is waar een cloudoplossing echt voordelig kan zijn – omdat u snel kan inspelen op de veranderende markt.

Een moderne deploystrategie

Om uw platform door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Cloud migratie

Heeft u op dit moment nog een on-premise Sitecore CMS in gebruik? Het kan helpen om uw e-commerce applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaagt u bijvoorbeeld operationele kosten en verhoogt u de beschikbaarheid en snelheid van uw applicatie.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Meer intershop hosting met Azure van True

Er zijn vele aspecten om rekening mee te houden bij de keuze van een cloudplatform voor uw Sitecore CMS. In ons e-book vindt u een handig overzicht met factoren om rekening mee te houden wanneer u kiest voor de cloud van Microsoft Azure

Vraag direct een offerte aan voor Sitecore hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Sitecore hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.

  Sitecore hosting bij True:

  Sitecore ecommerce cms
  • We helpen u met het zo efficiënt mogelijk hosten van uw applicatie;
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid van de webservers;
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen u doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit uw Sitecore-omgeving.

  Sitecore features

  Sitecore is een op .NET gebaseerd CMS voor websites en e-commerce platformen voor enterprise organisaties die hun eindklanten de beste gebruikservaring mogelijk willen geven.

  Doordat het CMS is gebouwd op het Microsoft ASP.NET Framework beschikt het over de beveiligings -en koppelingsmogelijkheden die u van Microsoft applicaties gewent bent. Dit betekent dat het naadloos aansluit op bedrijfsapplicaties als Office 365 en Microsoft Dynamics.

  De belangrijkste componenten uit het Sitecore CMS zijn de Experience Manager, Experience Platform en Experience Commerce. Ook beschikt het over een Content Hub als vierde component van het Sitecore platform. Samen vormen deze elementen het Sitecore Experience platform waarmee Real-time personalisatie, marketing automation, A/B testen en omnichannel data capture mogelijk is. Dit maakt Sitecore een industry-leading CMS.

  Voordelen Sitecore:

  • Alle benodigde content management en marketing tools beschikbaar vanuit een geïntegreerde interface
  • Native integratie met het Microsoft Azure Cloud platform;
  • Content is volledig aanpasbaar naar de behoefte van individuele bezoekers;
  • Vele integratiemogelijkheden met software van derden door Microsoft-marktstandaarden.
  Back

  Offerte

  SitecoreSitecore
  Back

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.