Umbraco hosting

Umbraco hosting cms

Managed hosting voor Umbraco websites

Umbraco is een flexibel open-source headless CMS dat developers de totale controle geeft over data, output en levering van software variërend van responsive websites en mobiele apps tot Internet of Things toepassingen. True biedt Umbraco hosting op maat.

Zorgeloos opschalen

Voor welke project u Umbraco hosting ook inzet: de cloud-engineers van True zorgen ervoor dat uw CMS optimaal schaalbaar is wanneer het nodig is.

Deskundige support

True heeft ervaring met de grootste websites van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we uw Umbraco hosting omgeving inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we je omgeving nauwlettend in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De beste Umbraco hosting performance

De engineers van True selecteren op basis van uw eisen, wensen en type applicatie de beste technieken. Wij hebben een optimale configuratie en tuning klaarstaan van o.a. database- en cachingsoftware om zo de laadtijden van uw website en webapplicaties aanzienlijk te verlagen.

Waar True u mee helpt

Managed hosting

True neemt verantwoordelijkheid voor het grijze gebied tussen development en operations. We ontwerpen omgevingen waarbij we de optimale balans vinden voor de workloads van uw applicatie(s). Na installatie nemen we beheer en optimalisatie van de technologiestack volledig voor onze rekening.

Snellere go to market

Umbraco is gebouwd om binnen de flows van een team te passen: zowel die van developers als die van content creators. Zo krijgt u projecten veel sneller live dan met alternatieve systemen. Daarnaast zorgt True voor de optimalisatie en beheer van de infrastructuur, zodat developers hun kostbare tijd optimaal kunnen besteden.

Security van uw platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

De hoogste uptime

Om de hoogste snelheid en beschikbaarheid van uw Umbraco hosting omgeving te halen hebben de engineers van True een unieke mix aan configuraties samengesteld.

Download gratis onze guide over Application Continuity

Application Continuity voor uw applicaties en bedrijf

Om als organisatie optimaal in te kunnen spelen op veranderende marktsituaties is aandacht voor Application Continuity geen overbodige luxe. Versterk uw positie door de werking van uw digitale omgeving veilig te stellen.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Umbraco hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Umbraco hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Umbraco hosting bij True:

  Umbraco hosting cms
  • We helpen u met het zo efficiënt mogelijk hosten van uw applicatie;
  • 24/7 monitoren van de webservers;
  • Support engineers met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • Continue tweaking en tuning om de beste prestaties uit uw Umbraco-omgeving te krijgen.

  Umbraco features

  Umbraco is een open-source headless CMS voor websites, mobiele apps en andere digitale oplossingen waarmee developers en editors zeer flexibel te werk kunnen en in hoog tempo content en projecten kunnen publiceren.

  Door het flexibele en semantische contentmodel staat de inhoud centraal bij Umbraco. U hoeft zich dus niet te schikken naar het CMS, Umbraco sluit aan bij uw content. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor developers en content creators.

  Het headless CMS biedt u de mogelijkheid uw eigen front-endcode te gebruiken. Het bouwen van templates in Umbraco start met eigen opmaak inclusief CSS en Javascript, in plaats van het strippen van het CMS. Dit is een van de redenen waarom frontend developers graag met Umbraco werken.

  Voordelen Umbraco:

  • Super aanpasbaar door headless CMS
  • Volledige controle over data, output en levering
  • Sluit goed aan bij ontwikkelprocessen;
  • Vele integratiemogelijkheden door Umbraco’s API