Managed hosting voor MS SQL databases

MS SQL is de meest gebruikte database software ter wereld. MS SQL staat voor uitstekende prestaties, hoge betrouwbaarheid, goede snelheid, schaalbaarheid en gebruikersgemak. Ook onze klanten maken vaak gebruik van een MS SQL-database. Met managed MS SQL hosting van True profiteert u maximaal van de sterke eigenschappen van MS SQL.

De performance van uw website staat en valt met de prestaties van uw databases. True gaat verder dan een standaard installatie. Wij configureren MS SQL optimaal voor uw webapplicatie. We leveren maatwerk en zorgen doorlopend voor optimalisatie.

MS SQL

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving precies op uw applicatie(s) af.

MS SQL hosting bij True. Maatwerk inbegrepen.

Onze specialisten stemmen de configuratie van uw MS SQL-database precies af op uw applicatie. Wij kijken ook naar het database design van MS SQL.True is expert op het gebied van database clustering. We helpen u met het inregelen hiervan, zodat u zo min mogelijk wijzigingen in applicaties hoeft door te voeren.

 

True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching.We zoeken naar de optimale performance, door database-taken via een replicatie uit te voeren.

 

De specialisten van True tweaken de standaardinstellingen van de database zodanig dat de database steeds het beste aansluit op de behoeften van het moment. We monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van MS SQL, zodat u en wij via statistieken inzicht krijgen in het effect van aanpassingen.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit je organisatie met Webspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.