Colocatie in Amsterdam

Jouw eigen server op onze colocation

Enkele servers, een rack of een heel serverpark? Met de colocation oplossingen van True kies je voor een goed onderkomen. Inclusief alle middelen en 24×7 support.

True beheert haar eigen colocation datacenter suites, zodat wij snel kunnen schakelen. Alle middelen zijn aanwezig om jouw server een goed onderkomen te geven. Er is altijd netwerkapparatuur en bekabeling op voorraad zodat je direct online kunt. Onze supportengineers staan klaar om je te helpen met de installatie van jouw colocation netwerk.

Gedeelde Colocatie

Shared Colocation

Enkele eenheden plaatsen? Dan is shared colocation (gedeelde colocatie) de voordeligste oplossing. Naast de 24×7 support die je van ons gewend bent, krijg je ook volledige toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten.

Kosteneffectief met voldoende capaciteit

Shared colocation is er al vanaf € 35,- per maand. Investeringen in apparatuur of het netwerk zijn niet nodig. True zorgt ervoor dat je ook in tijden van hoge pieken voldoende capaciteit hebt om de extra hoeveelheid data te verwerken.

Gedeelde Colocatie
Private Colocatie

Private Colocation

De colocatie van enkele servers vraagt om minder ruimte dan wanneer je een geheel serverpark wilt onderbrengen. Daarom hebben wij kwart, halve en hele racks klaar staan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen (rackspace) voor jouw organisatie.

Colocation met bewegingsvrijheid

De standaard is ons te krap. Voor jouw colocation en het professioneel monteren van kabels is voldoende ruimte nodig. Daarom zijn onze colocation cabinetten 120 cm diep en is er meer dan 2,5 m ruimte tussen het rack aan de overkant.

Private Colocatie

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

True netwerk

 • Routers: 2x Juniper MX240 (capaciteit: 960 Gbps)
 • Core-Switches: 2x Force10 E600 (capaciteit: 3,6 Tbps)
 • Edge-Switches: HP Procurve & Juniper EX
 • Exchanges: 10000 Megabit AMS-IX (10GBE)
 • Transit: 10000 Megabit Tinet & 10000 Megabit Level3 (10GBE)
 • Meerdere fiber netwerken present

True datacenter

True datacentra leveren veilige en betrouwbare locaties voor jouw colocatie internet infrastructuur. De zwaar beveiligde data centra zijn 24/7 toegankelijk en beschikken tevens over de beste stroomvoorzieningen, netwerk uptime en de beste performance.

De True colocatie bevindt zich in dezelfde datacenter locaties als de AMS-IX. Beide netwerken zijn te vinden in de euNetworks suite en TelecityGroup datacentra. Aangezien AMS-IX een van de grootste internet exchanges is in de wereld, levert True de beste en snelste verbinding voor het hosten van internetactiviteiten in Europa.

AMS-IX Telecity euNetworks - True Datacenter partners

Enterprise class datacentra in Amsterdam

True opereert alleen vanuit de beste datacenters in Amsterdam voor het leveren van jouw colocatie.
Of je nu een aantal units, of meerdere kasten moet peeren met de AMS-IX, True zorgt ervoor dat het lukt. Voor de meeste privacy heb je keuze uit onze private racks, startend bij tien units.
Het vlaggenschip van de True datacenters bevindt zich in het Amsterdam Amstel Business Park.

Fallback

 • Naast deze primaire locatie heeft True twee andere datacentra beschikbaar voor geo-redundante infrastructuur designs.
 • The True network is volledig redundant verbonden met deze locaties, Zo kunnen wij oplossingen ontwikkelen, opzetten en onderhouden terwijl we compleet onafhankelijk zijn van datacentra.

Support

 • True monitoring: stroomverbruik, bandbreedte, temperatuur (zowel aan de bovenkant als de onderkant van het rack), opslag, routing, toegang.
 • Hands-on: 24/7 hands-on personeel op locatie en 24/7 toegankelijke True support desk (True KVM switches beschikbaar).
 • On-site support: Lockers voor gereedschap en reserveonderdelen beschikbaar, True Colocandy machine voor kabels en software CDs.

Stroomvoorzieningen

 • Vermogen: Totaal 2 x 18.8 Mw.
 • 1,400 W beschikbaar per m2 datavloer.
 • Stroomcircuits: Dual Independent Circuits.
 • Noodaggregaat: N+1 redundante no-break Rotary UPS en diesel generatoren.
 • Diesel voorziening voor 48 uur autonome operaties beschikbaar, contract for additionele voorraad binnen 4 uur.

Climate control

 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Veiligheid en bescherming

 • Brandveiligheid: Zeer gevoelige rookmelders (VESDA), Argonite blussysteem.
 • Beveiliging: 24/7, True NOC monitoring met beveiligingscameras. Geïnstalleerd over de hele ruimte, kabinetten voorzien van combinatieslot.
 • Toegankelijkheid: 24/7 elke dag nieuwe pasjes met vereiste registratie via  het beveiligde TrueCare systeem.

Faciliteiten

 • 6,000 m2 totale colocatie oppervlakte.
 • 680 m2 True Private Suite (zelf-management).
 • Minkels custom-made 19-inch racks, volledige racks en in 2 of 4 aparte compartimenten, 120 cm diep, 60 cm breed, gescheiden door panelen, 80% perforatie.
 • Ruimte tussen kabinetten +2.50 m.
 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw Colocation

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Volg onze activiteiten via het blog

Hosting - 11.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, ons communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice architectuur ons zou helpen in de transitie naar één TrueCare. […]

smart workspace 5 uitdagingen

Digitale werkplek - 09.10.2018

Smart workspace wordt pas echt smart als deze is geïntegreerd binnen de organisatie en informatie en data vrij beschikbaar is voor medewerkers, ongeacht waar zij zich bevinden en welke devices ze gebruiken. Bij het veranderen, verbeteren en optimaliseren van de digitale werkomgeving komen ook een aantal uitdagingen kijken. 1. Beheer is lastiger en soms zelfs onmogelijk  Applicaties die […]

Microservice architectuur en de businessuitdagingen daarvan

Achtergrond - 04.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, het communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice-architectuur zou helpen in de transitie naar één TrueCare. In dit artikel […]

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.