Colocatie in Amsterdam

Jouw eigen server op onze colocation

Enkele servers, een rack of een heel serverpark? Met de colocation oplossingen van True kies je voor een goed onderkomen. Inclusief alle middelen en 24×7 support.

True beheert haar eigen colocation datacenter suites, zodat wij snel kunnen schakelen. Alle middelen zijn aanwezig om jouw server een goed onderkomen te geven. Er is altijd netwerkapparatuur en bekabeling op voorraad zodat je direct online kunt. Onze supportengineers staan klaar om je te helpen met de installatie van jouw colocation netwerk.

Gedeelde Colocatie

Shared Colocation

Enkele eenheden plaatsen? Dan is shared colocation (gedeelde colocatie) de voordeligste oplossing. Naast de 24×7 support die je van ons gewend bent, krijg je ook volledige toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten.

Kosteneffectief met voldoende capaciteit

Shared colocation is er al vanaf € 35,- per maand. Investeringen in apparatuur of het netwerk zijn niet nodig. True zorgt ervoor dat je ook in tijden van hoge pieken voldoende capaciteit hebt om de extra hoeveelheid data te verwerken.

Gedeelde Colocatie
Private Colocatie

Private Colocation

De colocatie van enkele servers vraagt om minder ruimte dan wanneer je een geheel serverpark wilt onderbrengen. Daarom hebben wij kwart, halve en hele racks klaar staan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen (rackspace) voor jouw organisatie.

Colocation met bewegingsvrijheid

De standaard is ons te krap. Voor jouw colocation en het professioneel monteren van kabels is voldoende ruimte nodig. Daarom zijn onze colocation cabinetten 120 cm diep en is er meer dan 2,5 m ruimte tussen het rack aan de overkant.

Private Colocatie

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

True netwerk

 • Routers: 2x Juniper MX240 (capaciteit: 960 Gbps)
 • Core-Switches: 2x Force10 E600 (capaciteit: 3,6 Tbps)
 • Edge-Switches: HP Procurve & Juniper EX
 • Exchanges: 10000 Megabit AMS-IX (10GBE)
 • Transit: 10000 Megabit Tinet & 10000 Megabit Level3 (10GBE)
 • Meerdere fiber netwerken present

True datacenter

True datacentra leveren veilige en betrouwbare locaties voor jouw colocatie internet infrastructuur. De zwaar beveiligde data centra zijn 24/7 toegankelijk en beschikken tevens over de beste stroomvoorzieningen, netwerk uptime en de beste performance.

De True colocatie bevindt zich in dezelfde datacenter locaties als de AMS-IX. Beide netwerken zijn te vinden in de euNetworks suite en TelecityGroup datacentra. Aangezien AMS-IX een van de grootste internet exchanges is in de wereld, levert True de beste en snelste verbinding voor het hosten van internetactiviteiten in Europa.

AMS-IX Telecity euNetworks - True Datacenter partners

Enterprise class datacentra in Amsterdam

True opereert alleen vanuit de beste datacenters in Amsterdam voor het leveren van jouw colocatie.
Of je nu een aantal units, of meerdere kasten moet peeren met de AMS-IX, True zorgt ervoor dat het lukt. Voor de meeste privacy heb je keuze uit onze private racks, startend bij tien units.
Het vlaggenschip van de True datacenters bevindt zich in het Amsterdam Amstel Business Park.

Fallback

 • Naast deze primaire locatie heeft True twee andere datacentra beschikbaar voor geo-redundante infrastructuur designs.
 • The True network is volledig redundant verbonden met deze locaties, Zo kunnen wij oplossingen ontwikkelen, opzetten en onderhouden terwijl we compleet onafhankelijk zijn van datacentra.

Support

 • True monitoring: stroomverbruik, bandbreedte, temperatuur (zowel aan de bovenkant als de onderkant van het rack), opslag, routing, toegang.
 • Hands-on: 24/7 hands-on personeel op locatie en 24/7 toegankelijke True support desk (True KVM switches beschikbaar).
 • On-site support: Lockers voor gereedschap en reserveonderdelen beschikbaar, True Colocandy machine voor kabels en software CDs.

Stroomvoorzieningen

 • Vermogen: Totaal 2 x 18.8 Mw.
 • 1,400 W beschikbaar per m2 datavloer.
 • Stroomcircuits: Dual Independent Circuits.
 • Noodaggregaat: N+1 redundante no-break Rotary UPS en diesel generatoren.
 • Diesel voorziening voor 48 uur autonome operaties beschikbaar, contract for additionele voorraad binnen 4 uur.

Climate control

 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Veiligheid en bescherming

 • Brandveiligheid: Zeer gevoelige rookmelders (VESDA), Argonite blussysteem.
 • Beveiliging: 24/7, True NOC monitoring met beveiligingscameras. Geïnstalleerd over de hele ruimte, kabinetten voorzien van combinatieslot.
 • Toegankelijkheid: 24/7 elke dag nieuwe pasjes met vereiste registratie via  het beveiligde TrueCare systeem.

Faciliteiten

 • 6,000 m2 totale colocatie oppervlakte.
 • 680 m2 True Private Suite (zelf-management).
 • Minkels custom-made 19-inch racks, volledige racks en in 2 of 4 aparte compartimenten, 120 cm diep, 60 cm breed, gescheiden door panelen, 80% perforatie.
 • Ruimte tussen kabinetten +2.50 m.
 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw Colocation

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Volg onze activiteiten via het blog

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, CarePay, Twill, True en LaunchAI […]

Data - 18.06.2019

Op 9 juli 2019 stopt Microsoft definitief met de ondersteuning van SQL Server 2008 en 2008 R2, waardoor er geen beveiligingsupdates- en patches meer vrijkomen voor de SQL Server versies. Er zijn nu pakweg drie opties: upgraden naar een nieuwere versie van SQL Server, betalen voor aanvullende ondersteuning (Extended Security Updates) of een volledige overstap […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.