Colocatie in Amsterdam

Jouw eigen server op onze colocation

Enkele servers, een rack of een heel serverpark? Met de colocation oplossingen van True kies je voor een goed onderkomen. Inclusief alle middelen en 24×7 support.

True beheert haar eigen colocation datacenter suites, zodat wij snel kunnen schakelen. Alle middelen zijn aanwezig om jouw server een goed onderkomen te geven. Er is altijd netwerkapparatuur en bekabeling op voorraad zodat je direct online kunt. Onze supportengineers staan klaar om je te helpen met de installatie van jouw colocation netwerk.

Gedeelde Colocatie

Shared Colocation

Enkele eenheden plaatsen? Dan is shared colocation (gedeelde colocatie) de voordeligste oplossing. Naast de 24×7 support die je van ons gewend bent, krijg je ook volledige toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten.

Kosteneffectief met voldoende capaciteit

Shared colocation is er al vanaf € 35,- per maand. Investeringen in apparatuur of het netwerk zijn niet nodig. True zorgt ervoor dat je ook in tijden van hoge pieken voldoende capaciteit hebt om de extra hoeveelheid data te verwerken.

Gedeelde Colocatie
Private Colocatie

Private Colocation

De colocatie van enkele servers vraagt om minder ruimte dan wanneer je een geheel serverpark wilt onderbrengen. Daarom hebben wij kwart, halve en hele racks klaar staan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen (rackspace) voor jouw organisatie.

Colocation met bewegingsvrijheid

De standaard is ons te krap. Voor jouw colocation en het professioneel monteren van kabels is voldoende ruimte nodig. Daarom zijn onze colocation cabinetten 120 cm diep en is er meer dan 2,5 m ruimte tussen het rack aan de overkant.

Private Colocatie

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

True netwerk

 • Routers: 2x Juniper MX240 (capaciteit: 960 Gbps)
 • Core-Switches: 2x Force10 E600 (capaciteit: 3,6 Tbps)
 • Edge-Switches: HP Procurve & Juniper EX
 • Exchanges: 10000 Megabit AMS-IX (10GBE)
 • Transit: 10000 Megabit Tinet & 10000 Megabit Level3 (10GBE)
 • Meerdere fiber netwerken present

True datacenter

True datacentra leveren veilige en betrouwbare locaties voor jouw colocatie internet infrastructuur. De zwaar beveiligde data centra zijn 24/7 toegankelijk en beschikken tevens over de beste stroomvoorzieningen, netwerk uptime en de beste performance.

De True colocatie bevindt zich in dezelfde datacenter locaties als de AMS-IX. Beide netwerken zijn te vinden in de euNetworks suite en TelecityGroup datacentra. Aangezien AMS-IX een van de grootste internet exchanges is in de wereld, levert True de beste en snelste verbinding voor het hosten van internetactiviteiten in Europa.

AMS-IX Telecity euNetworks - True Datacenter partners

Enterprise class datacentra in Amsterdam

True opereert alleen vanuit de beste datacenters in Amsterdam voor het leveren van jouw colocatie.
Of je nu een aantal units, of meerdere kasten moet peeren met de AMS-IX, True zorgt ervoor dat het lukt. Voor de meeste privacy heb je keuze uit onze private racks, startend bij tien units.
Het vlaggenschip van de True datacenters bevindt zich in het Amsterdam Amstel Business Park.

Fallback

 • Naast deze primaire locatie heeft True twee andere datacentra beschikbaar voor geo-redundante infrastructuur designs.
 • The True network is volledig redundant verbonden met deze locaties, Zo kunnen wij oplossingen ontwikkelen, opzetten en onderhouden terwijl we compleet onafhankelijk zijn van datacentra.

Support

 • True monitoring: stroomverbruik, bandbreedte, temperatuur (zowel aan de bovenkant als de onderkant van het rack), opslag, routing, toegang.
 • Hands-on: 24/7 hands-on personeel op locatie en 24/7 toegankelijke True support desk (True KVM switches beschikbaar).
 • On-site support: Lockers voor gereedschap en reserveonderdelen beschikbaar, True Colocandy machine voor kabels en software CDs.

Stroomvoorzieningen

 • Vermogen: Totaal 2 x 18.8 Mw.
 • 1,400 W beschikbaar per m2 datavloer.
 • Stroomcircuits: Dual Independent Circuits.
 • Noodaggregaat: N+1 redundante no-break Rotary UPS en diesel generatoren.
 • Diesel voorziening voor 48 uur autonome operaties beschikbaar, contract for additionele voorraad binnen 4 uur.

Climate control

 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Veiligheid en bescherming

 • Brandveiligheid: Zeer gevoelige rookmelders (VESDA), Argonite blussysteem.
 • Beveiliging: 24/7, True NOC monitoring met beveiligingscameras. Geïnstalleerd over de hele ruimte, kabinetten voorzien van combinatieslot.
 • Toegankelijkheid: 24/7 elke dag nieuwe pasjes met vereiste registratie via het beveiligde TrueCare systeem.

Faciliteiten

 • 6,000 m2 totale colocatie oppervlakte.
 • 680 m2 True Private Suite (zelf-management).
 • Minkels custom-made 19-inch racks, volledige racks en in 2 of 4 aparte compartimenten, 120 cm diep, 60 cm breed, gescheiden door panelen, 80% perforatie.
 • Ruimte tussen kabinetten +2.50 m.
 • Temperatuur: 22° Celsius ± 2.0° Celsius.
 • Verhoogde vloer (600 mm) t.b.v. koeling precisie.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw Colocation

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Volg onze activiteiten via het blog

Cloud-native - 12.10.2021

Dit artikel verscheen eerder op emerce.nl. De plotselinge piek in e-commerce heeft de noodzaak van flexibiliteit blootgelegd. In de ideale situatie is je e-commerce-architectuur zo modulair opgebouwd dat je de komende jaren niet meer aan replatforming hoeft te doen. Dat is een van de conclusies uit de Emerce Connect-sessie over technologie in e-commerce. Een tiental […]

News - 05.10.2021

Een storm op internet maandagavond: Facebook, Whatsapp en Instagram lagen er urenlang uit. De domeinen reageerden niet meer en de IP-adressen van de organisatie waren urenlang onbereikbaar. Bijna alsof iemand de kabel uit Facebook had getrokken en het van het internet had afgesloten. Hoe kon dat gebeuren? Hanif Azis en Renier van Gestel, network engineers […]

News - 04.10.2021

Op woensdag 15 september is PLTFRM officieel gelanceerd tijdens het launch event in InnStyle in Maarssen. True is enorm trots om tot de eerste vijftig partners te horen van deze verticale B2B Marktplaats. Wij kijken ernaar uit om samen met PLTFRM te bouwen aan innovatie ecosystemen voor digital minded bedrijven. Wat is PLTFRM? PLTFRM is […]