>
<
Vakantiegeld besteden aan boekingen via het internet

 
Vakantieveilingen.nl laat zien hoe online aanbieders kunnen profiteren van de extra bezoekers die hun vakantiegeld goed willen besteden
Eind mei hebben de meeste werknemers hun vakantiegeld ontvangen. 8% van het bruto jaarloon is op de bankrekening bijgeschreven en dus hebben consumenten bijna een maandloon extra om uit te geven. Maar waar geven Nederlanders hun vakantiegeld aan uit? Uit een onderzoek van de ING van vorig jaar komt naar voren dat 2 van de 5 consumenten hun vakantiegeld daadwerkelijk uitgeven aan vakantie en 1 op de 5 dit besteedt aan andere zaken.
Uit nieuw onderzoek, wederom van de ING, blijkt ook nog eens dat 2 op de 3 vakantiegangers de prijzen van zomervakanties op internet vergelijken om zo tot de beste prijs te komen en dat de vakantieganger zijn vakantie steeds later, cq. korter voor de aanvang van de vakantie, boekt. Kortom, drukke tijden voor de online retailers.
Vakantieveilingen.nl is sinds 2008 de leidende website waar consumenten onder meer vakanties en uitstapjes

Tips & tricks over software en hosting voor je webwinkel

Vandaag publiceerde Baaz een artikel van True met als titel: Hoe start je een succesvolle webwinkel? Tips&Tricks van True over cruciale bottlenecks op het gebied van hosting en webwinkelsoftware voor starters. Lees hieronder het hele artikel.
Tips & tricks van True over cruciale bottlenecks op het gebied van hosting en webwinkelsoftware voor starters
Je start een webwinkel vanuit een goed idee, affiniteit met een product of dienst, interesse in een vakgebied of inzicht in een marktkans. Maar waar moet je op letten als je een webwinkel start? Een aantrekkelijke naam, de juiste software, hosting, distributie en logistiek, voorraad, krediet en je afzetmarkt zijn punten waar je goed over moet nadenken. Het starten van een webwinkel lijkt zo makkelijk, toch bestaan 6 van de 10 startende webwinkels over 4 jaar niet meer. Wat moet je doen om jouw webwinkel ook op de lange termijn succesvol te laten zijn? True helpt je verder met

Workshop Cake PHP

Op zaterdag 18 april aanstaande vindt het eerste event in het nieuwe kantoor van True plaats. Wij zijn blij om onze vrienden van AmsterdamPHP onderdak te bieden voor een CakePHP 3.0 workshop. AmsterdamPHP organiseert deze workshop samen met de Cake Development Corporation (CakeDC) en CakeNL. Deze zaterdag staat helemaal in het teken van CakePHP versie 3.0 die onlangs is gereleased.
Release CakePHP 3.0
Onlangs is de nieuwe versie van CakePHP vrijgegeven, versie 3.0. Op zaterdag 18 april geeft Jorge González een workshop over de belangrijkste veranderingen in CakePHP. Dit zal hij doen aan de hand van een aantal codevoorbeelden in relatie met een voorbeeldapplicatie. Daarnaast legt hij de focus op de nieuwe ORM-veranderingen. Voor mensen die willen komen, is kennis van het framework niet per se nodig. Aan het begin van de sessie wordt alles vanaf scratch opgezet.
Agenda CakePHP 3.0 workshop

09.30 uur: de deuren gaan open op de Keienbergweg 100
10.00 uur: start

Beveiliging webshop tegen acties van buitenaf

Afgelopen vrijdag publiceerde Retailwatching een artikel van True met hierin 14 tips om cybercriminelen de baas te zijn. Lees hieronder het complete artikel + een extra tip.
Vijftien tips om cybercriminelen de baas te zijn
Webshops zijn de hoofdtarget van cybercriminelen. Met name de financieel gerelateerde informatie die klanten achterlaten, is uitermate gewild bij hackers. Webshops lopen hierdoor hoge risico’s op kosten en reputatieschade. Uit onderzoek komt echter naar voren dat webshops bar weinig doen om hun online winkel te beveiligen en te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Wat zijn de favoriete manieren van hackers om aan gegevens te komen? En hoe beveilig je je webshop tegen acties van buitenaf? Managed hostingprovider True geeft een aantal handige tips.
Hackers willen financiële informatie via webshops achterhalen
In september 2014 publiceerde Kaspersky Lab een onderzoek waarin naar voren kwam dat 48% van de webshops financieel gerelateerde informatie was kwijtgeraakt als gevolg van cybercriminele activiteiten. Een andere bevinding uit

Hosting voor e-commercesites

Vandaag verscheen in The.nylist van SIDN een interview met Olaf van Veen, Business Development Manager bij True, over de hosting van e-commercesites. Hieronder kun je het interview teruglezen.
“Elke milliseconde telt”

Hosting van e-commercesites: een specialisme

Hostingprovider True verzorgt de hosting van meer dan 100.000 websites en heeft veel e-commercebedrijven als klant. Business development manager Olaf van Veen vertelt wat hosting voor dit soort bedrijven zo bijzonder maakt.
Alles draait om conversie
Als Olaf van Veen het over e-commercesites heeft, bedoelt hij alle websites waar het draait om financiële transacties. “Een deel daarvan zijn webwinkels, maar er vallen ook datingsites onder, casino’s en online reisbureaus, zoals onze klant vakantieveilingen.nl.“ Zulke sites onderscheiden zich onder meer van andere websites doordat ze vaak meer video en afbeeldingen gebruiken. En omdat er betalingsverkeer plaatsvindt, zijn de security-eisen hoger. Maar volgens Van Veen is nog een belangrijker verschil: “Voor dit soort websites staat niet de content voorop, maar de