>
<
Workshop Cake PHP

Op zaterdag 18 april aanstaande vindt het eerste event in het nieuwe kantoor van True plaats. Wij zijn blij om onze vrienden van AmsterdamPHP onderdak te bieden voor een CakePHP 3.0 workshop. AmsterdamPHP organiseert deze workshop samen met de Cake Development Corporation (CakeDC) en CakeNL. Deze zaterdag staat helemaal in het teken van CakePHP versie 3.0 die onlangs is gereleased.
Release CakePHP 3.0
Onlangs is de nieuwe versie van CakePHP vrijgegeven, versie 3.0. Op zaterdag 18 april geeft Jorge González een workshop over de belangrijkste veranderingen in CakePHP. Dit zal hij doen aan de hand van een aantal codevoorbeelden in relatie met een voorbeeldapplicatie. Daarnaast legt hij de focus op de nieuwe ORM-veranderingen. Voor mensen die willen komen, is kennis van het framework niet per se nodig. Aan het begin van de sessie wordt alles vanaf scratch opgezet.
Agenda CakePHP 3.0 workshop

09.30 uur: de deuren gaan open op de Keienbergweg 100
10.00 uur: start

Beveiliging webshop tegen acties van buitenaf

Afgelopen vrijdag publiceerde Retailwatching een artikel van True met hierin 14 tips om cybercriminelen de baas te zijn. Lees hieronder het complete artikel + een extra tip.
Vijftien tips om cybercriminelen de baas te zijn
Webshops zijn de hoofdtarget van cybercriminelen. Met name de financieel gerelateerde informatie die klanten achterlaten, is uitermate gewild bij hackers. Webshops lopen hierdoor hoge risico’s op kosten en reputatieschade. Uit onderzoek komt echter naar voren dat webshops bar weinig doen om hun online winkel te beveiligen en te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Wat zijn de favoriete manieren van hackers om aan gegevens te komen? En hoe beveilig je je webshop tegen acties van buitenaf? Managed hostingprovider True geeft een aantal handige tips.
Hackers willen financiële informatie via webshops achterhalen
In september 2014 publiceerde Kaspersky Lab een onderzoek waarin naar voren kwam dat 48% van de webshops financieel gerelateerde informatie was kwijtgeraakt als gevolg van cybercriminele activiteiten. Een andere bevinding uit

Hosting voor e-commercesites

Vandaag verscheen in The.nylist van SIDN een interview met Olaf van Veen, Business Development Manager bij True, over de hosting van e-commercesites. Hieronder kun je het interview teruglezen.
“Elke milliseconde telt”

Hosting van e-commercesites: een specialisme

Hostingprovider True verzorgt de hosting van meer dan 100.000 websites en heeft veel e-commercebedrijven als klant. Business development manager Olaf van Veen vertelt wat hosting voor dit soort bedrijven zo bijzonder maakt.
Alles draait om conversie
Als Olaf van Veen het over e-commercesites heeft, bedoelt hij alle websites waar het draait om financiële transacties. “Een deel daarvan zijn webwinkels, maar er vallen ook datingsites onder, casino’s en online reisbureaus, zoals onze klant vakantieveilingen.nl.“ Zulke sites onderscheiden zich onder meer van andere websites doordat ze vaak meer video en afbeeldingen gebruiken. En omdat er betalingsverkeer plaatsvindt, zijn de security-eisen hoger. Maar volgens Van Veen is nog een belangrijker verschil: “Voor dit soort websites staat niet de content voorop, maar de

Kantoor van True, Multrix en S2B op de Keienbergweg 100 in Amsterdam

Nieuw pand volledig gericht op kennisdeling en co-creatie voor IT-expertise 
PERSBERICHT
Amsterdam, 24 februari 2015 – Managed hostingprovider True verhuist op 1 maart aanstaande naar het voormalige G-Star-pand op de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost. Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen pand – dat op duurzame wijze is gerenoveerd – biedt voldoende ruimte voor de groei-ambities van True. Het kantoor is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin ontmoeting en interactie centraal staan. Met deze stap wordt de capaciteit om kennissessies te hosten flink vergroot. Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de intensievere samenwerking met zusterorganisatie Multrix, die, samen met digitaal bureau voor brancheverenigingen S2B, ook het kantoor aan de Keienbergweg 100 betrekt. Alle drie de organisaties zijn onderdeel van Broad Horizon.
Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden aangevuld met inspiratie- en concentratieplekken. Alle faciliteiten voor integratie

Top-10-cloud-en-hostingproviders

The METISfiles, een onafhankelijk marktonderzoeks- en adviesbureau gericht op de ICT-industrie, heeft onderzoek gedaan naar de top-10 onafhankelijke Nederlandse cloud- en hostingproviders. Daarbij heeft het onderzoeksbureau gekeken naar zowel onafhankelijke aanbieders als naar IT-providers die cloud- en hostingdivisies hebben. Voorwaarde om in de top-10 te komen, is dat het hoofdkantoor van de provider gevestigd moet zijn in Nederland en privaat opereert.
Rangschikking op aantal werknemers
De top-10 geeft de 10 grootste Nederlandse cloud- en hostingproviders weer. De grootte van de providers is bepaald door het aantal werknemers dat hostingproviders in dienst hebben. Elke provider in de lijst heeft minimaal 60 werknemers.
Ook True wordt, samen met zusterorganisatie Multrix, genoemd in deze ranglijst vanuit de groep waarin zij beide ondergebracht zijn: Broad Horizon.
 

 

Magento e-commerce software patch

Magento meldde op 10 februari jongstleden op Twitter een bugfix te hebben uitgebracht voor een kritieke bug. De bugfix onder kenmerk SUPEE-5344 repareert een lek waardoor mogelijk uitvoerbare code kan worden geïnjecteerd in de Magento-installatie.
True raadt beheerders van Magento-websites aan deze bugfix door te voeren en daarmee de veiligheid van de Magento-installatie te waarborgen. Wel geven we de tip om bij het toepassen van de bugfix uit te gaan van betrouwbare patch-bronnen.
De bugfix is te downloaden van de officiële Magento-site:
http://www.magentocommerce.com/download
SUPEE-5344 – Addresses a potential remote code execution exploit. – Added Feb 9, 2015