Alle hosting van ID&T centraal beheerd door True

Dancing events hosted by your managed hosting provider True
Dancing events hosted by your managed hosting provider True
Home / Blog & Nieuws / Cloud / Managed hosting / Alle hosting van ID&T centraal beheerd door True

ID&T bestaat sinds 1992 en is wereldwijd bekend om de dancefeesten zoals Sensation en Mysteryland. ID&T beheert een groot aantal sites met miljoenen bezoekers vanuit de gehele wereld. True host deze sites en zorgt ervoor dat ze wereldwijd bereikbaar zijn.
Online is het belangrijkste communicatiekanaal voor ID&T. De bereikbaarheid van die online kanalen is belangrijk, want via internet biedt ID&T de onze doelgroep de informatie en de experience van een event.

In totaal beheert ID&T tussen de 120 en 150 sites, die vrijwel allemaal bij True zijn gehost. Daar horen grote sites met een lange historie compleet met archieven. Denk aan websites als Sensation, maar ook aan kleine sites die fungeren als promotool voor feesten. Deze eventsites hebben een beperkte levensduur. Na het event gaat zo’n site in het archief.

Piekverkeer tijdens events

De sites van ID&T hebben regelmatig te maken met piekverkeer. Dat gebeurt met name in de periode rondom drukbezochte events. ID&T gaat daar op verschillende manieren mee om. Als er echt piekverkeer wordt verwacht, dan wordt dat van tevoren aangegeven bij True. True monitort vervolgens het internetverkeer naar de webservers en schaalt capaciteit bij als dat nodig is. ??

Bij een populair event heeft ID&T te maken met piekverkeer. Het verkeer bestaat dan uit thuisblijvers of mensen die nog snel even de laatste informatie over het event willen opzoeken. Gebruikelijk is om een statische html-pagina voor de reguliere website te zetten. Zo’n pagina biedt dan de belangrijkste keuzes waarna men vervolgens kan doorklikken naar de reguliere site of een live-feed kan bekijken. Deze html-pagina is superlicht en vangt de eerste klappen op. Zo kan ID&T het piekverkeer opvangen en slim verdelen.

Bepaalde onderdelen van populaire sites worden vaak opgevraagd. Door cachingtechnieken toe te passen weet ID&T webpagina’s sneller te serveren. Caching is samen met True en Jibe Company in de websites van ID&T geïmplementeerd. Daarnaast is er flink wat tijd geïnvesteerd in het verbeteren van de code. De kwaliteit van de code is medebepalend voor de snelheid van de website.

Slimme cachingtechnieken en loadbalancers

Het nieuwe managed hostingplatform wordt door ID&T ervaren als beter, sneller en flexibeler. Voorheen was ID&T nog zelf eigenaar van servers, maar daar zijn is mede door samen te werken met True vanaf gestapt. Serveropstellingen worden nog uitsluitend virtueel gedaan. Hierdoor wordt het beheer gemakkelijk en kan er sneller worden geschakeld. In het nieuwe platform zitten slimme cachingtechnieken en loadbalancers ingebouwd. Dat gaat ons nog beter helpen.

De overstap naar True was volgens ID&T vanzelfsprekend. Als de online activiteiten snel groeien, wil je essentiële zaken vanuit een centraal punt kunnen beheren. Dat centrale punt moet voldoende kennis en capaciteit hebben. Voorheen werd er gewerkt met verschillende hostingpartijen.
Op een gegeven moment moet een bepaalde standaard nageleefd worden. Ook met het oog op externe ontwikkelaars. True kwam met het beste aanbod.

De samenwerking tussen developers van ID&T en de techneuten van True verloopt goed. True doet de hosting voor veel verschillende type bedrijven met elk hun eigen eisenpakket. True leert van deze cases. De opgedane ervaring kan True weer toepassen op cases van andere klanten die met een soortgelijk vraagstuk zitten.

Als individueel bedrijf is het moeilijk om een voorloper te zijn. Je weet nooit of je de juiste beslissing neemt. Dus daarom is het fijn dat je samenwerkt met een managed hostingpartij als True, die kan profiteren van de kennis opgedaan bij vergelijkbare cases van andere bedrijven.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Terug

Advies

Alle hosting van ID&T centraal beheerd door TrueAlle hosting van ID&T centraal beheerd door True
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Alle hosting van ID&T centraal beheerd door TrueAlle hosting van ID&T centraal beheerd door True
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.