Interessante sprekers tijdens meetup Microsoft Azure User Group op het kantoor van True

Op dinsdagavond 15 december 2015 komt de Nederlandse Microsoft Azure User Group (Wazug NL) op het kantoor van True bijeen om te luisteren naar de presentaties van Arjan Vroege (How to deliver apps with Azure RemoteApp) en Mark Scholman (Using Azure Resource Manager (ARM) like a boss!).

Eind 2010 is de Nederlandse Microsoft Azure User Group (Wazug NL) opgericht door een groep enthousiastelingen. Een jaar later is de gebruikersgroep een officiële stichting geworden en momenteel telt het bestuur zeven leden. Voorzitter Valery Jacobs: “De term lid hanteren wij niet. Het is mogelijk om je in te schrijven op onze mailinglijst, waarna we je via e-mail op de hoogte houden van onze activiteiten. Op dit moment hebben meer dan 850 mensen zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Een gedeelte van deze abonnees bezoekt regelmatig onze bijeenkomsten, die we elke twee maanden op wisselende locaties organiseren.”

Wat verstaan we onder Microsoft Azure? Valery Jacobs: “Azure is eigenlijk de cloud van Microsoft. Het is momenteel het belangrijkste project binnen Microsoft. Het is niet alleen een online applicatieplatform. Met Microsoft Azure kun je bijvoorbeeld ook virtuele machines en applicaties hosten in de cloud. De mogelijkheden van Microsoft Azure kun je niet in een paar zinnetjes omschrijven. De diensten van Microsoft Azure draaien wereldwijd in 100 datacenters verspreid over 24 verschillende regio’s.”

De avond is een gezamenlijk initiatief van Wazug, True, digitale werkplekkenspecialist True workspace en ICT-dienstverlener Innovativ. Om 18.35 start de presentatie van Arjan Vroege (How to deliver apps with Azure Remote App). Hij zal uiteenzetten hoe je met behulp van Microsoft Azure desktop virtualisatie kunt inzetten in bedrijfsomgevingen. De presentatie van Mark Scholman (Using Azure Resource Manager (ARM) like a boss!) die start om 19.40 gaat over hoe je meer kunt halen uit de Azure Resource Manager.

Om 20.40 begint een gezellige borrel waar bezoekers de gelegenheid hebben om met elkaar van gedachten te wisselen over de onderwerpen die deze avond de revue hebben gepasseerd. De borrel zal naar verwachting tot 21.15 duren.

Wil je deze avond aanwezig zijn, dan is het noodzakelijk om je via de site van Wazug in te schrijven. De toegang is gratis. Vanaf half zes ben je welkom op het kantoor van True. Tussen 18.00 en 18.30 kun je zonder kosten deelnemen aan het diner, waarna het avondprogramma start. Het kantoor van True is gevestigd aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost.

Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 21.12.2018

Lokale support op ICT en 25 jaar kennis en ervaring belangrijke motivator voor overname Bekijk onze Managed Workspace dienst Goed nieuws! Vandaag heeft ons moederbedrijf Broad Horizon bekend gemaakt dat zij Square One Solutions overnemen. Square One Solutions is ruim 25 jaar specialist in het moderniseren van infrastructuren en digitale werkplekken, (mobile) device management en […]

Cloud - 27.08.2020

Wat is Azure uitgelegd voor beginners De term cloud computing zegt je misschien iets. Hoewel ‘de cloud’ met name een marketingterm is, zegt cloud computing iets over de beschikbaarheid van websites, webapplicaties of bedrijfsapplicaties die met het internet verbonden zijn. Een cloudprovider helpt met het online brengen van zo’n applicatie, en Microsoft Azure is zo’n […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.