Interessante sprekers tijdens meetup Microsoft Azure User Group op het kantoor van True

Op dinsdagavond 15 december 2015 komt de Nederlandse Microsoft Azure User Group (Wazug NL) op het kantoor van True bijeen om te luisteren naar de presentaties van Arjan Vroege (How to deliver apps with Azure RemoteApp) en Mark Scholman (Using Azure Resource Manager (ARM) like a boss!).

Eind 2010 is de Nederlandse Microsoft Azure User Group (Wazug NL) opgericht door een groep enthousiastelingen. Een jaar later is de gebruikersgroep een officiële stichting geworden en momenteel telt het bestuur zeven leden. Voorzitter Valery Jacobs: “De term lid hanteren wij niet. Het is mogelijk om je in te schrijven op onze mailinglijst, waarna we je via e-mail op de hoogte houden van onze activiteiten. Op dit moment hebben meer dan 850 mensen zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Een gedeelte van deze abonnees bezoekt regelmatig onze bijeenkomsten, die we elke twee maanden op wisselende locaties organiseren.”

Wat verstaan we onder Microsoft Azure? Valery Jacobs: “Azure is eigenlijk de cloud van Microsoft. Het is momenteel het belangrijkste project binnen Microsoft. Het is niet alleen een online applicatieplatform. Met Microsoft Azure kun je bijvoorbeeld ook virtuele machines en applicaties hosten in de cloud. De mogelijkheden van Microsoft Azure kun je niet in een paar zinnetjes omschrijven. De diensten van Microsoft Azure draaien wereldwijd in 100 datacenters verspreid over 24 verschillende regio’s.”

De avond is een gezamenlijk initiatief van Wazug, True, digitale werkplekkenspecialist True workspace en ICT-dienstverlener Innovativ. Om 18.35 start de presentatie van Arjan Vroege (How to deliver apps with Azure Remote App). Hij zal uiteenzetten hoe je met behulp van Microsoft Azure desktop virtualisatie kunt inzetten in bedrijfsomgevingen. De presentatie van Mark Scholman (Using Azure Resource Manager (ARM) like a boss!) die start om 19.40 gaat over hoe je meer kunt halen uit de Azure Resource Manager.

Om 20.40 begint een gezellige borrel waar bezoekers de gelegenheid hebben om met elkaar van gedachten te wisselen over de onderwerpen die deze avond de revue hebben gepasseerd. De borrel zal naar verwachting tot 21.15 duren.

Wil je deze avond aanwezig zijn, dan is het noodzakelijk om je via de site van Wazug in te schrijven. De toegang is gratis. Vanaf half zes ben je welkom op het kantoor van True. Tussen 18.00 en 18.30 kun je zonder kosten deelnemen aan het diner, waarna het avondprogramma start. Het kantoor van True is gevestigd aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost.

Kilian Drewel
Contentmarketeer
Deel dit artikel via sociale media:

Data - 18.06.2019

Op 9 juli 2019 stopt Microsoft definitief met de ondersteuning van SQL Server 2008 en 2008 R2, waardoor er geen beveiligingsupdates- en patches meer vrijkomen voor de SQL Server versies. Er zijn nu pakweg drie opties: upgraden naar een nieuwere versie van SQL Server, betalen voor aanvullende ondersteuning (Extended Security Updates) of een volledige overstap […]

Achtergrond - 27.03.2019

Trueligans Rudy (Solutions Architect), Kilian (Marketing) en Jan-Julius (afstudeerder Azure) waren aanwezig op Microsoft Ignite: The Tour in de Amsterdam RAI. Dit event stond in het teken van demo’s en nieuwe innovaties van Microsoft-producten en diensten. In dit artikel vind je hun geleerde lessen en inzichten. Rudy (Solutions Architect) Microsoft Ignite was voor mij de […]

Digitale werkplek - 12.02.2019

Op 13 oktober 2020 begint de einde ondersteuning Office 2010. Dat betekent dat Microsoft geen security-updates, patches en bugfixes voor het populaire softwarepakket meer zal uitbrengen. Klanten hebben de optie om, tegen betaling, te kiezen voor nieuwere versies Office 365 (ProPlus) of Office 2019. Een goed moment om te upgraden naar de nieuwere variant? Einde […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.