Nieuw in de familie: Square One Solutions

square-one-solutions-broad-horizon
square-one-solutions-broad-horizon
Home / Blog & Nieuws / News / Nieuw in de familie: Square One Solutions

Lokale support op ICT en 25 jaar kennis en ervaring belangrijke motivator voor overname

Bekijk onze Managed Workspace dienst

Goed nieuws! Vandaag heeft ons moederbedrijf Broad Horizon bekend gemaakt dat zij Square One Solutions overnemen. Square One Solutions is ruim 25 jaar specialist in het moderniseren van infrastructuren en digitale werkplekken, (mobile) device management en securitydiensten.

Square One Solutions heeft daarnaast veel ervaring met het lokaal beheren van ICT-oplossingen zoals connectiviteit op de werkvloer en end-point management (thin clients, laptops). Deze kennis komt goed van pas bij de ambitie van True om volledig managed support te leveren op digitale werkomgevingen.

Volledige support op zakelijke werkplek

“De gebruiker is definitief aan zet; een eindgebruiker in z’n kracht zetten met continu de juiste IT-middelen geeft je aantoonbaar een voorsprong. Binnen de totale zakelijke werkplek is het dan ook logisch dat het management van de ‘end-points’ een aanzienlijke succesfactor is. Square One Solutions zorgt voor een welkome versnelling met hun bewezen lokale en specialistische aanpak”, vertelt Olaf van Veen, commercieel directeur bij True.

Square One Solutions zal vanaf 1 februari 2019 huisvesten in het hoofdkantoor van True in Amsterdam. Directeur Hans de Vlieger over de overname: “In de afgelopen jaren is de vraag naar onze digitale werkplek diensten enorm toegenomen. Samen met True en Broad Horizon kunnen we nieuwe oplossingen ontwikkelen waarmee wij onze klanten verder kunnen helpen. De productiviteit van de eindgebruiker staat daarbij altijd centraal, terwijl we de veiligheid van data nog sterker dan voorheen borgen.”

Met de ervaring van Square One verwacht True zijn kennis en expertise over de volledig managed zakelijke werkplek te verstevigen.

One-stop-shop voor digitale ecosystemen

Ook voor zusterbedrijven Abecon, Breinwave, House of Engagement en Great Circle wordt de kennis van Square One Solutions van harte welkom geheten.

Rudolf Meijer, founding partner van Broad Horizon, benadrukt: “Met meer dan 300 professionals binnen onze groep – waaronder ruim 150 ERP-, CRM- & BI-specialisten – implementeren en beheren wij het gehele data-, e-commerce-, applicatie- en werkplek landschap van onze klanten. Organisaties hebben daarbij ook lokale ondersteuning nodig, voor bijvoorbeeld on-premise omgevingen en het verbeteren van de gebruikerservaring op locatie. Square One Solutions heeft haar sporen verdiend in dit metier en is een welkome aanvulling om onze digitale werkplek-propositie nog completer te maken.”

Lees ook: Verlies of diefstal van zakelijke devices? Zo beperk je de schade
True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Terug

Offerte

Nieuw in de familie: Square One SolutionsNieuw in de familie: Square One Solutions
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Nieuw in de familie: Square One SolutionsNieuw in de familie: Square One Solutions
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.