Nieuwste CNCF Silver Member: True

True is CNCF Silver Member
True is CNCF Silver Member
Home / Blog & Nieuws / Cloud / Cloud-native / Nieuwste CNCF Silver Member: True

True is sinds december 2021 Silver Member van CNCF (Cloud Native Computing Foundation) “Elke dag maken we gebruik van cloud-native technologie uit het CNCF landschap. Met dit membership geven we terug aan de community en investeren we in het verdere succes van cloud-native technologie”, zegt Daniel de Groot, CCO van True. Lees in deze blog meer over onze liefde voor open source cloud-native technologie.

Door snelle veranderingen, met daar bovenop nog de corona-pandemie, is de wereld steeds digitaler geworden. Cloud-native technologie is een cruciaal onderdeel van deze transformatie. Deze technologie禱n zitten in de kern van onze oplossingen en diensten.

“We maken daarmee elke dag gebruik van cloud-native technologie en Kubernetes om onze klanten te helpen. Daarvoor hebben we altijd naar CNCF gekeken voor ontwikkelingen en projecten die we kunnen inzetten,” zegt Daniel. “Met CNCF Silver Member lidmaatschap en betrokkenheid bij de community weten klanten en partners dat we ze op hoog niveau kunnen adviseren en helpen met implementatie van CNCF-projecten.” E矇n van de CNCF-projecten die we dagelijks gebruiken, is Argo CD. Onze engineers zijn daar helemaal fan van en halen samen met klanten het maximale uit dit project.

Inzet en kwaliteitsborging van open source door CNCF

True is al meer dan 20 jaar compleet verliefd op open source 歹 De kracht van deze community maakt het voor iedereen mogelijk om mooie software te ontwikkelen. “Open source heeft vooral de laatste 10 jaar een hoge vlucht genomen in professionalisering en bereik”, zegt Daniel. “Het zijn niet alleen maar start-ups en scale-ups die er gebruik van maken en erin geloven! Ook gemeenten maken er gebruik van via het Common Ground initiatief.”

Daniel: “CNCF zet zich in om open source cloud-native technologie breed te kunnen gebruiken en om kwaliteitsstandaarden te borgen. Daarnaast bieden ze documentatie en handvaten voor organisaties die ermee aan de slag willen. Daardoor kunnen steeds meer organisaties er gebruik van maken.”

CNCF Silver Member

True is CNCF Silver Member geworden om nog meer terug te geven aan de community. Daniel: “Onze engineers geven graag terug aan de community. De afgelopen 10 jaar hebben we al veel meet-ups gehouden om kennisdeling te maximaliseren, zowel op kantoor als online. Onze engineer besteden veel tijd aan het doorontwikkelen van deze software en bouwen op die manier mee aan de community. Daarnaast ondersteunen we nu ook financieel CNCF. Met alle andere leden investeren we zo samen in het verdere succes van CNCF.”

Over Cloud Native Computing Foundation (CNCF)

Cloud Native Computing Foundation helpt organisaties om schaalbare applicaties te bouwen en te beheren met een open source software stack in public, private en hybrid clouds. CNCF host cruciale componenten van de wereldwijde technologie-infrastructuur, waaronder Kubernetes, Prometheus en Envoy. De foundation brengt developers, eindgebruikers en leveranciers samen en organiseert een van de grootste open source developer conferenties wereldwijd. De organisatie heeft wereldwijd meer dan 500 CNCF Members en is onderdeel van de non-profit Linux Foundation.

Dani禱lle van Gils
Content Marketeer
Categorie: Cloud-native
Terug

Offerte

Nieuwste CNCF Silver Member: True Nieuwste CNCF Silver Member: True
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Nieuwste CNCF Silver Member: True Nieuwste CNCF Silver Member: True
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.