True breidt directieteam uit

Werner Dekkers - Directie True
Werner Dekkers - Directie True
Home / Blog & Nieuws / News / True breidt directieteam uit

AMSTERDAM – 05 juni 2018 – Werner Dekkers is per 1 juni 2018 officieel aangetreden als operationeel directeur (COO) bij True. Werner is daarmee verantwoordelijk voor alle organisatorische en operationele zaken om de managed hosting-formule verder door te ontwikkelen.

Om ons managed services-model te verfijnen en de organische groei van True verder te faciliteren, versterkt True de ervaring die Werner opdeed bij verscheidene providers in Nederland. Werner begon zijn carrière bij telecomprovider Versatel in 2000 als Operations Manager. Vanaf 2006 werkte hij in diverse managementfuncties voor Tele2, waar hij zich onder andere bezighield met het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van nieuwe operationele modellen. In zijn laatste functie bij Fox-IT assisteerde hij het managementteam van Managed Security Services.

Bekijk onze Managed Hosting diensten

Samen met Jan-Paul van Burgsteden (mede-oprichter van True) en Olaf van Veen (Commercieel Directeur) zal Werner de dagelijkse aansturing van de managed hostingprovider voor zijn rekening nemen. Werner zal tevens een aantal werkzaamheden overnemen van Jan-Paul. Hierdoor zal Jan-Paul zich meer richten op de innovatie binnen True, en de dienstenontwikkeling binnen de groep waar True toe behoort: Broad Horizon.

Jan-Paul: “De markt vraagt om een aantal diensten waar we samen met onze partners harder op willen doorontwikkelen. Tegelijkertijd zal de dienstverlening van True op het hoogste niveau blijven om organisaties van de meest wendbare omgevingen te blijven voorzien. Werner zijn achtergrond past perfect bij de organisatie die we zijn en de uitdagingen die voor ons liggen om die omgevingen te blijven bieden aan onze klanten.”

Lees ook: True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie
True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Tags: ,
Terug

Advies

True breidt directieteam uitTrue breidt directieteam uit
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  True breidt directieteam uitTrue breidt directieteam uit
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.