True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie

True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100
True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100
Home / Blog & Nieuws / News / True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie

True heeft de eerste plek behaald in de Emerce 100 in de categorie shared & managed hosting. Een resultaat van jarenlang hard en gemotiveerd werken aan de beste managed hostingdiensten van Nederland! Afgelopen jaren noteerde True driemaal de toppositie, één keer werden we tweede en een keer derde.

Bekijk onze Managed Hosting dienst

True, Argeweb en Hipex blijven aanvoerder van de lijst met 5,5 sterren. Antagonist is nieuw in deze categorie. Hostnet heeft er een halve ster bij ten opzichte van vorig jaar. True kent de beste waardering voor hun flexibiliteit.”

Emerce 100, editie 2020

Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek naar de 100 beste bedrijven van Nederland in e-business, uitgevoerd door magazine Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Voor deze speciale jubileumeditie staat True genoteerd op de 1e plaats (!) in de sector ‘Hosting shared & managed’ in de jubileumpublicatie van de Emerce 100 met vijf en een halve ster.

True staat inmiddels alweer vanaf 2016 in de categorie shared en managed hosting. Een flink aantal keer daarvan stonden we op de eerste plek, en andere keren hadden we een notering van vijf sterren of hoger. Een resultaat waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn!
De editie wordt vandaag (7 april 2020) gepubliceerd in een oplage van 30.000 exemplaren.

 

Trots en dankbaar

Olaf van Veen, commercieel directeur bij True, zegt het volgende over de award: “De laatste jaren steevast erkend worden door het Emerce publiek gaf steeds veel energie. In 2020 weer een nummer 1 positie voor True te zien is fantastisch. Het betekent dat het e-commerce en digital agency landschap in Nederland True ziet als een vooraanstaande speler. Flexibel blijven aanpassen aan de continue vernieuwing binnen online contentcreatie & -publicatie is waar we flink in hebben geïnvesteerd afgelopen jaren. Dank aan het True team voor die drang naar continue verbetering en ontwikkeling.”

 

Meer Emerce 100

Benieuwd naar de rest van de genomineerden in andere categorieën? Lees het artikel op Emerce.

Benieuwd naar onze managed hosting dienstverlening? Neem een keer contact met ons op. We vertellen je er graag over.

 

Top 10 categorie hosting Emerce 100

Emerce 100 plek 1 voor True
Lees ook: Vijf en een halve ster voor True in de Emerce 100 2019
True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Terug

Offerte

True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorieTrue op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie
Terug

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.