True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100

True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie

True heeft de eerste plek behaald in de Emerce 100 in de categorie shared & managed hosting. Een resultaat van jarenlang hard en gemotiveerd werken aan de beste managed hostingdiensten van Nederland! Afgelopen jaren noteerde True driemaal de toppositie, één keer werden we tweede en een keer derde.

Bekijk onze Managed Hosting dienst

True, Argeweb en Hipex blijven aanvoerder van de lijst met 5,5 sterren. Antagonist is nieuw in deze categorie. Hostnet heeft er een halve ster bij ten opzichte van vorig jaar. True kent de beste waardering voor hun flexibiliteit.”

Emerce 100, editie 2020

Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek naar de 100 beste bedrijven van Nederland in e-business, uitgevoerd door magazine Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Voor deze speciale jubileumeditie staat True genoteerd op de 1e plaats (!) in de sector ‘Hosting shared & managed’ in de jubileumpublicatie van de Emerce 100 met vijf en een halve ster.

True staat inmiddels alweer vanaf 2016 in de categorie shared en managed hosting. Een flink aantal keer daarvan stonden we op de eerste plek, en andere keren hadden we een notering van vijf sterren of hoger. Een resultaat waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn!
De editie wordt vandaag (7 april 2020) gepubliceerd in een oplage van 30.000 exemplaren.

 

Trots en dankbaar

Olaf van Veen, commercieel directeur bij True, zegt het volgende over de award: “De laatste jaren steevast erkend worden door het Emerce publiek gaf steeds veel energie. In 2020 weer een nummer 1 positie voor True te zien is fantastisch. Het betekent dat het e-commerce en digital agency landschap in Nederland True ziet als een vooraanstaande speler. Flexibel blijven aanpassen aan de continue vernieuwing binnen online contentcreatie & -publicatie is waar we flink in hebben geïnvesteerd afgelopen jaren. Dank aan het True team voor die drang naar continue verbetering en ontwikkeling.”

 

Meer Emerce 100

Benieuwd naar de rest van de genomineerden in andere categorieën? Lees het artikel op Emerce.

Benieuwd naar onze managed hosting dienstverlening? Neem een keer contact met ons op. We vertellen je er graag over.

 

Top 10 categorie hosting Emerce 100

Emerce 100 plek 1 voor True
Lees ook: Vijf en een halve ster voor True in de Emerce 100 2019
True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100
Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra
Categorie: News

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 28.04.2021

True behoort ook in 2021 tot de vijf beste shared & managed hosting aanbieder in de Emerce 100 in de categorie ‘Hosting shared & managed’. Een resultaat waar we als True enorm trots op zijn! Een resultaat van jarenlang resultaatgericht en gemotiveerd werken aan de beste hosting diensten van Nederland. Op zoek naar een hostingprovider? […]

News - 16.03.2021

Emerce stapt over naar True voor het hosten van emerce.nl en aanverwante domeinen. Als True zijn we enorm trots dat een mediaplatform als Emerce voor ons kiest. Waarom Emerce op zoek ging naar een nieuwe hostingprovider De verschillende websites en diensten in het portfolio van Emerce spelen een belangrijke rol in het succes van de […]

News - 11.09.2019

Al 15 jaar is True de managed hosting provider van TodaysArt, het Haagse kunstfestival waar cutting edge technologie en kunst centraal staat. True sprak met David Veneman; ontwerper, kunstenaar en mede-oprichter van Buurmen, het internetbureau dat sinds 2013 de website van TodaysArt samen met True verzorgt. Wat is de geschiedenis van de website en hoe […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief