True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100

True op plek 1 in Emerce 100 in hostingcategorie

True heeft de eerste plek behaald in de Emerce 100 in de categorie shared & managed hosting. Een resultaat van jarenlang hard en gemotiveerd werken aan de beste managed hostingdiensten van Nederland! Afgelopen jaren noteerde True driemaal de toppositie, één keer werden we tweede en een keer derde.

Bekijk onze Managed Hosting dienst

True, Argeweb en Hipex blijven aanvoerder van de lijst met 5,5 sterren. Antagonist is nieuw in deze categorie. Hostnet heeft er een halve ster bij ten opzichte van vorig jaar. True kent de beste waardering voor hun flexibiliteit.”

Emerce 100, editie 2020

Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek naar de 100 beste bedrijven van Nederland in e-business, uitgevoerd door magazine Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Voor deze speciale jubileumeditie staat True genoteerd op de 1e plaats (!) in de sector ‘Hosting shared & managed’ in de jubileumpublicatie van de Emerce 100 met vijf en een halve ster.

True staat inmiddels alweer vanaf 2016 in de categorie shared en managed hosting. Een flink aantal keer daarvan stonden we op de eerste plek, en andere keren hadden we een notering van vijf sterren of hoger. Een resultaat waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn!
De editie wordt vandaag (7 april 2020) gepubliceerd in een oplage van 30.000 exemplaren.

 

Trots en dankbaar

Olaf van Veen, commercieel directeur bij True, zegt het volgende over de award: “De laatste jaren steevast erkend worden door het Emerce publiek gaf steeds veel energie. In 2020 weer een nummer 1 positie voor True te zien is fantastisch. Het betekent dat het e-commerce en digital agency landschap in Nederland True ziet als een vooraanstaande speler. Flexibel blijven aanpassen aan de continue vernieuwing binnen online contentcreatie & -publicatie is waar we flink in hebben geïnvesteerd afgelopen jaren. Dank aan het True team voor die drang naar continue verbetering en ontwikkeling.”

 

Meer Emerce 100

Benieuwd naar de rest van de genomineerden in andere categorieën? Lees het artikel op Emerce.

Benieuwd naar onze managed hosting dienstverlening? Neem een keer contact met ons op. We vertellen je er graag over.

 

Top 10 categorie hosting Emerce 100

Emerce 100 plek 1 voor True
Lees ook: Vijf en een halve ster voor True in de Emerce 100 2019
True op nummer 1 in categorie hosting Emerce 100
Kilian Drewel
Techblogger
Categorie: News

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 11.09.2019

Al 15 jaar is True de managed hosting provider van TodaysArt, het Haagse kunstfestival waar cutting edge technologie en kunst centraal staat. True sprak met David Veneman; ontwerper, kunstenaar en mede-oprichter van Buurmen, het internetbureau dat sinds 2013 de website van TodaysArt samen met True verzorgt. Wat is de geschiedenis van de website en hoe […]

News - 09.04.2019

Ook dit jaar presenteert Emerce de Emerce 100 2019. Deze keer werden er maar liefst 759 bedrijven onderzocht. En net als vorig jaar staat True weer hoog in de top 100 met maar liefst 5,5 ster! In de categorie Hosting shared & managed kreeg True een halve ster erbij ten opzichte van vorig jaar. Bekijk […]

News - 28.06.2018

In de cloud werken met je huidige kantooromgeving en gebruik blijven maken van je bestaande (offline) softwareoplossingen. Voor zowel kleine, middelgrote als grote accountants- en administratiekantoren wordt dit nu mogelijk met Accountify, een online kantooromgeving die 24/7 vanaf iedere locatie en device te benaderen is. Bekijk onze Managed Workspace dienst In eigen tempo naar de […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.