EMERCE 100

Vijf sterren voor True in de Emerce 100 2021

True behoort ook in 2021 tot de vijf beste shared & managed hosting aanbieder in de Emerce 100 in de categorie ‘Hosting shared & managed’. Een resultaat waar we als True enorm trots op zijn! Een resultaat van jarenlang resultaatgericht en gemotiveerd werken aan de beste hosting diensten van Nederland.

Op zoek naar een hostingprovider? Bekijk onze managed hosting diensten.

“Na vorig jaar een daling van vijftien naar tien aanbieders, nu weer elf aanbieders van Hosted shared & managed. Argeweb houdt voor het derde jaar vast aan 5,5 sterren. Hipex gaat na twee jaar op 5,5 sterren naar 6 sterren. Hypernode entert het lijstje met 6 sterren.”

Emerce 100, editie 2021

True in Emerce 100 - 2021

True x Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek naar dé beste bedrijven binnen de online industrie van Nederland, uitgevoerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit jaar zijn meer dan 998 bedrijven onderzocht.

True staat sinds 2016 onafgebroken in de Emerce 100 categorie ‘shared en managed hosting’. Een flink aantal keer daarvan stonden we op de eerste plek, en andere keren hadden we een notering van vijf sterren of hoger. Een resultaat waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn! Daarnaast zijn we sinds dit jaar de hostingprovider van Emerce.

De 2021-editie is vanaf 28 april te downloaden in de Emerce Knowledgebase. Benieuwd naar de rest van de genomineerden in andere categorieën? Lees het artikel op Emerce.

 

 

EMERCE 100
Guido Bruijn
Campagne Marketeer
Categorie: News

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 16.03.2021

Emerce stapt over naar True voor het hosten van emerce.nl en aanverwante domeinen. Als True zijn we enorm trots dat een mediaplatform als Emerce voor ons kiest. Waarom Emerce op zoek ging naar een nieuwe hostingprovider De verschillende websites en diensten in het portfolio van Emerce spelen een belangrijke rol in het succes van de […]

News - 09.04.2019

Ook dit jaar presenteert Emerce de Emerce 100 2019. Deze keer werden er maar liefst 759 bedrijven onderzocht. En net als vorig jaar staat True weer hoog in de top 100 met maar liefst 5,5 ster! In de categorie Hosting shared & managed kreeg True een halve ster erbij ten opzichte van vorig jaar. Bekijk […]

Cloud - 03.08.2020

Het is geen geheim dat de laadsnelheid van je website nog altijd een belangrijke factor is voor het succes van je online business. Snel ladende webpagina’s hebben een betere gebruikerservaring, meer bezoekers en betere conversies. Welke factoren spelen een rol in de snelheid van je webomgeving? En hoe kun je deze in jouw voordeel gebruiken. […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief