SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?

Microsoft Shared Computer Activation voor Office 365 Plus
Microsoft Shared Computer Activation voor Office 365 Plus
Home / Blog & Nieuws / Workspace / SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?

In september 2014 lanceerde Microsoft de mogelijkheid voor ‘Shared Computer Activation’ (SCA) in Office 365 Plus, waarbij het voor meerdere Office 365 ProPlus gebruikers mogelijk werd om dezelfde hardware te delen.

De drie scenarios waarin Shared Computer Activation mogelijk is:

– Customer dedicated self-hosted (on-premise)
– Dedicated third-party hosted
– Windows Azure omgeving

Welke Office versies ondersteunen SCA?

De mogelijkheid voor SCA werkt met Office 365 ProPlus. Bij alle Office 365 abonnementen gebaseerd op Office 365 ProPlus wordt de mogelijkheid geboden om Shared Computer Activation te gebruiken.

Voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus

Het voornaamste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus is dat het gebruikers keuzemogelijkheden biedt en zorgt voor flexibiliteit. SCA stelt de gebruiker in staat om te blijven profiteren van bestaande Office 365 ProPlus licenties bij de implementatie van de cloud service. Zo hebben gebruikers nu de mogelijkheid om een implementatiekeuze te maken tussen ‘on-premise’ en het shared datacentra van een erkende serviceprovider.

Door True gebruik te laten maken van uw bestaande Office 365 ProPlus licenties zorgt u er bij de implementatie voor dat de kosten voor uw cloud infrastructuur laag blijven. In samenwerking met True kunt u gebruik maken van de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus. True is een erkend SCA provider voor Office 365 ProPlus waardoor het voor ons mogelijk is om uw (in aanmerking komende) licentie te implementeren binnen de gekozen cloud- infrastructuuroplossing.

Neem contact met ons op

Kom in contact met een vertegenwoordiger van True om meer te weten te komen over Shared Computer Activation.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: Workspace
Terug

Advies

SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?
Terug

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Terug

    Contact

    SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?SCA: Wat is ‘Shared Computer Activation’ voor Office 365 Pro Plus?
    Terug

      Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


      Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.