Application Modernization

Moderne applicaties met microservices & CI/CD pipelines

Application Modernization kan u helpen met vernieuwen. Om toekomstbestendig te blijven, dienen applicaties snel op de veranderende markt te kunnen worden aangepast. Geen eenvoudige taak wanneer u te maken heeft met verouderde, monolitische applicaties. True helpt u hierbij.

Application Modernization met True
Application Mordanization Illustration

Sneller reageren op vragen uit de markt

De wensen en behoeften van uw klanten veranderen razendsnel. Een monolitische applicatie houdt uw doorvoersnelheid van nieuwe functies vaak tegen. Met microservices kunt u sneller innoveren.

Continue verbetering van de klantervaring

De klant is veeleisender dan ooit en vraagt om snel, frictieloos gebruik van applicaties zonder al teveel gedoe. Een moderne applicatie voldoet aan die wensen.

Neem frictie tussen dev en ops weg

Het grijze gebied tussen development en engineers wordt steeds kleiner. Met microservices is er sprake van meer autonomie en efficiëntie zonder dat de twee rollen elkaar in de weg zitten.

Application Modernization keuzes

Het succes van Application Modernization is afhankelijk van de keuzes die u maakt in uw applicatie-architectuur. Er zijn veel opties om af te wegen.

Zoals eventueel een lift-and shift naar de public cloud of juist omgekeerd, de applicatie herontwikkelen naar public cloud services, de applicatie herontwikkelen met microservices, de inrichting van CI/CD pipelines of het implementeren van DevOps werkwijzen. Welke opties u ook overweegt: True denkt graag met met u mee om uw applicatie te moderniseren.

Managed diensten voor applicatiemodernisatie

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om uw monolitische applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaagt u bijvoorbeeld operationele kosten en verhoogt u de beschikbaarheid en snelheid van uw applicatie.

Microservices

Veel organisaties kiezen ervoor om monolitische systemen onder te brengen naar microservices. Hiermee wordt uw applicatie voor stap voor stap en in eigen tempo toekomstbestendig.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw bedrijf betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Schaarste van talent

Goed opgeleid en gekwalificeerd cloudpersoneel is schaars. Met een partner als True bent u verzekerd van ruim 60 specialisten die u kunnen helpen met uw cloudvraagstukken.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

Guide: Application Modernization met Kubernetes (beginners)

Application Modernization met Kubernetes

Er bestaan diverse cloud-native tools die de adoptie van het populaire orkestratieplatform vereenvoudigen. Maar welke kies je? In ons e-book lees je welke tools het meest geschikt zijn voor beginners.

Samen met True werken aan Application Modernization

Zeg vaarwel tegen de complexiteit en inefficiëntie van uw monolitische systemen. True helpt u in het maken van de juiste keuzes voor uw moderne applicatie. Laat ons weten met welk vraagstuk u worstelt via onderstaand formulier, dan nemen we contact met u op om het te bespreken.


  Onze managed services voor Application Modernization

  Managed Public Cloud

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

  Managed Private Cloud

  Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

  Managed Kubernetes

  Creëer de optimale condities voor uw containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert uw eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

  Managed Deployments

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

  Back

  Offerte

  Application ModernizationApplication Modernization
  Back

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.