ICT compliance

Volledige compliance voor jouw ICT omgevingen

Wet- en regelgeving binnen de ICT wereld is continu in verandering. Een doorontwikkeld kwaliteitsbeleid en periodieke toetsing hiervan is noodzakelijk om aan deze wetgeving te blijven voldoen. Zo weet je zeker dat ICT compliance voor jouw omgevingen in orde is en blijft.

ICT compliance zodat u klaar bent voor veranderende wetgeving

Veilig volgens wet- en regelgeving

Wij helpen met het voldoen aan branchespecifieke wet- en regelgeving zoals ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II rapporten.

Privacygevoelige data veilig opgeslagen

True voldoet aan de internationale norm als het gaat om de security van de bedrijfsinformatie die onder ons beheer valt. Wij gaan voor de meest duurzame oplossing voor onze klanten.

De zekerheid van regelmatige audits

Gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit vanuit de gehele organisatie, worden onze processen viermaal per jaar getoetst door middel van security audits.

ICT compliance gaat over keuzes

Wanneer je gebruikmaakt van cloudservices van leveranciers buiten Nederland kun je tegen beperkingen aan lopen. Bijvoorbeeld als jouw privacygevoelige gegevens verwerkt op een server die buiten Europese grenzen staat.

Door samen te werken met een managed hosting provider die voldoet aan ISO en NEN normen ben je verzekerd dat passende beveiligings-maatregelen zijn genomen om jouw online diensten te hosten.

Hoe True helpt met ICT compliance

ICT compliance

True beschikt over een compliance team dat zich bezig houdt met conformering. Zij zijn nauw betrokken met de veiligheids- en privacyprocessen en initiëren de toetsingsmomenten voor certificeringen en rapportages.

Security van het platform

De digitale wereld om ons heen verandert snel, en daarmee ook de wettelijke richtlijnen voor privacy en security. True houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en is tijdig in het doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving.

Bescherming van
jouw informatie

De processen en procedures van True voldoen aan de ISO 27001 normering en bijbehorende maatregelen uit ISO 27002. Dit biedt garantie dat jouw data in sterke mate wordt beschermd en dat er een continu beleid wordt gevoerd.

Volledige
certificering

In tegenstelling tot het certificeren van alleen het datacenter zijn ook alle systemen waarmee een hostingomgeving wordt beheerd betrokken in de toepassing van de ISO 27001 norm. True draagt daarom zorg voor jouw totale hostingomgeving.

Guide: GDPR-ready in 10 stappen

Guide voor ICT compliance voor de AVG in 10 stappen

Een handig stappenplan om volledig in lijn te zijn met de GDPR, in Nederland ook wel bekend als de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Download de gids en leer wat uw organisatie kan leren voor betere ICT compliance.

Compliant zijn met uw ICT in een veranderende wereld

In al onze diensten zit een blik op ICT compliance verweven. Van operationele ICT-ontzorging tot het leveren van software met daarin uitgebreide audit trails. Vertel ons jouw ICT compliance uitdagingen via onderstaand formulier. Onze ICT-experts nemen snel contact op.

    Meer over ICT compliance en security

    ICT Compliance

    True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat we onze informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst.

    Security

    Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren. Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.