ICT kosten onder controle

Houd grip op ICT kosten

Op papier lijken de kosten voor het gebruik van ‘de cloud’ vaak positief. Maar eenmaal operationeel blijkt vaak dat het beheer complexer en omvangrijker is dan aanvankelijk verwacht. Kosteneffectief gebruik van de cloud vereist specialistische kennis van ervaren cloud-engineers.

ICT kosten onder controle houden

Advies over optimalisatie van de huidige kosten

Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving goed geconfigureerd, bewaakt, beschermd en volledig afgestemd is op jouw specifieke situatie, zakelijke uitdagingen en het type data dat je verwerkt.

Duidelijke SLA’s en rapportages

True maakt gebruik van heldere en eenvoudig te begrijpen Service Level Agreements. Zo weet je direct hoeveel support je kunt verwachten.

Overzichtelijke factuur

Bij True houden we van duidelijke afspraken over implementaties, migraties en support. Diezelfde helderheid zie je terug op de maandelijkse factuur.

Keuzes te maken bij beheer ICT kosten

Wanneer je zelf IT in beheer houdt, kan dat voor veel controle zorgen. Aan de andere kant kom je ook uitdagingen tegen – van operationele kosten tot onvoorziene kosten zoals downtime of verlies van de snelheid waarmee applicaties worden geleverd.

Wanneer je workloads onderbrengt bij een managed cloudserviceprovider nemen de onvoorziene operationele kosten af. Je houdt meer tijd over voor het geplande werk en kunt afdelingen richten op het toepassen van nieuwe, efficiënte diensten. True helpt met het onder controle houden van jouw ICT kosten.

Hoe True helpt met grip op ICT kosten

Application Modernization

Bij het moderniseren van monolitische applicaties ontstaat vaak ruimte om werkzaamheden slimmer en efficiënter in te richten, waardoor je kosten kunt besparen. True helpt met Application Modernization, diensten waarmee jouw ontwikkelaars sneller nieuwe diensten kunnen leveren.

Application Continuity

Wanneer bedrijfskritische systemen onbereikbaar zijn voor je medewerkers, webbezoekers of eindgebruikers, loopt er risico op inkomsten- of productiviteitsverlies. True is specialist in Application Continuity. We houden veel van de grootse webapplicaties van Nederland in de lucht.

IT-outsourcing

Het is lastig om nieuw IT-talent te vinden en te behouden. Goed IT-talent is schaars en vaak kostbaar. Door je IT-omgeving uit te besteden naar True krijg je meer ruimte voor interne efficiëntie. Je kunt zich meer focussen op de kernkwaliteiten van jouw bedrijf.

Managed Kubernetes

Het slimmer verpakken van jouw applicatieworkloads in containers levert efficiëntieslagen op. En als je deze containers vervolgens over verschillende cloudomgevingen beheert met Kubernetes ontstaat er snelheid. Die twee factoren kunnen jouw applicatie naar een volgend niveau brengen.

Download gratis onze guide over grip op ICT kosten

ICT kosten onder controle business challenge

Lees in onze guide ‘IT outsourcing’ leest u onder andere hoe een het samenwerken met een hosting partner effect kan hebben op uw ICT kosten. Hoe bepaalt u welke leverancier u kiest? In onze guide vindt u een handig stappenplan voor de selectie van een IT-outsourcer die bij u past.

Houd grip op je ICT kosten, neem nu contact op

Doordat True de complete zorg draagt voor de operations, kun je volledig focussen op het doorontwikkelen van jouw applicatie en het aantrekken en behouden van developers en het laten groeien van je online business. Vertel ons ouw uitdagingen via onderstaand formulier. Onze ICT-experts nemen snel contact op.


    Onze managed services om ICT kosten onder controle te houden

    Managed Public Cloud

    Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

    Managed Private Cloud

    Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.