ICT kosten onder controle

Houd grip op ICT kosten

Vooraf zien op papier de kosten voor het gebruik van ‘de cloud’ er vaak positief uit. Maar eenmaal operationeel blijkt vaak dat het beheer complexer en omvangrijker is dan vooraf verwacht. Kosteneffectief gebruik van de cloud, vereist specialistische kennis van ervaren cloudengineers.

ICT kosten onder controle houden

Advies over optimalisaties van de huidige kosten

Wij zorgen dat uw omgeving goed is geconfigureerd, bewaakt, beschermd en volledig afgestemd op uw situatie, business challenges en type data.

Duidelijke SLA’s en rapportages

True maakt gebruik van heldere en eenvoudig te begrijpen Service Level Agreements. Zo weet u direct hoeveel support u kunt verwachten en hoe snel uw vraag op wordt gelost.

Overzichtelijke factuur

Bij True houden we van duidelijke afspraken over implementaties, migraties en support. Diezelfde helderheid ziet u terug op de maandelijkse factuur.

Keuzes te maken bij beheer ICT kosten

Wanneer u zelf IT in beheer heeft kan dat voor veel controle zorgen. Aan de andere kant komt u ook uitdagingen tegen – van operationele kosten tot onvoorziene kosten zoals downtime of verlies van de snelheid waarmee applicaties worden geleverd.

Wanneer u workloads onderbrengt bij een managed cloudserviceprovider nemen de kosten voor onvoorziene operationele af. U houdt meer tijd over voor het geplande werk en kunt afdelingen richten op het toepassen van nieuwe, efficiënte diensten. True helpt u met het onder controle houden van uw ICT kosten.

Hoe True u helpt met grip op ICT kosten

Application Modernization

Bij het moderniseren van monolitische applicaties ontstaat vaak ruimte om werkzaamheden slimmer en efficiënter in te richten, waardoor u kosten kunt besparen. True helpt met Application Modernization, diensten waarmee uw ontwikkelaars sneller nieuwe diensten kunnen leveren.

Application Continuity

Wanneer bedrijfskritische systemen onbereikbaar zijn voor uw medewerkers, webbezoekers of eindgebruikers, loopt u het risico op inkomsten- of productiviteitsverlies. True is specialist in Application Continuity. We houden veel van de grootse webapplicaties van Nederland in de lucht.

IT-outsourcing

Het is lastig om nieuw IT-talent te vinden en te behouden. Goed IT-talent is schaars en vaak kostbaar. Door uw IT-omgeving uit te besteden naar True krijgt u meer ruimte voor interne efficiëntie. U kunt zich meer focussen op de kernkwaliteiten van uw bedrijf.

Managed Kubernetes

Het slimmer verpakken van uw applicatieworkloads in containers levert efficiëntieslagen op. En als u deze containers vervolgens over verschillende cloudomgevingen beheert met Kubernetes ontstaat er snelheid. Die twee factoren kunnen uw applicatie naar een volgend niveau brengen.

Download gratis onze guide over grip op ICT kosten

ICT kosten onder controle business challenge

Lees in onze guide ‘IT outsourcing’ leest u onder andere hoe een het samenwerken met een hosting partner effect kan hebben op uw ICT kosten. Hoe bepaalt u welke leverancier u kiest? In onze guide vindt u een handig stappenplan voor de selectie van een IT-outsourcer die bij u past.

Houd grip op uw ICT kosten, neem nu contact op

Doordat True de complete zorg draagt voor de operations, kunt u zich volledig focussen op het doorontwikkelen van uw applicatie en het aantrekken en behouden van developers en het laten groeien van uw online business. Vertel ons uw uitdagingen via onderstaand formulier. Onze ICT-experts nemen snel contact met u op.


  Onze managed services om ICT kosten onder controle te houden

  Managed Public Cloud

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

  Managed Private Cloud

  Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

  Back

  Offerte

  ICT kosten onder controleICT kosten onder controle
  Back

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.