Webinar: de moderne, digitale werkplek (Microsoft-editie)

In 15 minuten op de hoogte van Microsoft-ontwikkelingen zoals Windows 7 en Office 2010 einde support, Microsoft 365, managed Windows 10 devices en de mogelijkheden van Windows AutoPilot.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over workspace vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Waar gaat het webinar over?

Windows 7
end-of-support

Op 14 januari 2020 stopt de support van Windows 7. In het webinar zoomen we in op de opties: betaalde support, Windows 10 Pro of Enterprise en Windows Virtual Desktop.

Office 2010
end-of-support

De support van Office 2010 stopt op 30 oktober 2020. De opties die we tijdens het webinar behandelen: Office365 (ProPlus) & Office 2019. We leggen de verschillen uit tussen de pakketten.

Microsoft 365

Naast de standaard upgrades presenteren we ook Microsoft 365, een totaalpakket van verschillende Microsoft-diensten. Naast Office 365 ProPlus en Windows 10 bevat Microsoft 365 ook Enterprise Mobility + Security (EMS). Een gouden combinatie.

Windows 10

Windows 10 wordt door Microsoft zelf ook wel de ‘laatste Windows ooit’ genoemd. In het webinar zoomen we in op dit concept. Wat betekent het voor u?

Demo:
Windows Autopilot

Een van de voordelen van Microsoft is de maximale integratie tussen andere Microsoft-diensten. Windows Autopilot is een daar een goed voorbeeld van. Dat laten we zien tijdens een demo.

Managed
Devices

De kracht van de Microsoft-diensten komt pas écht tot z’n recht bij als je het als totaalpakket aanpakt. We vertellen kort hoe onze Managed Device dienst daarin bijdraagt.

Meer lezen over Microsoft?

Sorry, geen berichten gevonden.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.