Digital Summer

Nieuwe inzichten opdoen in de zomer van 2018

Hoe vaak neemt u de tijd voor creativiteit, inspiratie en experimenteren?

Dit vraagt namelijk om rust en ruimte in het hoofd, focus en een gestructureerde aanpak. Aspecten waar veelal geen tijd en ruimte voor is binnen de dagelijkse hectiek. Het is daarom dat True in samenwerking met Breinwave een speciaal zomerprogramma voor u heeft ontwikkeld: Digital Summer.

Dit programma is opgezet voor alle mensen binnen uw organisatie die enthousiast zijn over vernieuwing en kansen die gevonden kunnen worden in het slim(mer) inzetten van technologie. Het Digital Summer-programma bestaat uit vijf verschillende ‘tracks’, waardoor er altijd een workshop is die bij uw situatie past.

Wilt u meer weten over de vijf Digital Summer-tracks? Download de PDF-brochure.

Track 1: Aan de slag met impact van ICT

In deze workshop signaleert u welke razendsnelle technologische ontwikkelingen binnen uw organisatie van toepassing worden. U gaat tevens aan de slag met een Business Model Canvas, waarmee u ziet hoe de technologie(ën) passen binnen uw organisatie.

Track 2: Aan de slag met digitaal werken

In deze workshop gaat u op zoek naar mogelijkheden om het medewerkers leuker en gemakkelijker te maken in hun dagelijkse werkzaamheden door het slim inzetten van nieuwe technologie. Na het inventariseren van alle impactvolle ideeën zal er één idee vertaald worden naar een werkend prototype.

Track 3: Aan de slag met online interactie

Vraagt u zich wel eens af hoe technologie uw organisatie kan helpen om zich positief te onderscheiden van uw concurrenten door het niveau van interactie met klanten te verhogen? In deze workshop gaat u op zoek naar mogelijkheden om op nieuwe manieren met uw klanten in contact te komen. Maar we gaan niet alleen op zoek naar impactvolle ideeën, ook zal één idee vertaald worden naar een werkend prototype.

Track 4: Aan de slag met ICT-driven innovatie

In deze workshop gaat u op zoek naar mogelijkheden om echt eens buiten alle gebaande paden te denken over de impact die technologie kan hebben op uw bedrijf én industrie. Deze workshops zijn toekomstgericht, maar gemaakt met het doel om uw bedrijf naar morgen te helpen. Daarom gaan we niet alleen op zoek naar de kansen die nieuwe technologieën kunnen bieden, maar zal één idee ook vertaald worden naar een werkend prototype.

Track 5: Aan de slag met data-driven intelligentie

Heeft u het gevoel dat uw organisatie meer uit data kan halen, maar weet u niet goed hoe u dit hard moet maken of hoe dit samenvalt met nieuwe technologieën zoals artificial intelligence, internet of things of machine learning? In deze track gaat u op zoek naar mogelijkheden om het maximale uit data te halen. We gaan niet alleen op zoek naar de kansen die nieuwe technologieën kunnen bieden. Één idee zal ook vertaald worden naar een werkend prototype.

Wilt u meer weten over de vijf Digital Summer-tracks? Download de PDF-brochure.

Datum

Van juli t/m september 2018

Evenement gesloten

Spreker

Breinwave & True

Locatie

Bij u op kantoor!

ICT innovatie workshops Digital Summer

Kies de tracks waar u meer informatie over wilt ontvangen!

  Meer informatie over dit event?

  Jeroen de Kort

  Jeroen de Kort
  jeroen.dekort@true.nl

  +31 (0)20 305 97 50

  Meer informatie over de online ICT workshops

  Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

  Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

  Meer lezen?