Webstores

Digital Partner van ambitieuze organisaties

Bouw op ervaring, omarm verandering

Webstores is opgericht in 2000. In een roerige tijd, waarin de internetbubbel keihard barstte, hielden wij het geloof in online. Vol ambitie zijn we vanuit de regio gegroeid tot een volwaardig bureau. Wisten gepassioneerde mensen aan ons te binden en creëerden een cultuur die aanspreekt, een omgeving die talent aantrekt en laat groeien.

Ondertussen zagen we de wereld veranderen. Nieuwe devices brachten andere manieren van interactie en zorgden dat digital steeds meer verweven raakte in ons dagelijks leven. Dat bood ons nieuwe kansen om toegevoegde waarde te bieden en toonaangevend te zijn. Opdrachten werden complexer en die uitdagingen pakten we met beide handen aan. We leerden veel en die kennis gebruikten we om ons verder te specialiseren. Blijven ontwikkelen en veranderingen omarmen, dat zit ons DNA. Daarbij hebben we onderschat, maar ook overtroffen. En vooral: altijd vastgehouden.

De relaties met onze klanten werden intensiever, gefocust op duurzame samenwerking. Klanten werden slimmer terwijl de digitale wereld breder en dieper werd. We hebben mooie resultaten gevierd, organisaties van nul naar volledig digital driven gebracht met een mix van strategie, creativiteit en technologie. Want dat is wat ons drijft: als digital partner onze opdrachtgevers in business commerce, mobility, leisure en andere branches helpen ambities waar te maken.

Met passie voor ons vak en voor ondernemen vanuit een strategische focus bedienen we inmiddels het hele land. En staan we voor ons gevoel nog maar aan het begin, klaar om de wereld te veroveren. Gewoon vanuit Hardenberg en Zwolle.

Logo Webstores - digital partner
Erik Otten, eigenaar Webstores

“Impact maak je samen”

Erik Otten - Webstores

Specialismes:

Websites, Strategie, Design, Development, Leisure, Mobility, (Business) Commerce

Lees ook het klantverhaal van Webstores

Cases van Webstores

Digitale oplossingen voor eindgebruikers

We aim high, dat is het streven van Toppoint. Al ruim 7 jaar werken wij samen aan digitale oplossingen waarin de eindgebruiker centraal staat.

Digitale partner van Preston Palace

Onbeperkt genieten. Al ruim 10 jaar zijn wij de trotse digitale partner van Preston Palace en maken we samen impact.

webshop website ontwikkeling voor webshop Stella

Stella, de grootste e-bike specialist van Nederland. Sinds 2016 werken wij intensief samen met Stella om hun digitale ambities te realiseren.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk onze Managed Kubernetes dienst Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, […]

Managed hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Cloud - 11.06.2019

Wie met containers en Kubernetes aan de slag gaat moet zich ineens een heel andere manier van denken eigen maken. Jan-Paul van Burgsteden, één van de oprichters van True, legt dat in een aantal duidelijke voorbeelden uit. Dit artikel verscheen eerder op Computerworld.nl Bekijk onze Managed Kubernetes dienst Het grote voordeel van containers is dat […]

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.