ASP.NET hosting

Microsoft ASP.NET hosting voor webapplicaties

ASP.NET hosting

ASP.NET is een webframework waarmee je heel eenvoudig moderne websites of webapplicaties kunt ontwikkelen. Het framework is populair vanwege de mogelijkheid om dynamische webpagina’s te maken die snel en foutloos op tal van platformen te gebruiken zijn. De webapps die je met ASP.NET ontwikkelt zijn vaak te integreren met bedrijfssoftware.

Jouw ASP.net hosting omgeving op maat samengesteld

ASP.NET hosting configuratie & optimalisatie door True

Met onze uitgebreide ervaring en kennis configureren wij de ASP.NET hosting omgeving optimaal voor jouw project. Je krijgt standaard de True best-practice configuratie die we daarna op maat afstemmen. Daarnaast staat je data bij True gegarandeerd altijd op lokale schijven, waardoor je de kortst mogelijke toegangstijden hebt. Zo ben je verzekerd van de beste combinatie tussen configuratie en hardware.

Vertel ons over jouw uitdagingen

Stel in onderstaand formulier jouw vragen over ASP.NET hosting aan onze specialisten. Graag zo specifiek mogelijk zijn over jouw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers je nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  ASP.NET hosting bij True?

  • Onze specialisten configureren ASP.NET op basis van jouw webproject.
  • Tuning en optimalisaties zijn een continu proces. True neemt dit voor haar rekening.
  • We denken niet alleen na over de systeemconfiguratie, maar adviseren ook over de structuur.
  • True monitort 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van jouw ASP.NET applicatie(s).

  Veelzijdig framework

  Met ASP.NET hosting is het mogelijk om een enorm veelzijdige webapplicatie te presenteren voor grote aantallen gebruikers tegelijk. Als developer bepaal je zelf bepaalt welke programmeertaal je gebruikt in het framework. Bijvoorbeeld C# of VB.NET. Applicaties werken sneller doordat de code op de server wordt uitgevoerd.

  Dynamische webapps

  Met ASP.NET kun je vaste HTML-codes combineren met variabele inhoud van een programma. Daardoor kun je dynamische webapps ontwikkelen die op basis van de actie van gebruikers allerlei verschillende resultaten kunnen produceren. Zo ontwikkel je makkelijk websites die gegevens uit formulieren en databases kunnen verwerken of waarmee je klanten producten kunnen bestellen.

  Een rijke historie

  ASP.NET is de opvolger van ASP (Active Server Pages), een technologie die oorspronkelijk door Microsoft is ontwikkeld. Het is een alternatief voor technologieën als PHP, CGI en J2EE. De eerste versie verscheen in 2002. Inmiddels is het framework sterk uitgebreid met controls, skins en services die onderdeel zijn van Microsofts .NET-framework. Nieuwe releases verschijnen vaak samen met een nieuwe versie van de ontwikkelomgeving VIsual Studio .NET.

  ASP.NET ondersteunt verschillende programmeertalen

  Je bent vrij om te kiezen in welke programmeertaal je je webapps ontwikkelt. Traditioneel ondersteunt ASP.NET de twee programmeertalen C# en Visual Basic.NET, maar je kunt elke andere programmeertaal gebruiken en combineren. Zo zijn er op .NET gebaseerde aanpassingen voor programmeertalen als Python, Ruby en J#.

  Snelle uitvoering van de code

  De technologie achter ASP.NET is volledig server side. Dat betekent dat de code op de server wordt uitgevoerd, vóórdat de app naar de browser gaat. Daardoor werken applicaties die je met ASP.NET hebt ontwikkeld altijd snel. Bovendien vindt continue monitoring van de applicaties plaats. Zo worden fouten direct opgespoord en wordt code met fouten niet uitgevoerd.

  Gerelateerde blogartikelen

  .NET native draaien op een Linux server? 🤨🤖
  .NET Core vs .NET Framework: wanneer kies je welk framework?
  Wat te doen met de einde support van Windows Server 2008 en 2008 R2?