Craft CMS hosting

Craft CMS

Craft CMS hosting voor websites

Craft CMS is een relatief nieuw content management systeem (CMS) dat enorm veel flexibiliteit biedt voor zowel contentbeheerders als voor developers. Het CMS zet de content altijd op de eerste plaats bij het indelen van een website. Of het nu om een kleine, persoonlijke website gaat of een uitgebreide webwinkel, als het CMS eenmaal is opgezet is het eenvoudig om zonder programmeerwerk een eigen draai aan de website te geven.

Optimale prestaties met Craft CMS bij True

Omdat het CMS nog redelijk nieuw is, is het ook volop in ontwikkeling. Bij True volgen we deze ontwikkelingen op de voet, zodat jij altijd verzekerd bent van de optimale configuratie voor je CMS. Craft CMS is onder meer geschreven in PHP7, waar ook onze webservers op kunnen draaien. Dat zorgt voor aanzienlijk betere en snellere performance van webapplicaties. Door het pakket voor Craft CMS hosting waar nodig te tunen en af te stemmen op het softwarepakket, ben je verzekerd van de beste prestaties.

Vertel ons over uw Craft CMS hosting uitdagingen

Vertel ons je uitdaging en wij stemmen de Craft CMS hosting naadloos op jouw applicatie(s) af.


  Host u bij True?

  • We richten infrastructuur en serversoftware in op maat.
  • We monitoren prestaties en capaciteit actief, 24/7.
  • Zodra we merken dat de prestaties ondermaats zijn, grijpen we direct in om de snelheid op gewenst niveau te krijgen.
  • We nemen zelfstandig initiatief om nieuwe technologieën door te voeren.
  • We blijven op de hoogte van de ontwikkelingen van dit snel populairder wordende platform.

  Craft CMS flexibel en eenvoudig

  Craft is een kant en klaar, direct bruikbaar CMS, maar werkt niet met kant en klare site-ontwerpen. Dat betekent dat designers en front-end developers alle vrijheid hebben om zelf de site naar wens vorm te geven. Craft biedt een brede selectie van tools om snel en eenvoudig, met minimale code, een site naar eigen wens op te zetten.

  Nieuwe technologie, snelle updates

  Craft is een nieuw systeem, ontworpen volgens de hoge eisen die developers en contentbeheerders stellen aan een modern CMS. Het biedt daarmee veel vrijheid die ontbreekt bij andere CMS’en. Daarbij is het platform nog volop in ontwikkeling. Via een eenvoudige ingebouwde functie is het mogelijk om met één klik de site te updaten naar de nieuwste versie.

  Craft CMS hosting voor webwinkels

  Met Craft Commerce is het inrichten van een professionele webwinkel net zo gemakkelijk als een gewone site. Het CMS biedt hetzelfde gebruikersgemak en flexibiliteit als de normale variant van Craft, maar dan met talloze mogelijkheden om producten te tonen, orders bij te houden, voorraden te checken en het betaalproces eenvoudig in te delen.

  Ontstaan uit jarenlange ervaring

  Craft CMS is gemaakt door de ontwikkelaars van Pixel&Tonic, die eerder meewerkten aan het CMS ExpressionEngine. Ze hebben ernaar gestreefd om alle functies van ExpressionEngine terug te laten komen, maar dan gemakkelijker te gebruiken en aangevuld met talloze moderne features. Steeds meer kenners en professionals kiezen daardoor voor Craft.

  ‘Drag and drop’ content met Matrix

  Een van de unieke functies van Craft is de Matrix functie. Designers geven speciale blokken van de site vooraf vorm, waarna de gebruiker die kan gebruiken voor verschillende types webcontent zoals links, video’s of categorieën. Voor de gebruiker die de inhoud van een pagina samenstelt, is het een kwestie van die blokken op de juiste plek van de pagina slepen. Zij hoeven daarbij niet in de code te duiken, en kunnen pagina’s zo indelen als ze zelf willen zonder daarbij opnieuw bij een designer aan te hoeven kloppen.

  Anything: applicaties in topconditie

  Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

  Anywhere: altijd en overal online

  Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

  Anyone: iedereen up-and-running

  Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

  Gerelateerde blogartikelen

  De architectuur van je infrastructuur op Azure: ga niet zomaar bouwen
  Hoe je met ‘cloud computing’ je bedrijf laat groeien: drie tips
  The Digital Neighborhood cloud native organisaties True en Fullstaq kondigen fusie aan