De juiste afstemmingen tussen hosted en managed applicaties

Voor uw webomgeving is een brede applicatiemix nodig.  Op server- en databaseniveau heeft u de juiste soft- en middleware-configuraties nodig om uw hosted applicaties optimaal te laten presteren. Met de technische expertise van True haalt u een partner in huis die de verantwoordelijkheid neemt over de complete technologiestack. Binnen ons SLA-beheermodel implementeren en beheren we alle soorten applicaties. We kijken continu hoe we middleware zoals database-, cache- en websoftware kunnen afstemmen op uw applicatielandschap. Zodat u razendsnel content af kunt leveren aan de webbezoeker.

Voorsprong met applicaties in topconditie

Meer dan alleen het hosten van applicaties

Het beheren van uw webomgeving gaat bij True verder dan alleen hosting. De specialisten van True kijken met een brede blik naar uw complete applicatielandschap en denken mee met de dynamiek van uw organisatie. True integreert de applicaties in uw webomgeving en zorgt ervoor dat servers, middleware op maat zijn zijn afgestemd met uw verwachtingen.

Hosted
Applicaties

wordpress
drupal
magento
Laravel

Bekijk alle applicaties die we voor u kunnen hosten.

Managed
applicaties

Hosting voor NGINX webservers
Windows IIS
MySQL
Varnish Cache hosting

Bekijk alle managed applicaties die we voor kunnen beheren.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Stel uw vragen over hosted- en managed applicaties aan onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.