Applicatie management

Doorontwikkelde hostingformules om het beste uit je webapplicatie te halen

Er is een brede applicatiemix nodig voor het hosten van webprojecten. Je hebt server-, database-software en middleware nodig en moet de juiste set aan configuraties weten om de web- of bedrijfsapplicatie optimaal te hosten. Over dit specialisme – managed hosting – neemt True al meer dan 10 jaar de verantwoordelijkheid. We hebben uitgedokterde formules ontwikkeld die jouw webapplicatie, webshopsoftware, CMS, CRM, ERP of bedrijfsapplicatie als een zonnetje laten draaien.

Webserver applicatie management
Managed webhosting applicaties

Intensieve samenwerking tussen developers & systeembeheerders

True kijkt altijd met brede blik naar de architectuur van de applicatie en werkt intensief samen met je development- of IT-team. We zijn bekend met vele soorten middleware, CMS’en, custom-made webprojecten en development-frameworks. Van die ervaring profiteren je ontwikkelaars direct. Zij houden meer handen vrij voor wat ze het best kunnen: het maken van baanbrekende digitale producten.

Hosted
Applicaties

Managed
Applicaties:

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Benieuwd of we ook jouw webproject kunnen hosten?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.