Applicatie management

Doorontwikkelde hostingformules om het beste uit je webapplicatie te halen

Voor hosting is een brede applicatiemix nodig. Je hebt server-, database-software en middleware nodig en moet de juiste set aan configuraties weten om de web- of bedrijfsapplicatie te hosten. Over dit specialisme  – managed hosting – neemt True al meer dan 10 jaar de verantwoordelijkheid. We hebben uitgedokterde formules ontwikkeld die jouw webapplicatie, webshopsoftware, CMS, CRM, ERP of bedrijfsapplicatie als een zonnetje laten draaien.

Voorsprong met applicaties in topconditie

Intensieve samenwerking tussen developers & systeembeheer

De specialisten van True kijken met een brede blik naar de architectuur van de applicatie en werken intensief samen met je development- of IT-team. We zijn bekend met vele soorten middleware, CMS’en, custom-made webprojecten, development-frameworks en hebben in de loop der jaren veel in-depth kennis vergaard. Daardoor houden je ontwikkelaars meer handen vrij voor ontwikkelen.

Hosted
Applicaties

wordpress
drupal
magento
Laravel

Bekijk alle applicaties die we voor u kunnen hosten.

Managed
applicaties

Hosting voor NGINX webservers
Windows IIS
MySQL
Varnish Cache hosting

Bekijk alle managed applicaties die we voor kunnen beheren.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Benieuwd of we ook jouw webproject kunnen hosten? Niets is ons te gek. Laat het ons weten via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.