Applicatie management

Doorontwikkelde hostingformules om het beste uit je webapplicatie te halen

Er is een brede applicatiemix nodig voor het hosten van webprojecten. Je hebt server-, database-software en middleware nodig en moet de juiste set aan configuraties weten om de web- of bedrijfsapplicatie optimaal te hosten. Over dit specialisme – managed hosting – neemt True al meer dan 10 jaar de verantwoordelijkheid. We hebben uitgedokterde formules ontwikkeld die jouw webapplicatie, webshopsoftware, CMS, CRM, ERP of bedrijfsapplicatie als een zonnetje laten draaien.

Webserver applicatie management
Managed webhosting applicaties

Intensieve samenwerking tussen developers & systeembeheerders

True kijkt altijd met brede blik naar de architectuur van de applicatie en werkt intensief samen met je development- of IT-team. We zijn bekend met vele soorten middleware, CMS’en, custom-made webprojecten en development-frameworks. Van die ervaring profiteren je ontwikkelaars direct. Zij houden meer handen vrij voor wat ze het best kunnen: het maken van baanbrekende digitale producten.

Hosted
Applicaties

Managed
Applicaties:

Managed Operations

Al jaren neemt True de verantwoordelijkheid over het grijze gebied tussen development en operaties. We ontwerpen hostingomgevingen waarbij we de optimale balans vinden voor de workloads van je applicatie(s). Vervolgens nemen we de installatie, beheer en optimalisaties van de benodigde technologiestack volledig voor onze rekening. Een bewezen formule en filosofie die we op al onze managed diensten toepassen.

Managed Operations voor applicaties

Benieuwd of we ook jouw webproject kunnen hosten?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.