Django hosting

Django

De beste configuraties met managed hosting van True

Django is een opensource high-level Python web-framework, dat snelle ontwikkeling en pragmatisch ontwerp stimuleert en is ontworpen om developers zo snel mogelijk applicaties van concept naar productie te brengen. Daarnaast heeft Django een hoge security standaard en is het framework zeer schaalbaar. Met managed hosting van True bent u verzekerd van optimale performance van uw Django platform.

Optimale prestaties

Onze engineers hebben best-practice configuraties ontwikkeld die ervoor zorgen dat uw Django framework optimaal presteert.

Specialistische support

True heeft ervaring met de grootste websites van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we uw Django hosting omgeving inrichten.

Actieve monitoring

We monitoren 24/7 de prestaties van uw Django framework, zodat u en wij via statistieken inzicht krijgen in het effect van aanpassingen.

De juiste ondersteuning voor Django hosting

Het geavanceerde Django framework is zeer geschikt voor maatwerk webapplicaties. Het framework maakr gebruik van een ‘shared-nothing’-architectuur, wat betekent dat er op ieder niveau (virtuele)hardware kan worden toegevoegd: databaseservers, cachingservers of web- / applicatieservers. Django scheidt deze componenten onafhankelijk van elkaar, waardoor het framework zeer schaalbaar is.

Waar True u mee helpt

Onze engineers hebben veel bedrevenheid in het hosten van Django projecten. De standaard best-practice configuratie die True voor Django heeft ontwikkeld zorgt ervoor dat uw platform optimaal presteert. Door de ruime ervaring die True heeft met Django kunnen we uw project ook probleemloos geclusterd hosten voor hoge beschikbaarheid en prestaties.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw bedrijf betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Schaarste van talent

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw Django applicatie wordt de hostingoplossing voor onze engineers zo efficient mogelijk ingericht. Dit geeft developers meer tijd om zich te focussen op het verder ontwikkelen van uw platform.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

E-book: 26 Kubernetes-tools

Application Modernization met Kubernetes

Wilt u uw Django applicatie wellicht in containers onderbrengen? Met de 26 cloud-native tools voor Kubernetes uit dit e-book maak je serieuze stappen in het sneller ontwikkelen en uitrollen van uw containerized applicaties.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Django hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Django hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Django hosting door True:

  Django
  • 24/7 monitoring van de beschikbaarheid en prestaties van uw Django platform;
  • True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching.
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw Django project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Django cluster hostingomgeving.
  • Nederlandstalige specialistische supportdesk voor optimale communicatie;

  Eigenschappen Django

  Snel

  Django is ontwikkeld voor ontwikkelaars om snel applicaties mee te bouwen. Van concept tot complete webapplicatie in een aantal uur moet mogelijk zijn.

  Out-of-the-box

  Veel standaardfuncties voor webapplicaties zitten standaard in Django. Denk aan protocollen voor authenticatie, webformulieren of RSS-mogelijkheid.

  Veilig

  Standaard heeft Django beschermingsmaatregelen ingebouwd voor veelvoorkomende hackaanvallen, zoals cross-site scripting, SQL-injecties of remote code execution.

  Schaalbaar

  Veel grote internetbedrijven maken gebruik van Django om hoogpresterende en schaalbare webapplicaties mee te ontwikkelen.

  Veelzijdig

  Django wordt gebruikt om een breed palet aan webapplicaties mee te ontwikkelen in diverse instellingen. Er zijn contentmanagementsystemen mee ontwikkeld, maar ook sociale netwerken of wetenschappelijke platformen.

  Veelgestelde vragen over Django

  Wat is Django?

  Django is een Python gebaseerd developmentframework dat specifiek is ontwikkeld om webapplicaties mee te bouwen. Het framework is interessant voor met name ervaren webdevelopers die flink wat eisen stellen aan hun webapplicaties.

  Django ontstond toen een grote nieuwswebsite (World Online) te maken had met hele strakke journalistieke deadlines, waarbij vaak intensieve webapplicaties voor ontwikkeld moesten worden. Toen de bedenkers zagen hoe handig zij dit framework gebruikte, besloten ze het te open-sourcen.

  Wie gebruikt Django?

  Django wordt gebruikt door vooraanstaande internetbedrijven als Disqus, Instagram, Pinterest en Mozilla. Applicaties die hier gebruik van maken kunnen bezoekersverkeer aan van meer dan vijftigduizend hits per seconde. Dat is erg flink.

  Django tutorial

  Onderstaande tutorial video legt goed uit wat Django is en hoe het werkt.

  Django tutorial