Episerver cloud hosting

Logo van Episerver

Managed cloudplatform voor de beste Episerver hosting

True stelt organisaties in staat hun Episerver platform te laten landen op het cloudplatform van hun voorkeur: private binnen de Nederlandse grenzen, of in de public cloud van Microsoft. True helpt Episerver agencies en e-commerce organisaties het meeste uit Azure te halen.

Gemakkelijk opschalen

Voor welke project u Episerver hosting ook inzet: de cloud-experts van True zorgen ervoor dat uw platform optimaal schaalbaar is wanneer het nodig is.

Specialistische engineers

True heeft ervaring met de grootste e-commerce websites van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we uw cloudplatform inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Episerver Cloud op Azure: de beste inrichting van uw platform

De ‘Digital Experience Cloud’ van Episerver wordt aangeboden als platform-as-a-service om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden van Microsoft Azure. True helpt organisaties met het adopteren van Azure en er voor te zorgen dat u controle heeft over kosten, capaciteit, flexibiliteit en schaalbaarheid van uw platform. Daarnaast kunnen we helpen met de integratie van uw e-commerceplatform met uw Microsoft business applicaties.

Waar True u mee helpt

Naast de inrichting van uw cloudplatform kan True helpen met storage, networking en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case u ook hebt, we denken graag met u mee.

Hybride cloud

De kracht van supersnelle en in Nederland gehoste virtuele machines in combinatie met de uitgebreide services van Azure. Per situatie kijken we hoe de hybride cloud workload van uw applicatie het best kan landen.

Azure-inrichting en beheer

We richten de Azure-omgeving helemaal op maat in: efficiënt en kosteneffectief. Onze cloud-engineers en solutions architects denken uitvoerig mee met de businesscase van uw webapplicatie en hoe de services van Azure hier het best bij passen.

Disaster recovery

Ergens op terug kunnen vallen bij een calamiteit is wel zo fijn. Binnen Azure kan True disaster recovery inregelen. Die gaat aan wanneer het nodig is, zodat uw platform snel weer online is.

Monitoring & Troubleshooting

24/7 monitoring en alerts op de continuïteit van virtual machines, diensten en websites. Problemen zoals uitval van virtual machines of Azure-diensten signaleren we snel en lossen we op.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Meer intershop hosting met Azure van True

Azure is een van ’s werelds uitgebreidste cloudplatforms. Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Episerver Cloud hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie.


  Episerver cloud door True:

  Logo van Episerver
  • We helpen u met het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw platform;
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid van de webservers;
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen u doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit uw Episerver-omgeving.

  Episerver Cloud features

  Episerver is een op .NET gebaseerd CMS voor enterprise organisaties het maximale uit hun online aanwezigheid willen halen.

  Episerver Cloud is gebouwd op het Microsoft ASP.NET Framework en beschikt het over de beveiligings -en koppelingsmogelijkheden die u van Microsoft applicaties gewent bent. Dit betekent dat het optimaal integreert met bedrijfsapplicaties als Office 365, Microsoft Dynamics CRM en Dynamics AX voor Retail.

  De belangrijkste componenten uit de Episerver Cloud zijn de Episerver Content Cloud en Episerver Commerce Cloud. Dit zijn respectievelijk het CMS waar razendsnel nieuwe webpagina’s gemaakt kunnen worden, en de uitgebreide productcatalogus inclusief inhoud, handleidingen en recensies.

  Een belangrijks speerpunt van Episerver is het gebruik van kunstmatige intelligentie om klanten op hun customerjourney te begeleiden met gepersonaliseerde inhoud en aanbevelingen.

  Voordelen Episerver:

  • Een geïntegreerde interface voor alle benodigde content management en marketing tools;
  • Native integratie met het Microsoft Azure Cloud platform;
  • Optimale klantbeleving door inzet van artificial intelligence;
  • Integratie met de meeste Microsoft business applicaties.